@StepskiVolk - kako je pa s streho za kolega Dragca (zdej bi jo res nucu), pa te ne upa ve? klicat (ker si reku da ga bo? ti, pa iz tega ?e ni blo ni?)?
Imel sem mazdo BGF GT (BP motor), letnik 93, pa ko smo menjal telfon?ke se zadeva ni bistveno izbolj?ala, moral bi potem menjati ?e obro?ke, kar pa jih nisem je ?la prej od hi?e! :ne vem:
A teb pol LPG dela al ne, ko si ve?kat neki pojamral, ki ?e ti ne dela, ma? zihr garancijo, pa se mu vedno vra?aj, pa da vidmo kdo od vaju se bo prej naveli?al reklamacij!
Pri ?arnicah se lahko tako naserje?, da kar res ni, se spomnim 2 let nazaj sem kupu neke kao "bosanski" xenon, niso ble glih poceni, pa je bla z njimi vidljivost nikakr?na, potem sem jih jasno zamenjal in sem vidu, da so se jim kapce za?ele lu??it, tko da ni? od ni? od te ?arnice, ne spomnim se pa zdej proizvajalca!
Postal sem ?lovek z jeklenimi ?ivci, tako da mam potrpljenja ?e kar nekaj na zalogi, pa ?e te?ave se zmanj?ujejo, kot da vsak dan mejhn bolj? dela, naj se ta trend nadaljuje!
Hehe, mislim, da je potem vzrok v tem, ker mi dostkat kej potrokira, pol pa al sam preklopi na benz al pa men dopizdi tresenje plinsko in dam na benz ro?no, ampak o?itno ga na ta na?in kar neki benza potoba?im!
Morda ?udno vpra?anje, ampak - ali je mo?no da mi isto?asno ?re in benz in LPG ter da mi ga zato zaliva (takrat postane stopalka gasa totalno odsotna - spremljanje trenutne porabe pa gre v nebo, v stilu; 10, 12, 14, 18, 22, itd.), sledi seveda (ro?ni) preklop na benz, nakar mi ga na benzu prvih re?mo 3 sekunde fajn potrokira, potem kasnej pa laufa! Res ne ?tekam!
Do dileme, ?e je mo?no, da mi isto?asno cuza benz in LPG sem pri?el v?eraj - s kolegom Peri?nikom se peljeva v Kr. Goro iz Dom?al in vidim kako se med vo?njo na LPG, vztrajno pada kazal?ek za benz, nakar se mi vklopi lu?ka za rezervno bencina! Kako hudi?a, med vo?njo na plin???
Kasneje mi je kazal?ek benza (kljub vo?nji na LPG), stalno padal, do zadnje ?rtice, potem sem seveda obupal in ?el tankat bencin!
Vpra?anje je torej; ALI JE MO?NO DA MI ISTO?ASNO SRKA IN BENZ IN LPG???
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Okej, te dr?im za besedo, upam d se tokrat res uspeta zmenit!
Mej se fajn ?e nprej!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani