Ne ne nic narobe....v mislih sem imel da so kmje vrnili na zadnjo servis stanje
Tukaj imas ze ketno in edino dpf je lahko vprasanje. Delati mora regeneracijo na cca 300-350km ce dela na relacijah manj kot na 200km cikel je lahko ze nacet
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Razen to da te cakajo stroski u.voza - dmv, homologacija in te razni slovenski bomboni zgleda kr cool. Edino a stoji od marca? Km v oglasu so enaki v dsk zadnjega servisa marca letos
Razen to da te cakajo stroski u.voza - dmv, homologacija in te razni slovenski bomboni zgleda kr cool. Edino a stoji od marca? Km v oglasu so enaki v dsk zadnjega servisa marca letos
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
bom ?e jaz na zdaj?nji mazdi probal. samo a ni nekak logi?no da je iz off na auto enako kot kontakt na auto (prvi ?trom na senzor) :ne vem: pa sem ?tromar.....
Noja.. normalno ni... Meni se to ni se nikoli zgodilo... Pa imam stalno v polozaju AUTO ... Se pa vcasih ko sonce pripeka kar random zalaufajo... ko verjetno svetloba pade pod takim kotom in je kaksna umazanija na sipi...
meni na 2008 naredi - ?e imam na auto (res da moj je stalno prasen)
Zadnje ?ase opa?am, da se mi na moji Mazdi 6 (letnik 2008/11) ko imam brisalce na AUTO le-ti sami vklopijo (in to v gara?i ali pa tudi zunaj na suhem), ko dam kontakt na vozilu. Ob?utljivost imam nastavljeno skoraj na minimum. Probal sem tudi z resetiranjem le-teh, ki je objavljeno na forumu pa ne pomaga ni?. ?ipa je druga?e ?ista brez made?ev.
Povsem normalno ker se s tem inicializirajo (resetirajo) tako kot motor?ki xenona gor pa dol.....
A pa ni tako, da ?e jo sam resetira? potem da mir in tudi ni bojazni o safe mode-u (drugo je seveda da nisi servisa naredu). Vpra?anje pa je kdaj si ga v resnici nazadnje, ?e si ga naredil recimo 10.000km nazaj samo resetiraj in furaj. Ker kak va?ki serviser tega ne more narediti, oz. ne naredi, ?e je bil Pelko pol pa dr?i...
Oprost sm zgre?u.... Teu sm napisat zavorni diski ne plo??ice
dokler ti bodo dajali original plo??ice bo? uni?eval diske.....star problem, ki ga ne ?utijo ravno vsi, ampak tisti ki so ga so zamenjali plo??ice z non original in je blo ok. original so pretrde in energijo prena?ajo na diske. Zato ima? tudi feltne brez prahca ane? Ko zamenja? so takoj umazane....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Cudno ker to je tipicen konektor za mahdino zarnico
Povezava za deljenje
Deli na druge strani