Skoči na vsebino
Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

To se tudi jaz spra?ujem..."odli?na bo?na opora" No, jaz imam verzijo mirai, ki ima od ?e se ne motim GTA opremo in kake posebne bo?ne opore ni. 

Sicer tega ne pogre?am, je pa sede? dale? od kake "?koljke". Z volanom nimam te?av, lepo sede v roke, menjalnik recimo je svetlobna leta pred konkurenco v tem rangu in letniku, motor 2.2. se je pa zaenkrat /(vsaj ta R2 verzija) izkazal za kar robustnega no. Nekih te?av zaenkrat ni. tok tok tok.

Prevo?enih pa imam 110 tiso?. Res pa da osnovnim 129 konjem malce sape doda ?e PB :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odstopanje laka na plati??ih
Napisano

Dobro, ?e so samo plati??a je ?e ok. Vem, ni idealno, se strinjam, da njihov odnos ni najbolj?i. Ampak, obstajajo ?e huj?e stvari. Kaj pa na servisu pravijo glede tega, da jih ni? 

Da jih prav ni, da ?akajo dobavo ali kaj tretjega?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Defekt na ?obi
Napisano

Ampak to je bil user error:

As answered by email, after the log analysis, the assumption PCM doesn't accept injector codes from another engine seems to be correct.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cuka
Napisano

Sm v?eraj to naredila...ampak nevem, ?e mi je ratalo. Kar sem se malo peljala se mi je zdelo bolj?e. ?eprav mo? pravi, da enkrat je ok, drugi? ne...

A so obrati ?li samodejno gor in dol...ene 3x po 15 sekund recimo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cuka
Napisano

Stvar je kar ob?utljiva, mora biti segret, spet pa ne sme biti preve?. Ne mislim na temperaturo vode ali olja, mislim da meri ?e neko temperaturo goriva, in ?e je ta vi?ja od 60 stopinj se mi zdi, ne more? tega zagnati. In, ?e to ne dela? preko forscana, potem niti ne ve? kaj mu fali.

Recimo, pride? domov, ugasne? avto, pride? ?ez 10 minut nazaj to narest..jok brate...bo moral avto nekaj ?asa laufat, da se temperatura znormalizira, potem pa gre. Zato sem omenil, da je la?je s forscanom. 

Al pa ?e se pripelje? domov, pa samo v ler vr?e? in potem bodisi ro?no za?ene?, ali pa pa? ?aka?...samo glede tega ?akanja nisem ravno optimist :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cuka
Napisano

Ja, sej lih to je fora, da ne bo? vedela. Poleg tega, morajo biti izpolnjeni nekateri pogoji, zato je bolje ?e ro?no to izvede? oz. preko programa forscan.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Samodejno u?enje injektorjev za dizle
Napisano

Deluje tudi na 2.2 motorju. Trik je v tem, da je treba dalj ?asa po?akat, da dejansko pride do izvedbe u?enja. ?e vmes prekine?, dobi? lightshow. ?e gre? nato na servis,ti bodo zara?unali ohoho...

?e pa poskusi? ?e enkrat, dvakrat...se pa da stvar re?iti, samo malce ?ivcev je potrebnih. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF - brez igube mo?i
Napisano

Prednosti ketne ni. Pa ?e motor je glasnej?i s ketno kot brez.

Menja? jo pa ponavad slej ko prej. ?e ne ti pa naslednji lastnik..al pa ?e pol naslednji :D 

?e ne pa Pelko, jebi ga...mislim da je konkretno cenej? poseg.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.