Sele po parih dneh? Kolokor vem, se prizgeta takoj po odklopu in priklopu akumulatorja... Pomeni pa to, da moras na novo nauciti ABS oz. DSC sistem... To pa naredis tako, da volan obrnes v oba skrajna polozaja... Seveda med delovanjem motorja ... Pa tudi avtomatski dvig stekel verjetno ne deluje pravilno... Sicer pa se mi zdi, da to celo pise v prirocniku...
?e se ne motim ni ?ek en?ina takrat samo tcs+abs, razen ?e ta 'za motor' ki ga opisuje ni check engine - potem je to to, kar si opisal, in ?e je to to se ti ne bo nazaj pri?galo
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
zanima me, kaj je to. Ponovilo se mi je dvakrat in sicer: V?gem avto, se peljem 100m in za?ne avto 4 ? piskat. Enak zvok kot senzor, ampak v enakem zaporedji. Ve keri kaj bi lahko bilo?
Zanima pa me tudi, ?e je mo?no narediti, da bi se avto ko se za?ne? peljati sam zaklenil.
LP
a si privezan takrat, oziroma ma? na sovoznikovem zicu kaj robe?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ja kako, ?e mu na benz dobr deluje? Ne vem zakaj vse drugo raziskujete kot plinsko napravo - ?e mu zajebava samo plin je treba tam pogledat ne pa pol avta zamenjat.
Sploh dvomim da bi biu lpg kriv za cukanje, ker mi tud cuka, ko avto przgem oz. Ko je mrzel in sploh se ni priklopil na plin.
Citiram njega
Ne bi iskal sploh problema, kadar je minus je mesanica plina revnejsa zaradi zmrzali in posledicno cuka in ne gre nikamor, pri meni je blo to vsako zimo kak tank
Poklical sem v?eraj, tko iz firbca, ?e se da kje cenej zrihtat za Simona, pa je bilo tako v Fermiju kot Avtoconi skupaj preko 1000 ali celo preko 1100, se ne spomnim ve? to?no.
Vo?nja bi morala biti u?itek! Zato pozabite na skrbi s podalj?ano garancijo. Svoje vozilo lahko za??itite pred nepri?akovanimi stro?ki popravila za glavne dele s podalj?anjem prvotnega jamstva proizvajalca ?e za dve leti ali do prevo?enih 150.000 km.
Veljajo posebni pogoji in dolo?ila.
BTW... @Jures Sej ne bo? verjel, ampak tega konektorja moja M5 nima!!! Tam kjer bi naj bil je samo plasti?ni nosilec z luknjo kjer naj bi bil konektor fiksiran :-)... Pa ne bo? verjel, to ni edina stvar ki jo serijsko niso zmontirali... ?e verjamete ali pa ne tudi webasta nimam notri , pa je bil pri vseh M5, serviser se je nazadnje ?udil kot kura...? Mam pa ?isto zadnji model M5 ( tisti z prozornimi lu?mi zadaj... LED izgled ).
aja....ti ima? drugo serijo, to so podatki ki jih je treba vedet. leta 2010 so vrgli ven webaste ?(mazda 5 je imela eberspacher ne webasto) in se ga tudi druga?e ni videlo, ker je pod voznikom nad auspuhom. Za ta novo ne vem kaj ima kaj nima, o?itno so tudi webasto ven vrgli.
to pa ve? po ?asu ko se avto zjutraj segreva ali je to 5 minut ali pa tudi 20 min
?isto enostavno .... Podalj?ana garancija NE krije DPF filtra.... ( Valjda ?e so ?e skoz problemi z tem... )
Pr kolko tkm pa se ti je vsipal, oziroma po ob?utku, kolko misli? da ?e mi bo dr?al?
Hvala za odgovor in l.p.
moj 180k, ampa kve?ino km je naredil prej?nji lastnik, hard to tell. Glede podalj?ane garancije no comment.........zato je ne bi nikoli vzel, ker je toliko drobnega tiska da joj. ?obe nimajo veze kar se ti?e dpfja - kake razdalje dela? dnevno, ker interval DPF procesa je odvisen tudi od tega. Moj je padel iz 250km na 40 km kar na enkrat....
to je webasto, dodatna zunanja dizel pe?, ki pomaga segreti vodo ki gre ?ez motor. Super zadeva
Tudi v petki smrdi ko se ustavi?, je pa res da je v petki webasto DIREKT pod nogami voznika, in druga?e kot da smrdi ne gre. V ?estki so jo premaknili izpod po?arne stene levo ob motor, a pomoje podtlak dela svoje in pa? malo posmrdi. Bolje da posmrdi to ko kak bat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e se ne motim ni ?ek en?ina takrat samo tcs+abs, razen ?e ta 'za motor' ki ga opisuje ni check engine - potem je to to, kar si opisal, in ?e je to to se ti ne bo nazaj pri?galo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani