Pri prej?nji je bil problem samo pozimi se mi zdi, pri trenutni mi je pa notri pri?el en list, pa sem ga na ta na?in potem eliminiral. Ja poskusi, zgubit nima? kaj.
Ravno zato je tut pomemben podatek, na koliko km ti dela regeneracijo. ?e je ta cikel skraj?an bi pomenilo, da je filter precej ?e zabasan z usedlinami. Sicer pa je mo?no tudi to, da se ti satovje sesede, mislim da je imel jures tak primer.
Odvisno tudi kak?ne vo?nje ima?, ?e ma? bolj kratke potem nima? kaj razmi?ljati in ga flikne? ven. Sicer bi mogo?e premislil.
To ti ?e uredijo, da ti spremenijo tudi programsko opremo, ravno zaradi povezave s turbino itd. Pa? na tebi je, katero pot bo? ubral. Koliko km ima? prevo?enih?
Jaz sem za to da uredi?, kot je prav. ?e je smotrno. To pomeni, da ?e je opcija, ti tam povedu, ali bo ?i??enje kaj zaleglo, da bi pa menjal vlo?ek bo pa res kar draga varianta.
Dva ?raufa, airbag pade ven, potem je pa plac. Je pa vpra?anje,, ?e tisti levi modul s komandami lahko kaj razstavi?, da vidi? ali je tam kak stik notri ali kaj tretjega.
Ahoj, a je kdo imel kak?ne te?ave z volanskimi komandami, recimo za uravnavanje glasnosti , ipd? Vsake toliko ?asa mi zablokira, komplet. Ne vem, a to pomeni da bo crknilo vse skup, sam ?e najbolj sumim da se prah in ostala umazanija notri nabere, pa je potrebno samo spucat.
Ja, pri prej?nji sem tudi jaz menjal enega izmed injektorjev, ki pa je spet kmalu spustil du?o. Zanimivo, ne vem ali samo pri Mazdi tile injektorji crkujejo kot po teko?em traku al kaj? Ali pa je denso firma bol za en k....
Ja, to?no to sem hotel povedati. Recimo, da ti serje kaj tretjega, in posledi?no se DPF zaba?e. Samo to bi moral videt pomoje kot kak?no napako,...ali pa pa? tudi ne? Recimo, ?e kak EGR serje. Lahko so ?obe zani?, pa ti tako kadi, da ti ga ne spuca sproti. To bi lahko videl, ?e gre sam v mode za regeneracijo ali ne. ?e ne bi ?el, je na jbr? res kak senzor na DPF-ju potem fu?.
Pa? ve? stvari je. ?e ga vr?e? ven, bo? mel ?e vedno zani? ?obe in bo? moral tudi to porihtat.
Glede uhajanja nafte v olje. Pri prej?nji ?estki je bil ta problem dokaj majhen. Pri novem 2.2 motorju pa zaenkrat ne zaznavam tega problema, pa imam kratke relacije cca 13km do slu?be v eno smer. In valda fa?em regeneracijo ravno takrat, ne za vikend ko grem kam dlje. Zaenkrat teh te?av ni..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri prej?nji je bil problem samo pozimi se mi zdi, pri trenutni mi je pa notri pri?el en list, pa sem ga na ta na?in potem eliminiral. Ja poskusi, zgubit nima? kaj.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani