Skoči na vsebino
Pri?gane lu?ke za motor on zdrs
Napisano

Meni se vzigajo odkar sem ga blokiral... samo takrat ko sm na tempomatu ali na nekje 10% gasa na cisto lagani voznji ko bi naj najbolj delal... Tam dam "Clear fault codes" na telefonu in vozim dalje :)

Na sliki pa kaze kaj je napaka... Ocitno ma ta kurba nek senzor za pretok al pa neki da ugotovi da neki ne stima ko ne dobi tega plina ker je omenjen "insufficient flow" (premajhen pretok)

..

post-771-1383456889_thumb.png

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda v pragu...
Napisano

Zadeva saniana... Odkril sem luknjo ki je o?itno tovarni?ka napaka v ?tartu. Zdej upam da spu??alo ve? ne bo :)

Hvala Zazotu ker si je cel dan ?asa vzel za tole...

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda v pragu...
Napisano

Jaz bom pa fino spucal vse pa pobrusil... temeljno barvo / koroplast in na to se sloj sika flex-a in se lepo body cez vse skupaj :) Bomo vidli kaj bo... Pragove bom mogel popravljat nedvomno ker nisem dal ferosana...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda v pragu...
Napisano

Evo ker mi ni dal miru... nasel z 99.999..9% verjetnostjo izvor vode v pragu... Ker sem ugotovil da se nabira ko avto stoji grem se spredaj razdret in polijem z vodo.... In najdem kje tece dol... Po grebenu spoja in nikjer drugje... Podrmam malo kir in mi ostane v roki spodaj pa rjavo sranje vsepovsod... Kaj mislte je to to?? Jaz mislim da sem odkril prasca... Bi kr malo popucal spoj pa kit sikaflex cez?? Pa spric body-ja cez?

post-771-1381249934_thumb.jpg

post-771-1381249955_thumb.jpg

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda v pragu...
Napisano

Kje si kupil tole peno al kaj ?e pa? je?? Meni so nek vosek s 360 stopinsko dizo na koncu priporo?ali... Ne bi rad da zarjavi do te mere da bo menjava pragov neizogibna... :)

In koliko te je to stalo?? Pa? ta pena...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

po odstranitvi DPF
Napisano

Kak mi je fajn ko nimam DPF :D hah berem tole si sam mislim kako sranje bi blo za moje voznje ko rad teram.... Jz pa v speglu prav vidim dimno zaveso ko pohodm :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda v pragu...
Napisano

Tudi robove ko je delal je rjavo vse spodaj... bom moral vse popravit najprej kit dol, rjo spucat, pocinkat, koroplast pa izolacijo :) je kr dela z obema blatnikoma... vem pa da bota orng narjena zdej ko bom jz mel prste zravn... pol pride se iskanje vdora vode ker taka mala luknja se ne natece 2L... Pa ko bo v zraku se verjetno kr vso rjo saniram kar je ostala... pa pragove bom povoskal znotraj :)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda v pragu...
Napisano

Problem je da ne vem ce je res to to... Lehko da se kje drugje ma zadeva popadke al pa edino ce je res odtok zamasen bil...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda v pragu...
Napisano

Sej sm neki takega pricakoval glede na to da je ata pr 55.000km mel vse rjavo ko je odprl... Upam da bo pol z zadnjimi blatniki mir, spredaj je vredu edino kar bo treba popravt bojo pragovi ker poka tale bitumen... :)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda v pragu...
Napisano

Mnda sm nasel problem... Pac tole je na levi se zgodilo na desni pa se je tudi ko sm mal z izvijacem pocohal in skos padel... Na sreco je samo tle rjavo pa zgoraj rob katerega bom zraven tega saniral... Zaenkrat zakital dol za kake 14dni dokler ne najdem lufta da poklicem sloserja kakga da posvasa tole, pobrusim ostalo, pocinkam in zascitim.

post-771-1380813470_thumb.jpg

post-771-1380813483_thumb.jpg

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voda v pragu...
Napisano

Okej se peljem prej pa zabremzam pa se cuje koda bi mi veja pocohala po podnu avta... Okej se pelem domov pa na dvoriscu zabremzam na evo ga ni veje pa enako... Nakar mi potegne tole se cuje ko voda... Grem pa ofnem eno izmed 5 gumic na spodnji atrani praga in kaj se zgodi...-->

Ima kdo idejo od kod bi lahko blo... Napisem v Google "water in sills mazda 6" in najdem dost enakih primerov na 03-04 letnikih...

post-771-1380800250_thumb.jpg

post-771-1380800270_thumb.jpg

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - Servisni set
Napisano

Evo sem nekaj na?el... Za 45? komplet s po?tnino je zastonj :) Glede na to da je naftni 28? pri nas pa oljni 9? pa klima 16? pa motorni 27? ;) Me je prbilo ko sm Euroton klical danes...

Olja.si pa ima za 33? 5L Mobil 3000 5W40 :) Slabih 80? servis narejen :):harhar:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnice za osvetlitev tipk in armature !
Napisano

men si pa reku, da se ne spla?a menat... jest moram o?ivet dve al celo tri lu?ke spodaj levo, pri knofih za osvetlitve armaturke in pa knof za temperaturo ne ?muri ve? oranđasto ampak je brihtno ?rn.. :)

Men sam za gretje sedezev ne dela lucka ena :D rdeca

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turbina
Napisano

RF7J imas motor pol :) do vecera povem ceno ;)

RF7J imas motor pol :) do vecera povem ceno ;)

302? nova kartusa.. enaka samo pokrova na vsaki strani ostaneta :) celotna sredica s turbino, osjo,... komplet je pa nova tovarnisko balancirana... Je pa za kak tedn pocakat ker narocim iz velike britanije... je pa OEM kvaliteta

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turbina
Napisano

Motor: 2,0, 143 HP, tip GG, letnik 2007.

Ali potrebuje? ?e kater podatek?

Tip motorja... RL5C tak nekak zgleda... to je drgac za mojga 04 letnik 136

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turbina
Napisano

Na ebay lahko dobim najdrazjo sredico (komplet kartusa nova) za 298?... zdej pa kir tip motorja mas povej pa sporocim :)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.