Skoči na vsebino
Poraba goriva-Mazda 6 diesel
Napisano

A naj zamenjam avto? :(

Ne, obi??i enega kvalitetnega mehankarja, ki te ne bo le ogulil, na vozilu pa naredil ni?esar!!!

S tem, da proda? avto in "prelo?i?" te?ave na nekoga drugega, nisi ni? naredil, poleg tega je vpra?ljiva prodajna cena, sploh ?e se ti bi mudilo. :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba goriva-Mazda 6 diesel
Napisano

Ojej, pri 60kmh v 4. prestavi, trenutna poraba 11 litrov, WTF, tolko ti v drugi pri tej hitrosti ne bi smelo ?reti! :blush:

Na tvojem mestu bi ?im prej ukrepal in naredil kak temeljiti poseg (kdo ki obvlada mazda bo hitro vedel kje iskat te?avo), ker nima smisla da se vozi? s tak?nole (ve? kot) bencinsko porabo goriva! :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Generalka - Mazda 6
Napisano

Me zanima, kaj ste potem uspeli re?it s Poga?arjem oz. ali sta uspela dokazati prej?njemu mehankarju, da je zavajal s svojim podatkom o menjavi podlo?k?! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Generalka - Mazda 6
Napisano

Zgrabi tega pocarja za gol?o, najprej pa mu doka?i da ti je lagal in niso bile menjane, res ne vem zakaj bi bil to tvoj stro?ek, ?e si v dobri veri, da so bile podlo?ke menjane, sedaj do?ivel katastrofo! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turbina za mazdo 6 cd140 letnik 2008
Napisano

No potem sem o?itno osmoljenec leta, k jo spravim te?ko pod 7. ampak sej pravim, pustmo to. Mi pa te trditve delujejo zlo podobno tistim od mojega kolega ki trdi, da je 318D limuzina dovolj velik avto za 4 ?lansko dru?ino z vozi?kom. :P

BMW serije 3 je pojem neprostornosti (navzven pa kar velikih dimenzij, recmo cca. 450 cm), nekdo je enkrat na forumu napisal da ima noter prostora kot kak?en Klijo od Golfa pa ?e bistveno manj, skoraj bi se strinjal s tem! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turbina za mazdo 6 cd140 letnik 2008
Napisano

ma ni serijsko vgrajen ta DPF filter pri vseh novej?ih modelih mazd??

Odvisno kaj so novej?e mazde, DPF je v 6-kah vgrajen od leta 2005 (ne vem to?no katerega meseca - ko je dobila kozmeti?ne popravke, t.i. lifting). :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kon?an izdelek kadi =S
Napisano

Ja to znajo bit res obro?ki (zlasti ?e si vse ostalo menjal), meni se je pri prej?njih mazdah dogajalo, ?e sem vozil ve? km navzdol (zaviral z ma?ino v 2.prestavi), potem pa pri?el na ravnino in pohodil, je bil zadaj tak?en efekt kot na formuli1 ko nekomu na ciljni ravnini raznese motor. Ampak po par 100 metrih se je zadeva normalizirala. ?koda da nisi menjal ?e obro?ev! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda garancija na prerjavenje?
Napisano

?ivjo!

Zanimajo me pogoji pri uveljavljanju garancije na rjo. Gre se jasno za Mazdo 6, 1.gen., katere so blazno nagnjene k rjavenju (zlasti prvi letniki - 2002 in 03 npr.)! <_<:hudicek:

Nekje sem zasledil da je dala mazda 12-letno garancijo.

Se pravi garancijo pa lahko uveljavlja? v primeru, da servisira? na uradnem servisu (sam imam itak celo kopico ra?unov od Cosmosa, ker je prej?nji lastnik pri njih servisiral makino). :danzoman:

Zaenkrat kar se rje ti?e ni ?e ni? konkretnega, pojavili so se mi samo mehur?ki na zadnjem desnem blatniku, ampak ker sem dokaj natan?en kar se pleha ti?e, bi ?elel da se to po?tima. ?e gre pod garancijo, tolko bolje, ker ni namre? tole nek ?kodilak iz leta 1974, pa da je normalno da malo rjavi! :hudicek:<_<

Imejte lep dan ?e nprej, k zmaj!

B.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.