Jaz sem ravno zadnji? ?el k njim po filter klime in so mi dali 10% popusta kar tako :bravo:Ampak vseno me je pri?el skoraj 7.000 sit-ov Se pa opazi saj prah me ne zasuje ko vklopim ventilacijo Takrat ko sem imel nesre?o so mi predra?un naredili zastojn druga?e je 1 ali 2% ?kode.Tako da o gami imam zelo dobre izku?nje
servis je pogodba o delu (podjemna pogodba) po Obligacijskem zakoniku, kar pomeni, da serviser odgovarja za uspeh posla - servisa, torej mora biti servis opravljen strokovno, kot se smatra, da ga opravlja strokovnjak v tem poslu. Serviser odgovarja tako za delo kot za material. ?e prinese? svoj material (dele), ti odgovarja? za material. Ker je avto premi?na stvar, si kot lastnik premi?ne stvari ob njenem popravilu lahko vedno zdraven, ni va?no, ali je servis reden, izreden; lahko celo daje? navodila serviserju, lahko pove? da dolo?ena popravila no?e?, da se opravijo. Prisotnost lastnika premi?ne stvari ni pogojevana z privolitvijo serviserja, direktorja servisa, servisne hi?e ali kogarkoli drugega, ima? celo pravico nadzorovati servis in dajati navodila, ?e smatra? za potrebno. Stvar je v tem, da je torej serviser dol?an izvr?iti servis po dogovoru in po pravilih posla, ti pa si mu dol?an za to pla?ati. ?e celo, ?e se med servisom izka?e, da serviser ne dela, kot bi moral in da bo imel servis oz. delo serviserja napake, ga lahko na to opozori?, da napako popravi. Seveda si po servisu dol?an (nisi pa obvezen) pregledati izvr?eni servis in o eventualnih napakah obvestiti serviserja.
Zato obstaja seveda tudi garancija na opravljeno delo oz. servis. S trenutkom, ko po opravljenem servisu podpi?e? nalog, ali pla?a? ra?un ali v?ge? avto, brez vsakih pripomb, se smatra, da je delo serviserja prevzeto oz. da je servis opravljen brez napak.
?e servis daje garancijo na opravljeno delo, se odgovornost serviserja seveda podalj?a do konca garancije. Garancija na vgrajene dele pa seveda tudi ostane do konca roka garancije.
Dobro napisano!!!Ko bi vsaj to vpo?tevali vem da bi morali apak so tak?ni ki se jim je*e za ceu svet
a kdo pozna kakiga mojsra da dobro vari plastiko,ker mam kiler pocen tam ko je plasticen,samo cist pod robom aluminija,malo bolj tezko dostopno mesto,moram cimprej mojo v6 masino v pogon spravit
Eh, po?akajte par dni, pa bo vse minlo... Mazde imajo v?asih svoja obdobja in "finte" (ru?i, poka cvili) in nato ?ude?no zginejo, ne govorim na pamet ampak to se res v?asih dogaja
Pa? jebat ga ne, z vami pa je vedno vse ok?
Pa dobro da je samo TIK, TIK, kaj ?e bi bilo TIK, TAK?
Huda huda Samo da nebo ta TIK TAK nehal delati potem bo ?ele
Jz sem ga dajal nekaj ?asa nazaj dol pa se ne spomnim to?no kako.Vem da je treba v kufru plastike ven pobrat pa obe dve lu?i.Ko bo? to naredil potem pa samo ?raufa?
To mi je ful ?udn ker sem nareo?il filter v Dom?alah pri Simaxsu in mi ga je prov pokazu na ra?unalniku kako zgleda.Samo nisem vedel kje je ker sem skoraj pol avta raz?ravfal
No, dans sm zamenju olje v avtomatiku. Naredu sn pr ?erbineku v MB...so bli ful prijazni in niti ne tak dragi. No s stali??a avta: velik lep?, bol na mehko menja zdej, pa tud obrati lep?e nihajo, ko spusti? gas...zelo zadovoljen, ?al mi je d nism menju ?e prej
Menjalnik ima ?ep za izpust in ?ep za nalivanje!!!!
Ja sli?u sm da majo eni avti zaprt menjalnik men se zdi opli in da ni nobenega ?epa za spustit olje ampak baje se ga iz?rpa ven.Ne me za besedo dr?at tako sm sam sli?u.
Nisi navedel, ali je takrat, ko je olje v menjalniku ogreto nekoliko la?je prestaviti (na hladno sem prepri?an, da gre te?je)
Mrzlega pa ?e nisem ti??u tako da nevem ?e je kaj druga?e.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Brez macole je zmer dal?i na?in
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!?
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani