Skoči na vsebino
Nemiren v prostem teku
Napisano

Predlagam ti da scv ventil nov vzame? in ne rabljen. In pa ko ga bo? menjal, menjaj tudi filter goriva. Meni je crknil scv ker je bil prestar filter nafte in je za?el prepuscat svinjarijo.

Najde? pa ta ventil tudi v avtodoc. Cena originala zna biti bistveno ni?ja kot pri pelku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Multimedija
Napisano

Meni original radio odgovarja, imam tudi usb vmesnik gor priklju?en. Sicer ne prikazuje komadov od mp3, kar je vcasih sitno ampak se da tudi brez tega pre?ivet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni cilinder zadaj levo
Napisano

Meni je pred mesecem ?teknila nova ?eljust. Zaradi narobe nastavljene zajle. Pelko mi je vodila namazal z navadno mastjo, ni hotel niti sli?at da bi jih mazal s silikonsko, da ima slabe izku?nje menda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj bi bilo narobe
Napisano

Preveri ?e ima? vakum na egr ventilu. Priklopi se na forscan, izbrisi napake, v liveview si nastimaj pide od egr, snemi vakum cevko iz egr ventila in izmeri kolicino vakuma. Ima? cca 2,5 minute ?asa da to poizkusi? preden ugotovi da si ga probal nategnit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.