Se strinjam...obvezno prijava na Mazda.M.slo...saj to so popravljali pod garancijo..od letnika 2015..so popravli napako in so avti ok..treba te?it ..MMS.upam da re?i? dobro .. lp
Meni tudi pove na servisu koliko bo pri?el servis?..plus popust na delo in material..zadnji je bil 185?..njihov material..vse se da zmenite .Mazda servis ko
Ja res zanimiv primer...zaviral sem normalno..enkrat na polno ..nujno...na mazda servisu so naredili kot treba...so rekli..zdaj ?e malo testiram..vidimo kako boooo...?e ne zamenjava...diski -plo??ice..lp
Ej...Boss to sem tudi jaz pomislu..so v sresdo preverili ?e enkreat zavor.kle??e vodila vse ok..razen zapalj.diske in plo??ice...saj sem normalno zaviral...saj to ni pomebno ?e rabi mora? zavirat tudi full...saj to more zdr?at...jebemliga saj za to so zavore..Ne..cvili manj..zavira tudi ok...?e testiram..garancijo Ne prizna Mazda..?e ne bom sam kupil nove zavor diske plus plo??ice ..bolj?e od ORIGINAL..?e prej pa bom poklical na Mazda .M.slo..pa da vidimo..to ni ve? NORMALO!!!!
Ok..hvala za inf..problem je bil da do na uradnem.mazda servisu menjali prve.z.plo??ice..zaradi izrabe ?e orig.plo??ic .pol sem jaz 200km..po?asi zaviral..za?elo piskanje in cviljenje ob zaviranju...cela jeba...ne vem zakaj je ratal tak disk...orig.plo??ice mazda..slaba kvaliteta...uff..noro..lp
Lp...na servisu Mazda sem imel redni 4 servis vse ok..bo treba zamenjat zavorne plo??ice in diske...diski so malo vijola..jebemliga saj vozim normalo..ne trese ni? in zavira ok..kaj kupit za mazdo CX5 benzin ? ...ATE..kvalitetnega..kaj predlagate..Avto je te?ek..in itd..lp
?e to..ob?asni pri zaviranju ?e cvili..to moti..lp
Ej...se strinjam..?e je Mazdurina v garanciji kot sem napisal zahtevaji ORIGINAL zavorne plo??ice ter vse ostalo..so ?e imeli slabe izku?nje z neorig.deli..cela jeba...take inf..sem dobil na na?em mazda servis kp..bom po?akal..do servisa Maja.ce ne bom te?il dokler se ne porihta..saj je Garancija.
Ps.kak?ne so to zavore PMS?
mora? menjat zavororne cilindre plus z.plo??ice...cenovno drago..lp
Ej..Aless..bom upu?teval tvojo inf. zdaj ko imam redni servis Maja.naro?il naj preverijo ?e enkrat zavorne plo??ice plus to cviljenje..
Danes..sem naredil ?e 300km..plus oprav avto in celotni zavorni sistem te zavor.plo??ice plus diske -feltne...glej do doma je blo bolj?e..pri zaviranje je cviljenje skoraj nehalo..mislim da je rablo ve? km...da se udela..je pa res manj zavornega praha na feltni kot prej ob menjavi...alora se te nove orig.mazda plo??ice tr?e od prej...pa kak?ne so te mazda orig.plo??ice..??? jebemliga
Rekli so da Mazda daje gor mehkej?e zavorne plo??ice..koga oni..jeb..bomo vidli kako bo do servisa..lp
Saj sem peljal drugi? na mazda servis.. Reklamacijo so rekli da je vse ok..da se morejo udela zaradi roba min.na zavornem disku...bom ?e po?akal ..itak Maja imam redni servis na mazda servisu. ...pa da vidimo kako bo.?e je avto v garanciji ?e pa? morejo bit gor orig zavorne plo??ice. ..so rekli..?e ne NE velja garancija .nisem ve? pameten....kaj delat.??..lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se strinjam...obvezno prijava na Mazda.M.slo...saj to so popravljali pod garancijo..od letnika 2015..so popravli napako in so avti ok..treba te?it ..MMS.upam da re?i? dobro .. lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani