Skoči na vsebino
Stro?ki vzdr?evanje glede na velikost
Napisano

Ne vem ?e so kak?na opazna odstopanja med modeloma 3 in 6, npr.;

- ?e imata oba pogonsko verigo (pri obeh odpade menjava pogonskega jermena)

- ?e imata oba 16 col plati??a, rabita identi?ne gume

- v primeru da imata vgrajen identi?en pogonski agregat, tudi tukaj ni nobene razlike (olje, filtri, sve?ke, itd.).

Pomoje bolj?e, da poda? 2 konkretni vozili, ki ju ogleduje?, pa da se javita 2 njuna lastnika tule na forumu, pa naj onadva povesta kako in kaj, potem pa ti primerja? koliko kerga stane njegova makina. :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 se ugasa
Napisano

Uf, ?e ?eli? bit zihr, se raj?i zmeni da se to po?tima, saj je ?ez 10000km lahko ?e prepozno, kaj vem. Mislim da nisi toliko bogat, da bi se ?pilal tak?no loterijo oz., pa tudi ?e si, se da pametneje potro?it prislu?en denar! :blush::D

?e ?eli? ti na Zasebno Sporo?ilo po?ljem cifro na?ega najbolj?ega forumskega megankarja, pa se pri njem pozanimaj kako in pa kaj, ker mislim da lahko preeecej pri?para? glede na varjanto da gre kaj narobe. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 se ugasa
Napisano

@Tomozuki, ?e ga bo? redno vzdr?eval (hkrati prebiral tale forum; razne bakrene podlo?ke in "cedilo" itd.), ni vraga da ti ne bo dobro slu?il ?e par let! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sol
Napisano

Kar se zimskih in "slanih" prigod ti?e, marsikdo dela napako, da zapelje dobro nasoljen stroj v kvalitetno ogreto gara?o (npr. 15 ali 20 C), pol ga pa lu?tno raz?ira reve?a do naslednjega odhoda na mraz! <_<

Jaz sem jeseni naredil kompletno za??ito podvozja (podjetje Tri krone), pa mi je majstr rekel, naj ob obisku pralnice ne vzamem paketa ki vklju?uje pranje podvozja, saj mi lahko agresivni na?in pranja, odplakne ?e del te novonane?ene za??ite, se pravi bi naredil samemu sebi medvedjo uslugo. :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vidim, da ste se kar razpisali in da nekateri dobro obvladate stvari. O?itno je tale plin pri naknadni vgradnji lahko malce nepredvidljiv.

Nekateri nimajo nobenih problemov, spet drugim pa lahko na dalj?i rok prinese ve? ?kode kot pa koristi.

Izgleda, da je predvsem odvisno od uporabljenih materialov pri sami zasnovi motorja.

?e veliko pred nakupom sem sli?al razne zgodbe o plinu ampak ve?inoma pozitivne. Slabih izku?enj je bilo malo in tudi zato sem se odlo?il za nakup avtomobila s plinsko napeljavo. Razmi?ljal sem ?e, da bi plin vgradil tudi v moj drugi avto ampak po teli izku?nji ne bi rad riskiral.

Tule nas je kar precej LPG uporabnikov, prevozili smo ?e marsikdo po nekaj 10000km-jev (jaz ?e preko 100.000km garant, s tremi vozili) na to gorivo, pa ni bilo te?av, tako da ne kar obupat! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no
Napisano

Upam da niste pozabili ?e menjati tistih famoznih bakrenih podlo?k, ki stanejo neke 4?, ?kode pa lahko naredijo za nekaj tiso? ?! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivo, meni isto leva stran BOSE sistema ob?asno mrkne (nima veze cd ali tuner, isto se dogaja). Lahko potem cel mesec laufa, potem pa naletim na neko luknjo na cesti (ki jih pri nas ravno ni malo, bemti) pa TEMA kar se leve polovice ti?e. Sam imam dodaten oja?evalec v prtlja?niku in nek majstr mi je reku, da zna bi na oja?evalcu kak?en stik, da je v tem potem te?ava, ko ga malo preruka. Ni se pa ?e lotil razdiranja, tako da je govoril na pamet! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.