Motul olje 8100 X-Clean Plus 5W-30 po prevoženih 7000 km. |
Pred eno uro je Martin Cufer napisal:Super. 👍Bom kar naročil obe novi stekli in odstranil komplet luči in takrat še očistil leče z zunanje in notranje strani 😎
Za ponovno lepljenje stekla bi to bilo verjetno OK?
Poppstar Butylrundschnur Klebeband (5 m x 8 mm) Dichtband selbstklebend, rund, schwarz: Amazon.de: Baumarkt
WWW.AMAZON.DEPoppstar Butylrundschnur Klebeband (5 m x 8 mm) Dichtband selbstklebend, rund, schwarz: Amazon.de: Baumarkt
Verjetno bo v redu.
pred 9 minutami je Martin Cufer napisal:Si montiral te žarnice?
2X D2s Xenon Brenner Lampe Scheinwerfer Xenarc Birnen Osram Night Breaker Laser
WWW.EBAY.DEFinden Sie Top-Angebote für 2X D2s Xenon Brenner Lampe Scheinwerfer Xenarc Birnen Osram Night Breaker Laser bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!
Ja. Točno te. Sicer moraš počakati nekaj časa po vgradnji, da zasvetijo z vso svojo močjo. Na začetku, ko jih montiraš nimajo tako bele svetlobe a več kot svetijo, bolj so bele in boljše svetijo. Leče pa očistiš najlažje tako, da snameš kolesa spredaj in zaščitno plastiko kolotekov.
Tako imaš prosto pot. Jaz sem vzel bakreno žico, jo primerno ukrivil, da dosežeš vse kotičke leče in na njo privezal majhno krpico. To sem namočil z alkoholom.
Je sicer malo tečno, ker te ovira nastavek za xenon žarnico, ki je na sredini leče. Najbolje, da je še nekdo poleg, da gleda s sprednje strani v lečo in ti točno pove, kje je še motna. To enostavno ugotoviš, ker je razlika očitna. Se splača to narediti. Na koncu lahko naročiš pri Kitajcih še novo zaščitno prozorno plastiko.
In bodo kot nove. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Na moji 6-ki prve generacije nisem imel nikoli kondenza v lučeh. In je ni niti sedaj po 17 letih. Sedaj pa res ne vem, ali je prednost ta, da je avto bil kupljen v Italiji. Ker tudi nima še vedno pikice rje nikjer.
Popravljeno od AlexPovezava za deljenje
Deli na druge strani