he,he,ali si mazohist ali kaj, da vztraja? s tem kurnikom?Sem ?e ne vem kolikokrat napisal, da mi je bil najve?ji biznis, ko sem se re?il starega pugija-Od takrat sem v velikem plusu.
?e bi bilo po moje, Francoza pri bajti bilo bi ne. Sem tud sam imel neko? Pugija pa vem kaka je veselica sam sem se dal nekako prepri?at, da Citroeni so pa neki druzga... ma ja BS, jajca so in res mora? biti mal mazohista, da ga ima? sploh, ?e ni glih rosno mlad.
?e ne druzga s Francozi vsaj dolg?as ni - ?koda edin da vse to vpliva na denarnico.
Zdele bom po?akal a bo lu?ka nazaj potem pa bom najprej preveril a so vse cevkice ok in ni kake luknje... ?e pa ne bom ni? na?el se bom pa naro?il pri Pelkotu in ja upam, da pridem do njega**
**pst, a ma Pelko kak kamion?ek al pa prikolco za avto nalo?it, ?e obstanem na poti do njega?
Stave se ze pobirajo...
A lahko jaz tud stavim - pr komu se pobira? Aja ker sem nepobolj?ljivi optimist stavim, da pridem do Pelkota brez pomo?i drugih vozil.
Evo spet sem v tej temi - nesre?na kapelca je pri?gala lu?ko na armaturki. Sem priklopil ra?unalnik na OBD in javlja napako P0410... neki v zvezi z ekologijo ali pa z napa?nim od?itavanjem vstopnega zraka.
Zdele sem sicer zadevo zbrisal in lu?ke ni ve? ampak imam en tak ob?utek, da bo hitro spet nazaj. Verjetno bo treba vse vakuum cevke pregledat ipd... a ima ?e kdo kako idejo kaj bi to lahko bilo.
?obe je potrebno na vsake toliki ponovno "nau?it" ustreznega delovanja pa bo nehalo cukati.
Sam dajem na vsak drugi tank Megasel - a kej pomaga je te?ko re?i, ker za primerjavo bi moral imeti identi?en avto z enako kilometri in enako vo?njo, da bi se res videlo koliko zale?e. Tako pa nekako verjamem prodajalcu, ki je tudi ?lan foruma, da je to res kar pri Megabondu obljubljajo.
Za moje pojme so tudi odli?ni saj znajo it nasproti stranki (sploh Majes) in so verjetno eden ve?jih vzrokov, da bi te?ko zamenjal znamko avtomobila.
?e bi se vsi proizvajalci in prodajalci avtomobilov zavedali, da je servis en najve?jih faktorjev pripadanosti znamki se danes sploh ne bi pogovarjali o tem kateri servis je bolj?i saj bi vsi bili super.
Prebral PDF in opazil, da omenja neko avstrijsko podjetje, ki ponuja ?istilo za DPF.
Verjetno je mislil na Liqui Moly pa ?e se ne motim je to nem?ko podjetje.
Druga?e mi pa ni jasno zakaj naj bi se olje pregrelo saj je povi?ana temperatura le v izpu?nih plinih kar na?eloma na samo olje ne bi smelo vplivati :ne vem:
?e vedno mi ni ?ist logi?no ampak naj ti bo... zdej pa hipoteti?en primer, a ?e ga dam zdele na ro?no regeneracijo, kaj se bo recimo spremenilo pri meni?
to je ravno kontra hvale...govorim o tem, da se pri nas vse da mimovrste
pejd spat
ne, sej jest se hvalim... sem bil tolk ?iv?en kot pred kakim izpitom na faksu. A bo, al ne bo? Pol pa zelena lu? in se kamen odvali od srce... to so posebni u?itki, k takrat k da? pancarje dol po smu?anju. Imeti francoza je en tak posebn gu?t in lastniki teh avtov s(m)o skor k eni kaskaderji.
Saj jih je tudi on dpf mu ni svetil, gre se zato da stranki nudis maksimalen support in to da ne samo spucas dpf ampak ga tudi preveris.
Ne razumem ?ist ok... kaj je DPF dol snel in ga razstavil ter spucal s tisto teko?ino. Ker druga?e je regeneracija DPF-ja enaka al ti jo naredijo na servisu al se naredi sama med vo?njo ... princip je isti tako, da zdele sem pa malo zmeden.
Bom takole napisal....fotrov cinkvecento 1994 je vsako leto hodil cez tehnicnega, tudi letos bi a je (k sreci) razpadel sam na parkplacu. Je mehanik vse zrihtal - brez mazanja vse preko poznanj.
Kaj se hvali?... jaz sem uspel tud kapelco po redni poti ?ez spravt ... to je za francoze ?e kr lep uspeh
Sej lahko da ga ima? samo premalo - plina mislim. Da je ven pihnilo ?e ni? ne pomeni saj je lahko koli?ina plina prenizka oziroma prenizek tlak v sistemu. Mislim, da je edina re?itev, da odpelje? tja kjer ga filajo pa naj samo priklopi gor pa pogleda kolk je vrednost.
Po moje ti ?e kje drugje po?as spu??a... recimo ravno na ventilu za polnjenje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogo?e ti zaudarja iz prezra?evalnega sistema oziroma klime. Poskusi to s?istit (uporabljajo se posebni spreji, ki naj bi prepucali sistem).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani