Skoči na vsebino
klepar & li?ar
Napisano

Ti prilimam posnetek kako se to rozlanje slisi samo da pridem domov :). Se je pa slisalo na lezecih in ce si zapeljal cez kaksno luknjo. Meni je najbolj rozljalo, ko je bil avto mrzel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klepar & li?ar
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klepar & li?ar
Napisano

Uh tole bi jest definitivno reklamiral (tudi zadnji odbijac). Jest imam isto nove obe obrobe pa se nic ne vidi. Caki zej neki ne razumem...zadnji odbijac ti je zavarovalnica krila, obrobe si pa na lastne stroske kril ? Kaksne racun bi pa potem on moral poslati na zavarovalnico ? Nevem no... men je to ful povrsno narejeno. A desna stran je pa OK ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klepar & li?ar
Napisano

Ta luft k ga imas ga imam tudi jaz pa imam original mazdin odbijac. Edino kar je mogoce malo kiksnil je res tale rob k ni v isti liniji s ?asijo.Kar se pa obrob tice pa cist vrjamem,da je material kriv ker tale silux je bl tko tko po kvaliteti... kljub temu, da pise da je kao PJ kvaliteta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klepar & li?ar
Napisano

Jest nic valovitega ne vidim :). Si zadnje obrobe sam kupil ali jih je licar ? Koliko si pa dal licarju za zadnje obrobe in ali si obe rezal ven ali samo levo ? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

No potem naj pa se zavorno tekocino menja ni problema :). Me pa zanima koliko je okvirno stroska, da se malo pripravim :). Pred leti mi je cevka za zavorno tekocino puscala in jo je takrat pelko zamenjal in prav tako zavorno tekocino.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski
Napisano

Torej pribli?uje se cas, ko bom moral menjati komplet diske in ploscice (spredaj in zadaj). Osebno nisem nikoli imel nikakrsnih problemov glede tresenja in bi rad, da tako tudi ostane ! :). Je mozno nabaviti take diske, da tisti okrogli del ne zarjavi, ker me to kar kontrektno moti. Sem ze pri stevilnih drugih znamkah videl, da s tem nimajo problemov in se dobesedno omenjeni del sveti kaj sele, da bi bil rjast. Zanima me tudi katero znamko diskov in ploscic ponavadi pelko vgrajuje in ce zadeva "stima", da nic ne trese. Kdo mogoce ve koliko je vse skupaj stroska pri nasemu doktorju ? Okvirno si nekako predstavljam, da diski (par) pridejo okoli 50-60?, ploscice pa 30-40? odvisno od firme seveda.

Glede rje sem imel v mislih nekaj takega :)

post-7623-0-63897500-1470266610_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cuka
Napisano

A se vozi? skos s klimo? Pribli?no na vsakih 10kkm se spro?i samodejno nastavljanje injektorjev ampak le takrat, ko avto stoji, motor je pri?gan, klima pa ne deluje.

Kako pa se to slisi ? Kot da bi se kompresor zalaufal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LPG - olje za ventile
Napisano

To sploh nima veze, ker bos v vsakem primeru moral kontrolirati kapljice neglede na to katero olje uporabljas. Jest nalivam molly zato, ker tega JMLja nimajo ravno povsod in vcasih je stal 20e za 0.7l. Olje je itq univerzalno in pase na vse LPG sisteme :). Jest 1x tedensko kontroliram st. Kapljic :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski
Napisano

Jest sm jih kupu (par) prek ebay.co.uk za 90 funtov pa ene 20 funtov je bila se postnina pa delujejo brezhibno ze dve leti :). Pri nas so pa za enega hoteli 150e oz. 130e v primeru da jim das starega (nedelujocega) nazaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Klima
Napisano

Nvem, jest jo nastimam na 21-20C v redkih primerih pa na 19C pa hladi odlicno! Pa da nebo pomote sem tiste vrste clovek, kateremu je vedno vroce :). Omenjeno cevko imam pa jest pri 260k km se original in upam da tako tudi ostane (trkam na les) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnice H11
Napisano

Po noci nisem se stestiral, ker bi se potem moral okol furat brez pokrovckov. Vecja vidljivost bo definitivno, ce pa kej dlje sveti bomo pa vidl. Mene drgac pri halogenki ne moti dolzina snopa... to mi cist normalno sveti. Moti me to da sveti za en kurac (snop ni tako mocen oz. svetel). Mene bolj kot to zanima kako se bo ledica obnesla v slabem vremenu-dezju :).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnice H11
Napisano

Ah ke ni sans, da se pokrovck zapre... 2 ure sem se dons matru pa cist mal zmanka, da bi se zapru. Nakoncu sem malo na silo potisnil in se je pokrovcek zapru, vendar se je pa leca snela iz enga nosilcka. Na sreco sem jo uspel zataknit nazaj. Nisem lih zadovoljen s to odlocitvijo, ampak bom moral v pokrovcke luknco zvrtat. Za vsak slucaj bom potem kupil se dva originalna (rabljena) pokrovcka, da imam na rezervi, ce bom se kdaj tlacil nazaj halogenke :).

Sem pa zmontiral led zarnice za u rikverc :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnice H11
Napisano

Nisem uspel, ker sem potreboval avto...brez pokrovcka se pa rajsi nisem fural okoli. V sredo bom imel malo ve? ?asa pa bom probal ?e enkrat nekako potla?iti te trakove v notranjost lampe. Na prvi pogled mi ni delovalo, da bi slepilo druge udelezence. Konec koncou ima pa avto tudi leco, kar dosti pripomore k temu, da snop ne slepi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnice H11
Napisano

Sm zmontiru :). Dela use lepo in prav. Problem je edin to da se mi pokrovck ne zapre zaradi trakov. Moram luknco zvrtat v pokrovcke da se bojo lahko normalno zaprle. Bi use sam naredil vendar nimam nobene masine s katero bi lahko zvrtal, tako da morm do kolega :)

post-7623-0-71816300-1466349689_thumb.jpg

post-7623-0-46599600-1466349730_thumb.jpg

post-7623-0-98125900-1466351526_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnice H11
Napisano

Sej led ?arnice ?e v ?tartu nesmes imeti :). Pise da kao ne slepijo oz. da so tako narejene da ostale udelezence ne motijo. Bomo pa vidl.. Soon. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnice H11
Napisano

Naceloma ja oz. Nebos dobil homologacije. Ti pa tud noben nebo opazi, ker je plug and play zadeva barva snopa je pa 6000k sepravi pure white. Po domac povedan je kot xenon kit samo da gre za novejso, naprednejso zadevo. V nedeljo jih zmontiram pa javim ;)

post-7623-0-08665800-1466185439_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.