Skoči na vsebino
Katero olje?
Napisano

A servis bo? dela na poobla??enem?

Men so sve?ke (na poobla??enem) menjal pri 120 000km (40?- 4x10?), olje sem dobil pa po isti ceni, kot ga bi dobil preko spleta. Priporo?am ti,da pokli?e? mazdo v BTC in vpra?a? za olje, po kaki ceni ti ga dajo. Drga? pa govorim za enak avto, kot je tvoj 2.0 bencinar).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda asistenca - tujina
Napisano

Mene tudi zanima tvoja isku?nja. Sicer imam sam pri zavarovanju narejeno tudi asistenco, vendar me je ?e zamikalo,da bi jo skenslu, ker imam itak mazdino asistenco in ne rabim dveh?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda M6 - pok v podvozju vozila
Napisano

Zanimivo, pri meni je isto. Najve?krat pa se sli?i, ko zapeljem na dvori??e, kjer se cesta spusti in zavijem desno po klancu navzdol. Sicer ?e grem po?asi se ne sli?i, Sem imel manj kot mesec nazaj tehni?nega, pa niso n? rekl, da bi blo karkol sli?at. Je pa letnik 2009.

@SpEkTr - si kaj ugotovil??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Evo moj redni servis  pri takrat 8-9 let stari mazdi

klik, klik

leto kasneje, menjava termostata, ki sem ga sam prinesel:30eur, redni servis delo+olje(filtre sem imel svoje):50eur, menjava sprednje leve roke in delo: 60eur, popravilo zadnjega pokanja:20eur in hladilna tekocina: 15eur =175eur

letos pa sem mu vse prinesel sam, kar se kar splaca (ker se dele lahko najde tudi vec kot pol ceneje) ce se potrudi pri delu

vidim da imam celotno zadnjo os skoraj novo (diski, 1 ploscico, celjusti, 1 cilinder...) 

hladilna tekocina l.2014 4eur, l.2015 pa 15eur??

To si delal na poobla??enem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Imam 2009 letnik, isto bencinar in sem na poobla??enem dal malo pod 200?. Prevo?enih je bilo pa 100 000km. Kar se mi zdi super ugodno, bi mogu na ra?un pogledat, kaj vse so delali, So mi pa olje dali bolj ugodno, kukr ga sam dobim na netu. Tako,da ti priporo?am,da pokli?e? v ACosmos v BTC in se malo pozanima?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

@lonck - jaz imam 115 000km in mam isto te?avo. Zanimivo mi je to,da ne igra dosti vloge mrzlo/toplo olje. Sam se vozim 40km v eno stran (ve?inoma AC : logatec-lj). Najprej sem pomislil,da sem premalo sklopko stisnil , ampak potem se mi je pa to za?elo mal (pre)ve?krat dogajat. 

BTW, koliko olja pa gre v menjalnik? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUX oprema za M6
Napisano

Jaz sem dolgo razmi?ljal kaj in kako glee USB vhoda. Xcarlink pride okoli 100?, med tem ko nov radio me je pri?el z vsemi konektroji in monta?o (razen obvolanskih komand) 290?. Sicer ni malo, ampak  zvok prej in sedaj se ne da primerjat in je vredno vsakega ?. Edino ?al mi je,da nisem takoj vzel ?e obvolanskih komand (cca 80?).

Pride pa tkole

https://drive.google.com/file/d/0B76_sjkdKFLXZEFMeHpfX1Y0TVU/view?pref=2&pli=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 (2009) crknil radio
Napisano

Jaz delam v LJ, tako da sem vsak dan do 14:30 v ljubljani (?i?ka). Tako,da ?e ima? mo?nost, da pride? mimo in prevzame? radio? Lahko pa tudi,ob 15h v Logatcu, ?e mi ne bo treba v slu?bi kaj podalj?at.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 (2009) crknil radio
Napisano

sicer ne vem kateri radio to?no je, ampak ura ?e, poraba pa ni imela veze z radijem....elektronika - kablovje? A je bil kje na de?ju dolgo?

Kot zanimivost, ko sem zamenjal avtoradio nisem vzel obvolanskih komand in sedaj ne morem prestavljati med uro/tren. porabo/skupno porabo/... ampak mi ka?e samo trenutno porabo, ker ima o?itno povezavo narejeno preko original radia. Tako,da je bil najbr? samo kak prah, al pa mogo?e ma? kje napol snet konektor??

Spet crknil... :vskalo:

Ga bomo v ponedeljek spet vzeli ven, pa dali nazaj, pa da vidim ?e bo spet za?el delat...

BTW, ma kdo kakega rabljenega, delujo?ega na zalogi?....

S kje si? Jaz ga dam lahko na probo? Sem pa iz okolice Logatca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.