To se tudi jaz spra?ujem..."odli?na bo?na opora" No, jaz imam verzijo mirai, ki ima od ?e se ne motim GTA opremo in kake posebne bo?ne opore ni.
Sicer tega ne pogre?am, je pa sede? dale? od kake "?koljke". Z volanom nimam te?av, lepo sede v roke, menjalnik recimo je svetlobna leta pred konkurenco v tem rangu in letniku, motor 2.2. se je pa zaenkrat /(vsaj ta R2 verzija) izkazal za kar robustnega no. Nekih te?av zaenkrat ni. tok tok tok.
Prevo?enih pa imam 110 tiso?. Res pa da osnovnim 129 konjem malce sape doda ?e PB :-)
Ja, smotana situacija. Ne vem sicer kako bi lahko ?e malo pritisnil. Pa naj dajo na testno tvoje gume matr, sigurno se ve? vozi?. A to se ?uti samo nad 100kmh?
Dobro, ?e so samo plati??a je ?e ok. Vem, ni idealno, se strinjam, da njihov odnos ni najbolj?i. Ampak, obstajajo ?e huj?e stvari. Kaj pa na servisu pravijo glede tega, da jih ni?
Da jih prav ni, da ?akajo dobavo ali kaj tretjega?
Ja sem, samo je ropot ostal. Tako da vzrok ti?i drugje, jeseni bom spet omenil, baje znajo bit res ene pu?e, ?eprav pravijo da se to pri petkah dogaja...
Stvar je kar ob?utljiva, mora biti segret, spet pa ne sme biti preve?. Ne mislim na temperaturo vode ali olja, mislim da meri ?e neko temperaturo goriva, in ?e je ta vi?ja od 60 stopinj se mi zdi, ne more? tega zagnati. In, ?e to ne dela? preko forscana, potem niti ne ve? kaj mu fali.
Recimo, pride? domov, ugasne? avto, pride? ?ez 10 minut nazaj to narest..jok brate...bo moral avto nekaj ?asa laufat, da se temperatura znormalizira, potem pa gre. Zato sem omenil, da je la?je s forscanom.
Al pa ?e se pripelje? domov, pa samo v ler vr?e? in potem bodisi ro?no za?ene?, ali pa pa? ?aka?...samo glede tega ?akanja nisem ravno optimist
Ja, sej lih to je fora, da ne bo? vedela. Poleg tega, morajo biti izpolnjeni nekateri pogoji, zato je bolje ?e ro?no to izvede? oz. preko programa forscan.
Deluje tudi na 2.2 motorju. Trik je v tem, da je treba dalj ?asa po?akat, da dejansko pride do izvedbe u?enja. ?e vmes prekine?, dobi? lightshow. ?e gre? nato na servis,ti bodo zara?unali ohoho...
?e pa poskusi? ?e enkrat, dvakrat...se pa da stvar re?iti, samo malce ?ivcev je potrebnih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To se tudi jaz spra?ujem..."odli?na bo?na opora" No, jaz imam verzijo mirai, ki ima od ?e se ne motim GTA opremo in kake posebne bo?ne opore ni.
Sicer tega ne pogre?am, je pa sede? dale? od kake "?koljke". Z volanom nimam te?av, lepo sede v roke, menjalnik recimo je svetlobna leta pred konkurenco v tem rangu in letniku, motor 2.2. se je pa zaenkrat /(vsaj ta R2 verzija) izkazal za kar robustnega no. Nekih te?av zaenkrat ni. tok tok tok.
Prevo?enih pa imam 110 tiso?. Res pa da osnovnim 129 konjem malce sape doda ?e PB :-)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani