Skoči na vsebino
Nepriklju?en - vise? kontakt
Napisano

Cudno ker to je tipicen konektor za mahdino zarnico

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nepriklju?en - vise? kontakt
Napisano

A ti mas meglenke? Ce ne si jih lahko hitro montiras :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 karavan
Napisano

Ne ne nic narobe....v mislih sem imel da so kmje vrnili na zadnjo servis stanje

Tukaj imas ze ketno in edino dpf je lahko vprasanje. Delati mora regeneracijo na cca 300-350km ce dela na relacijah manj kot na 200km cikel je lahko ze nacet

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 karavan
Napisano

Razen to da te cakajo stroski u.voza - dmv, homologacija in te razni slovenski bomboni zgleda kr cool. Edino a stoji od marca? Km v oglasu so enaki v dsk zadnjega servisa marca letos

Razen to da te cakajo stroski u.voza - dmv, homologacija in te razni slovenski bomboni zgleda kr cool. Edino a stoji od marca? Km v oglasu so enaki v dsk zadnjega servisa marca letos

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF Lu?ka za servis
Napisano

To je povsem normalno ker ni dpfja. Tudi jaz ga nimam ampak res pa mi kadi res samo ko ga zahodis polno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zadnje klopi + xenon
Napisano

Kje si ti to najdu ?

Sta dva hakla ki ju samo z roko premake? in cel sedalni del se dvigne brez vijakov.

Ko sem jaz ?ips in podobno sesal sem moral od?ravfat....karavan?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavore?
Napisano

vro?ina in pritisk delata svoje. kriza je ko ne otrdi in izginja teko?ina v posodi, ?e je na F samo furaj in bodi sre?en da ma? trdga :),

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavore?
Napisano

temu se re?e servo.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za??itno korito prtlja?nega prostora
Napisano

Za tanovo sestico pride pa okoli 50? s potnino vred ... >> http://www.ebay.de/itm/Kofferraumwanne-Mazda-6-Kombi-GJ-ab-2-2013-Anti-Rutsch-Laderaumwanne-/370784940513?pt=DE_Autoteile&hash=item56548131e1

Kako pa to potem pride spakirano? Ker zviti se je ravno ne da na prav enostaven nacin...   :)

pi?e 2008 bis heute....zna biti da je luknja enaka. Dobi? eno rolo dam, par dni rabi da se zravna :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ro?na - zarjaveli kabli
Napisano

Veliko verjetneje je da ti je zablokiral cilinder zadaj, zajla tudi ?e zarusta se jo da zje+++ da se sprosti, kar do Pelkota pojdi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 2.0 cuka pri konstantni hitrosti
Napisano

Vidi?. Pa lepo da si potrdil, veliko ljudi tukaj spra?uje potem pa izgine - kar je neuporabno za druge uporabnike.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoradio mp3
Napisano

Fovs radio?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoradio mp3
Napisano

Najorej poglej ce dela navaden cd. Ce dela na kakem mediju dajes mo3je not cdr, cdrw ali dvd. Mislim da podpira samo cdr.

Probaj tudi cd brez direktorijev in brez drugih fajlov (velikokrat so se slike albumov it...)

Nenazadnje pa je lahko radio crknjen ali oa cd enota celo zamenjana

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odstranitev betona s plo?evine
Napisano

Sika trzin ima poseben izdelek - cistilo betona tudi

Ampak vpeasati kako je s plehom!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za de?
Napisano

Meni se 2x je zjutraj in pol 1x pred sluzbo ne....tko da

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za de?
Napisano

Ocitno za mazdo 5, jaz nisem se stestiral moje mam pa v mislih sa je enako

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kolesni le?aj M6 karavan
Napisano

nekateri so pri teh km zamenjali ?e ene 3....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za de?
Napisano

bom ?e jaz na zdaj?nji mazdi probal. samo a ni nekak logi?no da je iz off na auto enako kot kontakt na auto (prvi ?trom na senzor)  :ne vem: pa sem ?tromar..... ^_^

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za de?
Napisano

Noja.. normalno ni... Meni se to ni se nikoli zgodilo... Pa imam stalno v polozaju AUTO ... Se pa vcasih ko sonce pripeka kar random zalaufajo... ko verjetno svetloba pade pod takim kotom in je kaksna umazanija na sipi... 

meni na 2008 naredi - ?e imam na auto (res da moj je stalno prasen)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za de?
Napisano

Zadnje ?ase opa?am, da se mi na moji Mazdi 6 (letnik 2008/11) ko imam brisalce na AUTO le-ti sami vklopijo (in to v gara?i ali pa tudi zunaj na suhem), ko dam kontakt na vozilu. Ob?utljivost imam nastavljeno skoraj na minimum. Probal sem tudi z resetiranjem le-teh, ki je objavljeno na forumu pa ne pomaga ni?. ?ipa je druga?e ?ista brez made?ev.

Povsem normalno ker se s tem inicializirajo (resetirajo) tako kot motor?ki xenona gor pa dol.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF Lu?ka za servis
Napisano

A pa ni tako, da ?e jo sam resetira? potem da mir in tudi ni bojazni o safe mode-u (drugo je seveda da nisi servisa naredu). Vpra?anje pa je kdaj si ga v resnici nazadnje, ?e si ga naredil recimo 10.000km nazaj samo resetiraj in furaj. Ker kak va?ki serviser tega ne more narediti, oz. ne naredi, ?e je bil Pelko pol pa dr?i...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 karavan
Napisano

Oprost sm zgre?u.... Teu sm napisat zavorni diski ne plo??ice :P

dokler ti bodo dajali original plo??ice bo? uni?eval diske.....star problem, ki ga ne ?utijo ravno vsi, ampak tisti ki so ga so zamenjali plo??ice z non original in je blo ok. original so pretrde in energijo prena?ajo na diske. Zato ima? tudi feltne brez prahca ane? Ko zamenja? so takoj umazane....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.