Skoči na vsebino
avto kadi
Napisano

Hehe, sej sem pisal v pretekliku. Zadevo sem takoj po nakupu avta po?timal (no, zahvaljujo? temu forumu) :prstgor: Od takrat sem ?e precej prevozil in zaenkrat ni nekih te?av s tem.

?esar se PELKO loti je narejeno kot se zagre, pa? ?lovek in expert 1A! :rispekt::punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

saj ne morem verjet!
Napisano

Hja, po pravic povedan me tile dizli nikoli niso ekstra zanimali, preberi si ZS, sem ti poslal cifro omenjenga majstra, on ti bo vedel povedat kako pa kaj! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

altenator za m6
Napisano

V bli?ini ?rnu? oz. ?entjakobu je majstr Firm, ki se s tem ukvarja, pa tudi ni predrag, tako da ga priporo?am; 041 617 563! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 zadnje zavore
Napisano

@Boss, o?itno je bila res neka malenkost, ker sva potem s Simonom odpelala par hitrih kilometrov in "?lajf" na povhn, je pelu dec kot da ima MPS-ko pod komando! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 zadnje zavore
Napisano

?e ti bo kej la?je, se lahko sekira? NAMESTO mene (pa hkrati se?teva? stro?ke, ?e ti sede), mene namre? BMK in se veselo vozim dalje. <_<

Avto ki ima na ?tevcu 287.000km, pa? zahteva svoje posege, tako da ni re?eno da sem zdele ?e vse saniral! :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 zadnje zavore
Napisano

Sem na?el tapravo temo,da ne odpiram nove! :aaaaa:

Danes zjutraj se mi je zgodilo naslednje, se peljem kakih 10km, pa kar naenkrat nek ?uden zvok nekje iz podvozja (kakor da vlak zaviral - stra?en kovinski zvok), no malo prestra?en, takoj odmotam na nek bli?nji parking, pogledam najprej motorni pokrov, vse ok okol motorja, potem gledam plati??a, ?e kje kaj drgne, podvozje ?e je vse ok, ni? vidnega v glavnem. Pol se pa spomnem na zadnje cilindr?ke, kateri so totalno problemati?ni pri tastarih mazdah6. :o

No zvok je bil pribli?no tak, da kovina drgne ob kovino (dejansko kot da se vlak zaustavlja), podoben zvok je bil ko mi je enkrat pri 323F tisti plehek, ki je pri prednjih diskih, malo podrgnil ob plati??e. :rolleyes:

Skratka zdej bom to po?timal, majstr Pelko pravi, da bo potrebno zamenjat zadnje cilinddr?ke in pa plo??ice! :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2.3i benz
Napisano

Danes kupil termostat (majstr Pelko se je neki izpogajal s Cosmos-em) in je bila cena samo 80?, za delo pa tudi vem da mi bo vzel minimalno kot se spodobi za tak?en poseg! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2.3i benz
Napisano

Naj se pohvalim, da mi v zadnjih 500km prevo?enih ni popilo niti 1dcl-ja hladilne teko?ine, no sem pa vozil disciplinirano in v okviru cestnih omejitev. :danzoman:

Verjetno ?e danes naro?im termostat in potem kmalu enkat monta?a. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2.3i benz
Napisano

Ja, saj tako sem tudi dojemal delovanje Bond-a! :bravo:

Zdele v roku 2.000km mi sledi redni servis - kolikor sem bral tvoja prilo?ena navodila ga na tej menjavi dodam le pol plo?evinke a ne? No se pravi v kratkem sledi naro?ilo materiala. :danzoman:

Servis pa upam da ?e v prihodnjem tednu - v smislu termosta-tića. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.