Motul olje 8100 X-Clean Plus 5W-30 po prevoženih 7000 km. |
Pred eno uro je Martin Cufer napisal:Super. 👍Bom kar naročil obe novi stekli in odstranil komplet luči in takrat še očistil leče z zunanje in notranje strani 😎
Za ponovno lepljenje stekla bi to bilo verjetno OK?Poppstar Butylrundschnur Klebeband (5 m x 8 mm) Dichtband selbstklebend, rund, schwarz: Amazon.de: Baumarkt
WWW.AMAZON.DEPoppstar Butylrundschnur Klebeband (5 m x 8 mm) Dichtband selbstklebend, rund, schwarz: Amazon.de: Baumarkt
Verjetno bo v redu.
pred 9 minutami je Martin Cufer napisal:Si montiral te žarnice?
2X D2s Xenon Brenner Lampe Scheinwerfer Xenarc Birnen Osram Night Breaker Laser
WWW.EBAY.DEFinden Sie Top-Angebote für 2X D2s Xenon Brenner Lampe Scheinwerfer Xenarc Birnen Osram Night Breaker Laser bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!
Ja. Točno te. Sicer moraš počakati nekaj časa po vgradnji, da zasvetijo z vso svojo močjo. Na začetku, ko jih montiraš nimajo tako bele svetlobe a več kot svetijo, bolj so bele in boljše svetijo. Leče pa očistiš najlažje tako, da snameš kolesa spredaj in zaščitno plastiko kolotekov.
Tako imaš prosto pot. Jaz sem vzel bakreno žico, jo primerno ukrivil, da dosežeš vse kotičke leče in na njo privezal majhno krpico. To sem namočil z alkoholom.
Je sicer malo tečno, ker te ovira nastavek za xenon žarnico, ki je na sredini leče. Najbolje, da je še nekdo poleg, da gleda s sprednje strani v lečo in ti točno pove, kje je še motna. To enostavno ugotoviš, ker je razlika očitna. Se splača to narediti. Na koncu lahko naročiš pri Kitajcih še novo zaščitno prozorno plastiko.
In bodo kot nove. 😊
pred 3 minutami je FuManchu napisal:Ti ni kontrolka sporočila, ko je padel nivo pod minimum?
Meni je tako izginjala in ko se je delal veliki servis smo ugotovili, da je puščalo pri vodni pumpi.
Pri meni je bil na stari 6-ki problem v čepu na posodi. Zamenjal sem ga in od takrat je mir.
Pred eno uro je Aless napisal:Te leče pašejo v dosti avtov, edino prave adapterje (nosilce) za lečo je potrebno imeti. Na slikah je Mazda 6 GG, tko da verjetno so adapterji zraven pravi, lahko pa še za ziher preveriš pri prodajalcu.
Sem pa enkrat gledal en test različnih leč in te kopije Hella 3R svetijo malenkost bolje od original Koyo, problem pri originalnih lečah je da lahko čez nekaj let postanejo motne odznotraj takrat ne svetijo več dobro.
Jaz sem leče na stari očistil znotraj z krpico, namočeno v alkohol. Ne morete verjeti, kakšna umazanija se nabere. In takoj opaziš, da ni več meglice. Montiral sem še osram xenon laser žarnice in je svetloba super, Zopet svetijo xenon luči kot nove. Edino prozorno zaščitno plastiko za luči bi lahko še zamenjal in bi bilo potem top.
Pred eno uro je scania napisal:Kako si ti pameten, a nimas pojma o avtih. Kar nekaj v prazno nabijas. Razlika je v drocniku ce ves kaj to je in kaksna je njegova vloga. Se sanja se ti ne po moje, kaj ti mislis da se zaradi izklopa dveh cilindrov motor spremeni?? Tvoj vsemogocni vag ima pomih odmicne gredi z aktuatorjem za izklop cilindrov. Tako neves o cem pisem ker si eden tistih ko se nonstop pritozuje a pameten da glava pece. Ce neves razlike med cx3 in cx30 vse pove o tvojem znanju. Pises da bos nekaj kupil za 24k pol pa neves niti kaksni motorji so v mazdah kaksna je oprema nic od nic. Bolano. Kak teden se te bom prenasal poten se pa zbrisem iz foruma.
A se boš res izbrisal zaradi takih pacientov? 🤔
pred 1 uro je Bini napisal:Malo si pozabil na popust,ker dobiš za 22.5k že uno z več opreme in preverjenim 2.0 motorjem!
Pusti ga. Vidiš, da samo naklada in da ne misli kupit nič novega.
pred 34 minutami je gregc88 napisal:bini nic ne bo z mazdo... cx3 je res majhen in samo napihnjen... bw , cx 30 je pa nova 22K in ima mlincek 120 konjev ki ima lahko tezave...se še ne ve + da ne dobiš niti ogrevanih sedezev, ročna klima.. modra armatura fuj,... ugl,, ne se šalit, to ni vredno 15K ... bo kr še wc pr bajt brezskrbi....
"Nije žvaka za seljaka" . 😉Mazde so za ljudi z občutkom za estetiko in kvaliteto. Ostane v igri še dacia in pa "nov" golf, letnik 2010.
pred 3 minutami je mazdaman napisal:Te, pa nič bo mojo Boss probal ker boljši prtljažnik pa še dachreilingov nima
Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk
Boss?... pa suv? 🧐
pred 3 minutami je scania napisal:Mazdaman hvala.
Boss ti si v prid cd150 😁😁😁 stopat mora nehce nevtralen npr. iz vag koncerna 😆😆😆😆😆. Upam da nsm rata spomladi test porabe z vsemi moznimi kombinacijami mazd 🙂
Po moje je mislil probaš. Mazde nihče ne proda 🙂
Vem, se hecam. Morata biti dva enaka avta, dve 6-ki.Cx5 je druga zgodba(oblika, teža, aerodinamika)
pred 13 minutami je mazdaman napisal:Scania, lahko prodaš mojo cx5 če želiš
Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk
Zakaj? A jo prodajaš že? 😊
pred 27 minutami je scania napisal:Jaz mam na 6ki 165 konjskega bencinca G . Osnova je ista z G120. Zdaj imam 65000km 2/2018 letnik, zaenkrat vse ok, ni pa to poskočno tako kot dizel, pelješ se normalno, malo več prestavljanja ob prehitevanju, ampak me ne moti, zaenkrat vse ok. Kakšna M3 z G165 konji mora bit vredi, če iščeš bencinca. CX3 mislim da ni bla opcija z 165 koji, cx30 pa je opcija G122, G150 (AWD) in X180, odkrito povedano za zdajšnje razdalje ki jih delam 16km na dan, bi izbral če bi zbiral med cx30, G150 brez AWD kar pa negre. X180 imam malo rešpekta glede porodnih težav (mora malo časa pretečt da vidim kaj se bo dogajalo). Če bi delal kilometre kot včasih 35000km letno bi pa vzel 6ko dizel CD184/CD175. (čeprav menim da je CD150 dovolj, moral bi probat)
Enkrat, ko boš prišel dol na obalo se dobiva pa boš probal mojo 150 konjsko.
(upam, da bo takrat še toliko konjska ☺️)
pred 2 minutama je Aless napisal:ATE, EBC, Zimmermann.
... mogoče še diski Brembo, ferodo ploščice.
pred 25 minutami je router69 napisal:Fantje ne bit prevec brihtni. Ce vrzes 25, 30k za nov avto neke ne ravno kikiriki znamke, s tem da kupis njihov premium model, pricakujes da zadeva deluje brezhibno vsaj ko je avto ‘nov’. To da nov avto zacne tresti pri 1000km, da na uradnem servisu obupajo po menjavi pest, diskov, celjusti, ... se klincevih fedrckov ki pakne drzijo, zaradi katerih je vse ropotalo ker so jih niso menjali ker so pa 20eur komplet (znotraj garancije) ,.... se ti pa malo trapasto zdi.
Sicer pa razen tega problema z M6 popolnoma zadovoljen. Da ne bo kdo mislil da samo simfam in iscem neko potrditev. Zgolj podajam odebno izkusnjo.
Kolikor imam sam izkušnje z uradnimi servisi, so vsaj v Kopru zaposleni mehaniki, ki so bili že na vseh možnih avto-servisih. Eden preživi večino časa v kafičih. Meni so se na prvi 6-ki z check Engine lučko, v garanciji, ubadali dobre dve leti. Skoraj celo garancijo. In lučka je gorela naprej. 🤗Resda ne stalno, a se je prižgala vsakega pol leta. In je šla garancija mimo. In sem popenil ter ga odpeljal k kolegu, ki po poklicu sploh ni mehanik ampak se ubada z računalniki. Priklopil ga je na računalnik in ugotovil je napako v desetih minutah.Napaka je bila na elektroniki EGR ventila (moj ima gor neko elektroniko) In od takrat mi lučka ne gori več. Toliko o uradnih servisih.
Tam so dobri toliko časa, kolikor lahko montirajo drage rezervne dele. Ko pa morajo kaj raziskati, preštudirati, se zgubijo.
Popravljeno od Alex
Res...a je tako težko ugotoviti, kaj je narobe z zavorami? 🤔Pa ne moreš turat gor vedno enih in istih ploščic in diskov, če si že ugotovil, da so zanič. Pa pogledaš malo, če slučajno ne šteka kaka čeljust ali zajla ročne zavore. Najlažje je rečt, da sem kupil nov avto in ne bom nič delal. na njem. Mora zdržati deset let brez ga tikat. Občasno, ko se spomnim, bom zamenjal še olje in mogoče vsakih par let zavorno tekočino.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani