to temo lahko zaprete. ponosno povem, da smo stikalo usposobili z enim rabljenim rahlo polomljenim in mojim polomljenim. avto bil po?trihan in vsa rja odbru?ena dol... sedaj je zakon avto
kupljene ?e nove lu?i tako da je sedaj pravi strup
Lahko bi ga predstavil (Predstavitve ?lanov), da si ga malo ogledamo!
Pokli?i tega majstra kot je predhodnik povedal, sicer pa obstaja tudi nekak?na mo?nost originalnih delov z Japonske, kar se tega ti?e - kontaktiraj uporabnika ki ima Rx7 (glej temo predstavitev ?lanov)!
Upam da poceni u?tima?, ker tole se ni? kaj fajn ne sli?i. Ampak va?no da ima? voljo (no treba met tut nekaj financ, jebiga), ampak verjamem da bo? vse po?timal! Do takrat pa zalaufaj kak?en ?parov?ek, magari dru?inskega dizlaka!
Na enem mazdilaku (323F 97 letnik) se nam je zgodila ravno ista zadeva, ker je klima (nimam pojma kako) kadar je obratovala se je potem voda zbirala pod sovoznikovmu sede?em in pa pod predpra?nikom tistega mesta, ki se nahaja za sovozni?kim sede?em! Lahko da je podobna zadev??na! :ne vem:
Da, dec bo u?timal, lihkar sem z njemu govoril! Pomoje se je mal ustra?u ko je vidu da ga kli?em, da nimam ?e zmer Renolda in da kej nagaja, hehe!
@Ajvar ali priporo?a?, da zdele ko se kupuje drugo vozilo - 6ka benz 1.8, da najprej par 100 km ?enska prefura na benz, pa ?ele pol LPG noter, da se vidi ?e so kakr?ne koli te?ave, da se predhodno odpravi, ker je la?je diagnosticirat te?avo, pomoje. :ne vem:
Kdo mi zna svetovat kakega mojstra, ki bi premontiral celoten LPG sistem iz enega v drugo vozilo. Zadeva je bila montirana na Jesenicah na Dolenjskem (Primo?). No sedaj za premestitev sistema ?eli imet 450?, kar pa je TU MA? in ne bo ?lo, vse komponente so namre? delujo?e in se samo prestavi in optimizira na drugo vozilo!
@Zokiman, ?e govorimo o benz motorjih (dizle res ne gledat, zlasti ne z DPF ker pri tvojih super kratkih relacijah ti zna iti motor po gobe :ne vem: ), imajo pogonsko verigo (se pravi veliki servisi prakti?no odpadejo), rada jih rja zoba (zadnji blatniki in podvozje). Kater motor od bencincev te sicer zanima, obstaja 1.8 (121KM), 2.0 (142) in 2.3 (166) ima? pa tudi MPS, ?e rabi? malo hitreje it.
Res je tole, nikakor ne kupuj dizla, ker se ti niti ogrel ne bo, poraba bo pa enormna. Na?eloma se dizla kupuje za prevo?ene velike razdalje in var?evanje pri gorivu. Tule pa bo ravno obratno!
Ja v Medvodah (njihovi bli?ini) je res nek mehankar, ki nam servisira prakti?no polovico mazdurin s foruma (mogo?e sem ?e premalo rekel, hehe), cene solidne, strokovnost in odnos pa 1A!
Simon je ?e tolko teh dizlc previja?il, da ti bo iz glave vedel to?no v ?em je te?ava (upam le da je kak?na manj?a zadeva in bo cena ugodna, potem pa zoom-zoom dalje)!
glavno je, da take norce/tezake spustis predse...jaz se vedno umaknem, pa tud ce je cist mal placa oz. tud ce moram bremzat se vrinem med kamionom, pa naj me prehiti....vecinoma so tezaki, ampak vcasih se lahko zgodi da ima zraven koga k ga mora nujno peljat na urgenco al kaj tazga...tko da najboljs take spustit
zadnja stvar ki jo rabim, da mi gre pulz na 200 zaradi enga tezaka...
Jaz se isto - hitrej?im z veseljem umaknem, a na ?alost me v?asih nekdo tako ziritira, da pohodim do dile, pa naj se kasneje on umika (to v primeru, da peljem neko solidno hitrost in sem v koloni na prehitevalnem, se pravi ne morem nikogar presko?it, halooo, no un zadaj hupa, blenda, ti jebe vse ?ivo)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lahko bi ga predstavil (Predstavitve ?lanov), da si ga malo ogledamo!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani