Skoči na vsebino
Mazda 6 akumulator!
Napisano

No vidi?, original mazda je pa riknil prej kot v 2 letih pri podobnem tempu najbr?. ?eprav danes je Kresnil s prve nisem pa kuril webasta.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava xenon ?arnice
Napisano

Pardon 65w, ja to sem ?e takrat ?tudiral, preden sem nabavil xenon kit. 

Nisem upal reskirat ker se najbr? h9 bolj greje, da ne bi kaj ?arometa oz. le?e po?kodoval. 

Mogo?e bi moral dobiti h11 xenon samo malce bolj belo barvo, trenutne se mi zdijo malce preve? na modro :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sound from the car
Napisano

Hello

I am new in this forum and i need some help about some sound on my Mazda, i have Mpv 2.0 EXCLUSIVE.

The sound its come from the machine when I turn on the keys to start the car, and its not all the time, just maybe few times when I drive it. I go to mechanic but he dont know anything about that. I have some friends they say to me the forum Mazda from Slovenia are the best about all information. 

Thanks so much

Gasoline or diesel version?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gretje m6 2004 dizel
Napisano

Naj bi se. Ja izlo?i po?asi kak faktor, recimo akumulator, je ?e dovolj juica notri? Recimo ob pri?ganem avtu tudi ne dela?

Potem, ?e je kaj na dotoku goriva.

Potem, ko pri?ge?, ?e gre? ven poslu?at, a se sploh za?ene webasto procedura? Lahko da je zalokan. Najprej ponavadi ventilator, potem za?ne po?asi z gorenjem naprej..itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Dodatno je imela, delne leder  zice, GTA maska, GTA ?tevci, pragovi, za 17" felge nisem ziher, ALU stopalke..

Sicer pa v ?lanku pi?e:

"Razli?ica mirai na 17-pal?nih plati??ih ima bolj izzivalno oblikovane odbija?e z vgrajenimi meglenkami, spremenjena je maska. ?portnost v notranjosti poudarjajo kovinske stopalke, usnjen volan s prestavno ro?ico in vzvodom ro?ne zavore ter usnjeno obrobljeni sede?i."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Aha, dobro to ni nekaj extra. A nima katjaa tut ?ibedah v avtu? 

Mirajka ima vse, razen xenona. Zato sem dal notri xenon kit, ki deluje b.p.  Je pa res da prej?nji model FL, jih prakit?no skoraj da ni na avto.net-u.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Ja lej, to ni ?vaba, k lahko kljuka? po seznamu..Tle ima? pakete in tako kot je paket sestavljen, tako je. V?asih je to prednost (cenovno recimo), v?asih pa tudi slabost (tvoj primer) :-).

Kaj od opreme bi pa ti imel?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.