Klasicna hiba mazd glede pokanja v volanu. Ni nic narobe, ce te pa tako zelo moti gres pa lahko na uradni servis pa ti bojo volanski drog podmazali -25?. Za zacetek lahko probas da sprostis rocico pod volanom in sukas volan do konca v levo in desno ter notri in ven da ustrezno nazaj namazes drog. Ce bo po temu procesu nehal pokati za dolocen cas je to to. Problem je to da je tovarniska mast premal sinteticna in se s premikanjem volana ta mast nabere na levi ali desni strani in posledicno zacne pokati. Probaj in javi
Jest imam pa kontra problem oz. obcutek. Pedalo za gas je trdo in se mi zdi da je premal obcutljivo, saj bi obrati lahko dosti hitreje poskocli. Kot da bi bil premalo exploziven
To zej neki ne stima. Ce se ne motim ima prva generacija 64l tank kar pomeni, da je tvoja pila slabih 13l? Ce si prej naredil 500km in sedaj 800-900 je to potem cca 5,5l manjsa poraba.
1.8 ima 364mm dizel pa 396mm in vrjem da grozn zgleda ker je avto kot bi bil allroad (ne sprasuj kako vem). Ce hoces ti lahko posljem sliko, da se na lastne uci prepricas. Kup KYB alpa Monroe cena je ista. Jesm sem dal 80e za KYB
Ja sej ravno to govorim. Te dimenzije katere imas vpisane imas po zakonu lahko gor. Ce bi pa rad dal drugo dimenzijo jo moras pa potem naknadno homologirat.
Nerabs nic komplicirat poklic na LPP pa pras ce lahko omenjeno dimenzijo in pa colo homologiras, das tistih 30-40e in je mir. Alpa jim poslji mail
Meni je isto pred leti sla cev za klimo, vendar je bila tista tadruga katera gre pod mostom levo in ker je nisem nikjer dobil sem dal 100e z montazo vred na uradnem servisu v btcju. Ne razumem zakaj ti jo uradni servis nemore narociti ?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj si potem samo tesnila in batek menjal ali komplet celjust ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani