Skoči na vsebino
Popravilo - kam?
Napisano

Sem iz logatca, ampak v slu?bo hodim v ljubljano. Tudi omenjena kolegica je obolevala okol cosmosa (zato sem tudi za?el razmi?ljati o interclassu). Sej ogledalo me niti ne skrbi tolk, kot prednje steklo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popravilo - kam?
Napisano

Pozdravljeni, ker bi na svoji mazdi rad dal popraviti desno ogledalo in prednje steklo, me zanima kake so va?e isku?nje z na?imi serviserji. Ker ima zavarovalnica sava pogodbo tudi z mazda servisi, me zanima, ?e je kdo ?e kaj takega uveljavljal in kam je peljal? 

Znanka je peljala popravit odbija? v BTC-, sam kukr sem razumel oni potem itak peljejo avto na cosmos na celov?ko, ker v BTC-ju nimajo li?arske. Tako,da ne vem a bi peljal direkt v AC cosmos na celov?ko, al bi peljal na interclass? Ima kdo kak?ne isku?nje z enim ali drugim?

Hvala za odgovore.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda M6 - pok v podvozju vozila
Napisano

Alpa ce ti iz prve povem, da famozni pok katerega imajo vecino tukaj ni skripanje in tudi niso krivi stabilizatorji, gumi stabilizatorjev ali pa cela stabilizator stanga. Mogoce je bil v tvojemu primeru kriv stabilizator ampak ta hiba, katero ima sestka definitivno ni kriv stabilizator, ker folk je tukaj menjal ze cuda delov in med njimi tudi stabilizatorje in ni bilo nic bolje. Meni osebno so tudi stabilizatorje namazal in nevem se kaj vse in pok ostaja. Mazda pravi da je kriva roka oz. seleni. Lahko ti pa uploadam posnetek pa bos videl kako useka. Ce nisi pripravljen se dobesedno ustrasis.

Na posnetku se ne slisi ravno najbolje, ampak v zivo mocno poci. 

Evo, pri meni je isto. Pa tako kot si napisal, ?e grem res po?asi, pol se ni? ne sli?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaj smo tukaj ugotovili,da je te?ava? Pri meni je tale pok na levi strani ?edalje bolj izrazit. Ali obstaja kje kak?en serviser, kjer testirajo podvozje? Mogo?e amortizer doo??  Ker na poobla??enem pred ?asom niso ni? na?li.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GJ zatikanje menjalnika
Napisano

Pri moji 2009 je isto :( Oz te?ava je pri prestavljanju iz prve v druge prestave (ko npr s stranske ceste nahitro potegnem na glavno). Najprej sem mislil,da sem premalo sklopko stisnu. Ampak sedaj po skoraj treh letih sem se ?e skoraj ?ist navadu tega :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6GH akumulator
Napisano

Pozdravljeni, 

ali morda kdo ve, kak?ne dimenzije je akomulator za mazdo 6 2009 bencinarja?? ?elani sem govoril,da ga je treba zamenjat, pa mi je kr zdr?al, letos mi pa ?e fajn pojamra zjutraj. 

Al pa ?e ima kdo kako priporo?ilo, kaj uzet da bo zdr?al tolk, kot mi je tale.

lp 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano

A servis bo? dela na poobla??enem?

Men so sve?ke (na poobla??enem) menjal pri 120 000km (40?- 4x10?), olje sem dobil pa po isti ceni, kot ga bi dobil preko spleta. Priporo?am ti,da pokli?e? mazdo v BTC in vpra?a? za olje, po kaki ceni ti ga dajo. Drga? pa govorim za enak avto, kot je tvoj 2.0 bencinar).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda asistenca - tujina
Napisano

Mene tudi zanima tvoja isku?nja. Sicer imam sam pri zavarovanju narejeno tudi asistenco, vendar me je ?e zamikalo,da bi jo skenslu, ker imam itak mazdino asistenco in ne rabim dveh?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zanimivo, pri meni je isto. Najve?krat pa se sli?i, ko zapeljem na dvori??e, kjer se cesta spusti in zavijem desno po klancu navzdol. Sicer ?e grem po?asi se ne sli?i, Sem imel manj kot mesec nazaj tehni?nega, pa niso n? rekl, da bi blo karkol sli?at. Je pa letnik 2009.

@SpEkTr - si kaj ugotovil??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Evo moj redni servis  pri takrat 8-9 let stari mazdi

klik, klik

leto kasneje, menjava termostata, ki sem ga sam prinesel:30eur, redni servis delo+olje(filtre sem imel svoje):50eur, menjava sprednje leve roke in delo: 60eur, popravilo zadnjega pokanja:20eur in hladilna tekocina: 15eur =175eur

letos pa sem mu vse prinesel sam, kar se kar splaca (ker se dele lahko najde tudi vec kot pol ceneje) ce se potrudi pri delu

vidim da imam celotno zadnjo os skoraj novo (diski, 1 ploscico, celjusti, 1 cilinder...) 

hladilna tekocina l.2014 4eur, l.2015 pa 15eur??

To si delal na poobla??enem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Imam 2009 letnik, isto bencinar in sem na poobla??enem dal malo pod 200?. Prevo?enih je bilo pa 100 000km. Kar se mi zdi super ugodno, bi mogu na ra?un pogledat, kaj vse so delali, So mi pa olje dali bolj ugodno, kukr ga sam dobim na netu. Tako,da ti priporo?am,da pokli?e? v ACosmos v BTC in se malo pozanima?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.