Skoči na vsebino
izguba homologacijskega karton?ka
Napisano

Homologacijski karton?ek mora? dobiti zraven avta, ?e je avto tak?en letnik, da ga mora imeti. Zato bi ti ga moral priskrbeti prej?nji lastnik, oz. mora pla?ati stro?ke izdaje duplikata. Karton?ek je treba paziti.

lp

ja sej to, ko sm se js prepozn pozanimu od katerga letnika naprej so mel avti ta karton?ek

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izguba homologacijskega karton?ka
Napisano

js sm dobu z MMS-a naslednji odgovor:

Postopek za pridobitev dvojnika homologacijskega karton?ka je slede?.

Za vozila letnik 1998 ali starej?a je potrebno najprej na upravni enoti kjer je bil avto prvi? registriran pridobiti prvotno ?tevilko homologacije. (Ta podatek lahko pridobite le na UE, saj na? arhiv zajema le vozila od leta 1999 dalje. UE imajo te podatke zato ne dovolite da vas » odpravijo« z izgovorom, da tega podatka nimajo je pa res da ga bodo verjetno morali poiskati ro?no)

Nato nam pro?njo za izdelavo dvojnika skupaj z fotokopijo prometnega dovoljenja in podatkom, ki ste ga pridobili na UE, po?ljite na MMS d.o.o., Dolenjska cesta 242C, 1000 Ljubljana.

Poslali vam bomo predra?un v vrednosti 30,00?. Po va?em obvestilu, da ste predra?un pla?ali, vam bomo poslali dvojnik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CVETI!
Napisano

Zaenkrat ne.

Je pol pa ene 14 letih. :D

ja to?no, moja je star 14 let in ?e buta vn

no fajn, da za M3 ni ?ut kej ve?jih problemov, ker si mogo?e u dolgi prihodnosti umislim kej tajga

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 BA (klasi?no) centralno zaklepanje
Napisano

js sm pri Daihatsuju dal sam modul not, na vsaki strani vrat po en motor?ek, uspredi hupo za alarm, pa zvezat, to je vsa umetnost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

zdej nvem kok majo te Mazde naret, a majo vsaka vrata svoj motor?ek, al je kr na enga vsa elektronika povezana pojma nimam, ?e je tak pol bi mogu vzet tuki 4 za vsaka vrata po enga, druga? pa enostavno sam tistga ki ?trajka menjat.

Tole sploh ni nobena umetnost zmontirat, dobi? vse na?rte zravn ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e bi rad mel centralno daljinsko zaklepanje pol si naro? tole http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3618508 to sm js lansko leto naro?u za Daihatsuja in ?e vedno dela super, sicer sm pa js to takrat dobu za 60? z alarmom vred in z dvem motor?kim (en motor?ek je bil 5?), pri temu sicer nism ziher, ?e se motor?ki dajo dobit, spla?a se pa upra?at ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novi nadomenstni deli Mazda
Napisano

Ni glih res.Moj izgleda ?e precej bogi-ni sicer napokan,je pa kar grd za videt,pa ima okili 100 tiso?. :P

se mi je zdel, da to glih nemore bit res.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novi nadomenstni deli Mazda
Napisano

Tuki sem te ?akal, pa ve? da je potrebno zamenjat tudi zobat jermen ko menja? vodno pumpo.

Zakaj ? Zato ker ?e svoj ?ivi dan nisem jemal dol zobatega jermena in dajal naza istega, le zakaj ni ?e nobenemu utrgal jermena, pa ?eprav mu je ?alabajzar ?raufal ? :party0035:

Tut js nebi pustu, da bi mi dal istega nazaj gor. Sm pa sli?u pravt tut, da pri prvei jermen (original) pri japoncu ni ?ans, da napoka, je to res?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.