zdej pa neki off topic: k si razmi?lu da bi izpuh tko predelu, da bi bil malenkost bol funkcijonalen, glede na to kje ?vi??
Neki moram ?e pokun?tvat ja. No najbolj me skrbi, da ni slua?ajno tesnilo na glavi motorja ?e ?voh, ampak ipak je bolj?e preventiva kot ?akat da za?ne kuhat!
Problem je v tem, da je ?e zmeri ne morem v gara?o zapeljevat, potem bi hitro porajtal ?e kje spu??a, tako pa na makadamu je pa to tema ugotavljat! :ne vem:
Imam eno vpra?anje in sicer ?e odkar sem jo kupil (pozorno spremljam vse teko?ine - itaak), no pa zdej sem prevozil ?e nekih 6000km v mesecu in pol, a stalno pa moram dolivati hladilno teko?ino oz. trenutno mu dajem kar destilirano vodico!
Se prav katere varjante so, da mi malo po malo izgine voda iz sistema (govorim npr. o nekaj dcl v 1000 prevo?enih km).
Domnevam naslednje mo?nosti;
1.pu??a hladilnik (minimalno)
2.tesnilo na glavi motorja ?e bolj v bogem stanju
3.vodna ?rpalka na poti v okvaro (da ?e malo pu??a)
Na tvoji poziciji, bi kupoval avto, ko ?e nima Facelifta, ker potem tudi nima DPF filtra (kateri je dokaj problemati?na zadeva).
Kar se ti?e mehankarja (Kamnik) ti dam lahko cifro res v redu majstra, ki pa celo sam vozi Mazdo6 karavan, nekje letnika 2003 ali pa 2004, prepri?an sem, da se zastopi v ta avto!
@StepskiVolk - kako je pa s streho za kolega Dragca (zdej bi jo res nucu), pa te ne upa ve? klicat (ker si reku da ga bo? ti, pa iz tega ?e ni blo ni?)?
Imel sem mazdo BGF GT (BP motor), letnik 93, pa ko smo menjal telfon?ke se zadeva ni bistveno izbolj?ala, moral bi potem menjati ?e obro?ke, kar pa jih nisem je ?la prej od hi?e! :ne vem:
A teb pol LPG dela al ne, ko si ve?kat neki pojamral, ki ?e ti ne dela, ma? zihr garancijo, pa se mu vedno vra?aj, pa da vidmo kdo od vaju se bo prej naveli?al reklamacij!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Neki moram ?e pokun?tvat ja. No najbolj me skrbi, da ni slua?ajno tesnilo na glavi motorja ?e ?voh, ampak ipak je bolj?e preventiva kot ?akat da za?ne kuhat!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani