Skoči na vsebino
Multimedija
Napisano

V avtu imam enega Kitajc 2din,multimedija. O?itno ga bo kmalu vzel hudi? saj se mi dogaja da:

- se potem ko je delovalo bp, ne pri?ge oz se ampak se zatakne pri prikazu logotipa

- sredi predvajanja pesmi zmrzne, potem v?asih pomaga da ga izklju?im in ponovno za?enem

- v?asih pa samo zamrzne, potem pomaga ponovno flashanje firmwera

A kdo to popravlja? Nov je cca 350eur.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Ja, tako sem pri prvi ?estici naredil tudi jaz, oz. sva skupaj z Juresom. Zdej, ?e pa avto dela optimalno je pa druga zgodba. Jaz sem takrat kupil rabljen injektor, z drugo kodo, pa na?eloma bi moral to narediti. Ampak nisem, pa je delalo ja. 

Samo saj pravim, kako optimalno pa ne vem. Te kode o?itno nekemu namenu najbr? slu?ijo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Treba jih je vnesti, to stori? lahko tudi sam v  Forscanu.

Pozdravljeni, 

Na moji Mazdi 6 2.0 89kW letnik 2004, je dal moj mehanik obnovit injektorje. Sedaj pa me zanima a je res, da se sami nastavijo(kot mi je on rekel) ali je potrebno vnesti nove kalibracijske kode? Namre? pri nizkih obratih in obremenitvi sli?im da tol?ejo.

Hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ozvo?enje Mazda 6 problem
Napisano

Pozdravljeni!

No torej na mazdi 6 se je pojavil prvi manj?i problem.

Mazda 6,2013,revolution oprema....pred nekaj dnevi sem opazil da akustika ne dela kot je;danes je bilo ugotovljeno da zvo?nik v desnih vratih malo hre??i. Mojster za avtoradie mi je povedal da je ali strgana membrana ali kaj drugega.Tovarni?ka garancija je mimo;imam podalj?ano Cargarantie kjer pa sem prebral da akustika ne gre v garancijo.Pravi da naj rihtajo zadevo na servisu...gre za BOSE ozvo?enje;je imel kdo podobne te?ave?Base sem zmanj?al,zvok delno dal na levo stran,zadeva je bolj?a bi jo pa vseeno rad odpravil....

Lp jani

Spredaj daj nova zvo?nika, bo vsaj igralo. Pa ?e cele bogatije ne bo? dal za to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda cx5 te?ave
Napisano

Uo to pa je stro?ek. Jeba.

Pid je PCM: ALT_CUR_DSD

Tok pa je od 15-40A. Pa tudi ve? sko?i. V prostem teku okoli 20A, vo?nji po mestu cca. 30A, pri 90km/h pa pade okoli 15-20A.

Je pa odvisno od porabnikov, ksenovke dvignejo takoj cca. 15A,...

Nimam. Zanimivo. Bom s tokovnimi kle??ami pomeril

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda cx5 te?ave
Napisano

Trenje v servovolanju? Najbr? ti ni delal oja?evalec servo volana? Samo ne vidim povezave z akumulatorjem, ampak v teoriji je vse mo?no. V najbolj?em primeru, ti je shodil akumulator. Vse ostalo bo pomoje dra?je (?e nima? garancije).

Kam si pa peljal na servis?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem menjalnik MAZDA 6
Napisano

Sej to me zanima, ker nobeden tudi na servisu ni govoril karkoli o preventivni menjavi turbine. Tudi vpoklica (javnega) itak ni bilo. Ponavadi turbina dela dokler ?asa dela :)

Vpra?anje pa beli-ju, a ti kuri olje, al kako ste pri?li do preventivne menjave turbine in odmi?ne?

Aja sorry, zdej vidim, da je to nov model ja, ja za odmi?ne je bila te?ava, no za turbino pa prvi? sli?im.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.