zdej sm pogruntu da ?e ?ponar ni bil menjan ker je sli?at kako klinasti jermen drsa! pa? ma luft!! jao in ta "kur?av Avto Rent! se opravi?ujm izrazi! Koliko stane ?ponar pri klinastm jermeni??
AvtoMarko (sicer je tut v MB), JapanParts (avto Celje), Regnemer (sicer sm zdej ugotovil, da ga ni ve? u CE, ampak se da od njega dobit dele ?e samo prek dostave)
Ostalo pa ?e kakih 20km ven iz CE (Savinjska dolina): Avto IVA ?empeter, A-net Pari?lje (Braslov?e-Polzela)
No banda, kje nabavljate rezervne dele, tisti ki kej sami doma po?ravbate?
Ker teli na?i mazda servisi niso za nikamor, in sicer rabim tesnilo oljne ?rpalke za mx5, sm preklical od a-neta do taposa, pa nimajo, jebatga pa? vozim malo bolj redek avto. Se pozanimam ?e na gama centru, pa me tip prepri?uje da ?rpalka nima tesnila. Kako ga nima, ?e je v service manualu lepo narisano.... No uglavnem sem poslal scan service manuala, zdej pa upam da najdejo zadevo. Ker ?e ne dobim, nevem kaj bom naredu, za?el po dele hodit v avstrijo?
p.s. neko? sem mel tel. ?tevilko mazdine tehni?ne pomo?i al nekej takega, ma mogo?e kdo to cifro, ker sm jo gladko zgubil.
Moj o?e vozi Mazdo 6 letnik 2004 pa ima serijsko ksenonke, vendar desna sveti zelo rumeno za razliko od leve ki sveti belo. Bi kdo vedel v ?em je problem in kako se ga da odpravti? Pa kje se da dobit nove ''fejk'' ksenonke, ker so original blazno drage. Bile sta pa ?e obe lu?i menjane v okivru garancije.
pred kratkim mi je spu??al oljni nosilec motorja na desni strani motorja v smeri vo?nje! Original nosilec je 225?! zanima me ?e se ga da kje bolj poceni dobit! z amerike sem ga ?e naro?il pa ga ni ?e lep ?as tko da nujno bi rabil kak?en nasvet kje bi se dalo dobit bolj poceni nosilec! Gre pa za Mazdo 323F BJ model letnik 2000!
nalep?a hvala!
poglej, ?e bo? najdu na kakem oglasniku kako karambolirano za dele, druga? pa avtoodpad
Pozdravljeni. S vpra?anji vam bom zagnjavil ze kr v svojem prvem postu
Namre? kupil sem si Mazdo 323f bg l.91, katero sem na za?etku septembra za?el popravljat in predelovat, tako da zdaj potrebujem nekaj stvari.
No torej v tej temi vas bom prosil za nekaj odgovorov na moja vpra?anja (?e pa kdo ve kaj zanimivega oz. kar bi mi pri?lo prav pa kr na dan z besedo).
1. Vpra?anje: A je mo?no kje kupit nove gume, ki so na skrajnem robu (okrog in okrog) vrat (se pravi da tesnijo med vrati in karoserijo)?
2. Vpra?anje: Kje bi lahko kupil ali kako bi morda sam naredil nastavek za ?portni zra?ni filter? Namre? zdaj je vhod v "luftmesser" kvadraten, a ?portni filter pa je okrogel.
PS: Za obe vpra?anji, ki sta lahko te?ko "razumljivi" lahko ju3 dodam slike da se bo la?je vedelo zakaj se gre.
Dones o?etu Mazdica ni hotla u?gat, reku je da se je sli?al sam nek rele, pa je reku, da se mu je to nardil ?e enkrat pred kake pol leta, mogo?e kdo ve kaj bi lohk bil vzrok?
A mogo?e ve kdo kje bi se dal dobit pocen meglenko za Mazdo 323F L.2000? Bli smo na Selmarjevem servisu, pa ho?ejo met 203?. Pa?e pa tut od Mazde Premacy
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Renault Clio ma senzor pod stranskim ogledalom
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani