Klima dela tako kot mora preverjeno. Sicwr pa ne vem zakaj taka debata o avtomatski klimi ce meni ne shladi ko dam ROCNO vse na full...avtomatika tukaj nima veze o tem ko govorite
Pac nimate crne barve...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zjutraj ob 10h brez zatnjenih sip z lahkoto 201 v avtu enakomerno, klima na 15 s smo prvo stopnjo.
Zdajle Lasko -Celje - lj z zatnjenimi sipami in klimo celo pot na FULL na 15 se ni dal v avtu manj kot 25C. To je ze cool ampak predstavljajte ai da vam 2 uri v glavo piha klima na full
Samo se noggle mi lahko pomaga, to je neverjetno
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ob prihodu v avto in prihodu domov....27 minut hladil z vse na max in notranjim krozenjem, ugotovili smo da sobe hladijo z 10C, ampak ta avto se ne da shladiti.
Res da je temp se padala ob prihodu domov. Ampak da rabi 1 uro ali vec za to....
V petek sajbe pa spet test, in potem se noggle ce pridem pod 30C bo zmaga
Kot kaze mogoce kaksen senzor ne deluje OK... oz ne daje pravih podatkov... Meni ponavadi ko je v avtu full vroce... piha na full... in se potem scasoma umiri... Imam pa stalno prizgano klimo na avtomatiko... in nastavljeno na okoli 22 stopinj ... Tako kot ze pri prejsnji sestici...
delam na tem.....ampak gretje dela pa v nulo.....potem takem bi tudi tu moral lagati in greti manj
ob prihodu v avto, temp 1 je spredaj (s tem da je ve?, ker je bil na zicu, a razlika je enakomerna) a v senci, spodnja pa zadaj. To je bilo danes, ko sonca ni bilo
temp doma, s tem da je bila klima na full cel ?as z not temp na 20. Lepo se vidi tudi ?asovna razlika
Tako da pod 30 v obla?nem vremenu ni ?lo, pa vse na ful in usmerjeno proti zadku avta.... :ne vem:
Sedaj bom pa isto delal s klimo na 15 ves ?as in upa da soncu zunaj
Tester, ki je name??en tako da je odprtina za senzor v senci in se ne dotika ni?esar, v vi?ini vzglavnika na drugi vrsti (ne tretji,....)
Se strinjam ampak v avtu je bilo 55C (sonce je bilo za oblaki) Takrat pricakujem da avto sam sopa najhladnejsi zrak mozno, in ko se bliza zeljeni temperaturi zacne dvigat temp pihanega zraka. Pri meni piha tak leden samo ?e sam dam na 15 ne glede na razmere, ker ko pride? v avto v btcju po 8 urnem ?ganju na soncu, klima piha s sapico, ki je ne ?uti?....
Sedaj vozim senzor s seboj in sem takoj opazil da nekaj ne stima, doma pa prilimal senzor na sobo in stestiral v miru ( v vrocem avtu spet)
bom zatemnil stekla, danes sva z Bossom ob?udovala hladno M5 (srebrno) z zatemnjenimi stekli, in se ?udila moji ?rni z nezatemnjenimi a vse odprto do kraja, tudi ?ibedahd....pa je bilo v avtu kot v kotlu
Verjemi, ?e zadnja stekla odpre? za par milimetrov bo? re?en vsega, res da potem malo ?umi, samo se pa kanta ohladi da res ni.
forget it, lahko je sipa cela dol smo probal, pa tudi ni resitev. cev je oble?ena in samo forwardira hladen zrak, saj se ti original plasti?ne cevi tudi ne rosijo (pa niso izolirane)
Danes sva oba z mojo ?ist prehlajena..... groza je to, klimo je treba imet na ?obe na ful, zaprem srednji da ?opa samo ob strani, da ne grem na bolni?ko. Na noge ali na noge in prvo ?ipo pa ne pride nikamor zrak, segrevanje avta zmaga.
Ne vpra? kako je to med vo?njo, baba pizdi da ji piha, otroc pi...da jim je vro?e, pes pa zeva celo pot. Pa je bil v?eraj celo v senci (plo??ice do vrha na obeh bokih prtljaznika )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samo priporocljivo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani