Skoči na vsebino
avto proizvaja kondenz.
Napisano

Tole bi znal bit problem na senzorju pretoka zraka in ti fila prebogato me?anico - ?e je to to bo? videl na pove?ani porabi zato te tudi Yavarye spra?uje o porabi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 136 disel poskok obratov
Napisano

a v levo al v desno vle?e? Pri prvi seriji Mazda 6 je to dokaj pogost problem oziroma kar "feature" tako, da ?e ne vle?e hudo ni panike aploh, ?e ho?e avto zaviti tja kamor visi cesta. Se pa zadeva ?e malo bolj pozna, ?e so gor recimo gume s smrekca profilom brez vzdol?nih profilov, ki dodatno skrbijo za dr?anje smeri.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M3 servis...
Napisano

popravek tudi s 2.0 tractor motorjom je bila ;) Celo nekaj prodanih v slo

Ja sam ne letnik 2005, kot omenja avtor te teme. Men se zdi, da je ?ele s FL-jem nekje 2007 bil ponujen 2.0 143KM, al se motim :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M3 servis...
Napisano

Aha OK, sem zato mislil, ker si omenil velik servis na 120.000, kjer ga je potrebno opravit, ?e ima motor jermen in 1.6 diesel ga ima. Bencinar ima namre? ketno in veliki servis pride pa? toliko kasneje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 zadnje zavore
Napisano

?e se ti je to naenkrat za?elo dogajat je skoraj sigurno kamen?ek sko?il med za??itni pleh in bremzo zdaj pa veselo razgraja. To se je meni pri tastari ?estki zgodilo vsaj ene 5x 6x. Imamo namre? pe??eno dvori??e in guma zelo rada zagrabi kak kamen?ek in ga vr?e tja, kjer nima kej iskat.

Pri meni se je na?eloma vedno vse samo po?timalo je pa trajalo tud kakih 50-60km, da se je kamen?ek ali tolk zbrusil ali pa ga je prej ven vrglo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s klimo (AUDI)
Napisano

Ob tem sem se spomnu, ko so kolegu na URADNEM servisu rekli, da je na njegovem Ducatiju ?la sklopka, ker ni bilo dovolj olja v njej........ :hohoho:

Sicer se ne spoznam na motorje ampak a nimajo Ducatijevi tamo?ni cestaki sklopko v oljni kopeli? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ipod/iphone priklju?ek v avtu
Napisano

Jaz sem imel iphona prinlizno 2 meseca in sem ga potem prodal in se vrnil nazaj na HTC-ja. Moje mnenje je, da je iphone samo status simbol in nic drugega, vreden pa ni niti priblizno svojega denarja.

word :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2.3i benz
Napisano

Vsi tvoji opisi ka?ejo na termostat, za?tekan v odprtem polo?aju. Torej bo re?itev v menjavi termostata.

Ni ?ist v odprtem polo?aju, ker ?e bi bil mu ne bi hladilno ven metal ko avto potera.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2.3i benz
Napisano

Samo on pravi da ko tera mu temperatura pade kako da bi avto ravno pri?gal??

Povr?no bere? - glej kaj je napisal.

Je pa tudi tako, da ?e ga normalno furam (recimo do keke 160kmh) se avto dobro pelje in ne rabim dolit nobene hladiline, ?e ga pa za?nem stiskat, mi pa zme?e vodo ven ?ez ekspanzijski pokrov?ek (verjetno, ker nisem gledal, se pa vidi sledi teko?ine, ki jo izlo?i), no in jasno je potrebno dolit potem hladilno ali pa vodo ali karkoli. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2.3i benz
Napisano

Po moje si vse lepo v prvem postu razlo?u. Edini skupni imenovalec je termostat, ki se ti je za?tekal v neki poziciji. Zato se ti avto ne segreje, ker pri hladnem motorju spu??a vodo skozi sistem, ?eprav bi moral biti termostat zaprt, da motor pride na delovno temperaturo.

Da je pa termostat za?tekan v to?no dolo?eni na pol odprti poziciji pa ?e dodatno potrjuje razlaga, da ko avto tera? ti za?ne metat hladilno ven, ker ti zavre. Namre? termostat se ne odpre do konca in je pretok premajhen skozi hladilnik, da bi lahko ohladil hladilno. To je tudi nevarno saj ti lahko ma?ina zakuha, pol bo pa uni?eno in zvito ?e kaj drugega.

Moje mnenje je, da zamenji termostat (kolikor stane pa? stane) in ?ele potem kaj drugega, samo po moje ne bo treba, ker bo? ?e z menjavo uredil zadevo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lu?ka varnostnih pasov - ZADAJ
Napisano

ce bi ble vsaj tete...a vids se to ni...katastrofa no

to je najmanj?i problem - rastavi? tisto mini konzolco s stri?ki zgoraj vzame? ven maskico in jo zamenja? s tako, da so gor tetkice v ?tiklih... pol ti bo pa ?e ?al da v 15 sekundah zginejo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - avto ne ugasne
Napisano

No tazga felerja pa ?e nismo imeli na forumu... verjetno ti kje klju?avnica ne deluje dobro in ostane v kontaktu tudi ko gre klju? ven.

A ko gre klju? ven avto normalno deluje al je kej druga?en tek motorja?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lu?ka varnostnih pasov - ZADAJ
Napisano

sofer je bolj pomemben k otroka :)

ce je sofer slabe volje > jih fasejo otroci

sploh pa preden startas preveris a so privezani al ne...in potem hocem cim manj luck in piskanja in podobnega sranja

sam se da pogruntam, kako izklopit lucko za dsc off (brez da dam ven stevce in zarnico stran)

Joj Labi zdej pa nerga? k kak?en star dedec, k ga prostata matra... tisti stri?ki ugasnejo po cca 15 sekundah in ne gorijo ve? razen, ?e se ti kak mulac med vo?njo odpne pol pa zapiska pa to?no vidi? katerga mulca mora? nazjat.

Zadeva je silno uporabna in tole je velik minus tudi pri varnosti na ra?un ?paranja - slabo Mazda slabo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.