Skoči na vsebino
Modri dim
Napisano

@StepskiVolk - kako je pa s streho za kolega Dragca (zdej bi jo res nucu), pa te ne upa ve? klicat (ker si reku da ga bo? ti, pa iz tega ?e ni blo ni?)? :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Modri dim
Napisano

Z delom vred te ne sme dra?je pridet kokr kak?nih 150 ?, odvisno pa? za kak?no ceno bo? mehankarja dobu! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Modri dim
Napisano

Imel sem mazdo BGF GT (BP motor), letnik 93, pa ko smo menjal telfon?ke se zadeva ni bistveno izbolj?ala, moral bi potem menjati ?e obro?ke, kar pa jih nisem je ?la prej od hi?e! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motorno olje Dexelia
Napisano

Svetujem da napi?e? Zasebno Sporo?ilo Ajvarju - YavarjeX6V6, on je totalni obvlada? Mazdojcev in pa njihovih ?avbic, zihr ti bo pravilno svetoval! :bravo::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzig
Napisano

A teb pol LPG dela al ne, ko si ve?kat neki pojamral, ki ?e ti ne dela, ma? zihr garancijo, pa se mu vedno vra?aj, pa da vidmo kdo od vaju se bo prej naveli?al reklamacij! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzig
Napisano

res je :D

BOBI: vzig crknil. zdej spet rohnim :danzoman:

morm pa povedat da akumulator mi supr drzi. :bravo:

edin kar bi se mel je zadaj pogon in 6 prestav. :D

Pa Wankel, kokr te poznam! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323F
Napisano

Ti po?ljem zdele na zasebno sporo?ilo, je pa na poti, ko se iz Medvod pele? proti ?k. Loki, ampak takoj po Medvodah, ve? ti bo pa on povedu! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnice mx5
Napisano

Pri ?arnicah se lahko tako naserje?, da kar res ni, se spomnim 2 let nazaj sem kupu neke kao "bosanski" xenon, niso ble glih poceni, pa je bla z njimi vidljivost nikakr?na, potem sem jih jasno zamenjal in sem vidu, da so se jim kapce za?ele lu??it, tko da ni? od ni? od te ?arnice, ne spomnim se pa zdej proizvajalca! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plinske te?ave
Napisano

Postal sem ?lovek z jeklenimi ?ivci, tako da mam potrpljenja ?e kar nekaj na zalogi, pa ?e te?ave se zmanj?ujejo, kot da vsak dan mejhn bolj? dela, naj se ta trend nadaljuje! :danzoman::bravo::rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plinske te?ave
Napisano

Hehe, mislim, da je potem vzrok v tem, ker mi dostkat kej potrokira, pol pa al sam preklopi na benz al pa men dopizdi tresenje plinsko in dam na benz ro?no, ampak o?itno ga na ta na?in kar neki benza potoba?im! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plinske te?ave
Napisano

Ja Boss, oboje mi izginja, ampak isto?asno mi je poraba plina ful mejhna, tko da tle me zdej ta dilema razjeda! <_<

Ker ?e pa mi hkrati vle?e obe gorivi notr, je pa to za motor pomoje totalna katastrofa! :ne vem: :blush:

Dejan, jaz mam nek remix, Jugosistem, tako da ti te?ko povem (malo tu, malo tam)! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plinske te?ave
Napisano

Avto je u?timan u nulo - motorne zadeve, nepovezane z LPG in?talacijo! :blush:

Ajvar, kaj pa ti pravi?, a je mo?no da mu ?e benz notr ?iba??? :ne vem: :hudicek::vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plinske te?ave
Napisano

Nadaljevanje;

Morda ?udno vpra?anje, ampak - ali je mo?no da mi isto?asno ?re in benz in LPG ter da mi ga zato zaliva (takrat postane stopalka gasa totalno odsotna - spremljanje trenutne porabe pa gre v nebo, v stilu; 10, 12, 14, 18, 22, itd.), sledi seveda (ro?ni) preklop na benz, nakar mi ga na benzu prvih re?mo 3 sekunde fajn potrokira, potem kasnej pa laufa! Res ne ?tekam!

Do dileme, ?e je mo?no, da mi isto?asno cuza benz in LPG sem pri?el v?eraj - s kolegom Peri?nikom se peljeva v Kr. Goro iz Dom?al in vidim kako se med vo?njo na LPG, vztrajno pada kazal?ek za benz, nakar se mi vklopi lu?ka za rezervno bencina! Kako hudi?a, med vo?njo na plin??? :hudicek:

Kasneje mi je kazal?ek benza (kljub vo?nji na LPG), stalno padal, do zadnje ?rtice, potem sem seveda obupal in ?el tankat bencin! :rolleyes:

Vpra?anje je torej; ALI JE MO?NO DA MI ISTO?ASNO SRKA IN BENZ IN LPG??? :vskalo::ninja::aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.