Hvala za vse nasvete! Sem govoril z mojstrom Pelkom in mi je pojasnil, da ni tako hudo kot so mi nekateri govorili. Na veliki servis bi se naj šlo šele, ko se prižge lučka DPF in utripa. Je rekel, da pred 250k načeloma verige ne menjajo, tako da sva se zmenila, da mu pripeljem avto na naslednji redni servis, pa bova potem dorekla kako naprej! Hvala vsem in veliko varnih kilometrov želim!
Jaz bi na tvojem mestu menjal verigo oziroma delal velik servis, če boš imel avto še 100-150kkm,saj je brezveze sedaj vlečt do 250 in se trest potem pa čez 100kkm prodat! Menjat jo boš tako moral....
Nam povprečnim dedcem se bi to težko zgodilo, da bi nalili preveč olja. Tudi inženirji, sem 99%, so na to pomislili (da je neka varnostna rezerva), čeprav za Mazdine več nisem 100% prepričan. 😃
Sem pa na črpalki lansko leto videl žensko, ki je dotočila olje, potem pa ni več vedela, kam se vtakne šibka ... v paniki jo je vtikala v odprtino za nalivanje olja, ko sem jo še pravi čas ogovoril in preprečil nepotrebne stroške ...
Hvala za odgovor. Res je, da nisem bil pozoren, koliko olja so dolili na servisu. Me je pa res presenetilo, da se je po eni vožnji na morje (700 km) nivo znižal s polovice na skoraj minimum. Morda veste, koliko bi to bilo v dcl?
Med min in max je cca 1lit., kamot zlij not 1/2lit.in preveri. 👍
Fak... Ko sem že mislil, da so Mazdini benzinarji večno mladi in neuničljivi, pa takole. Kar eden za drugim kaput. V bistvu so "premagali" nezanesljive mazdine dizle. 🤔 Sedaj se malo bojim, da nismo varni niti lastniki x motorjev na cx30.
Hvala! Da, iskreno, njega tudi ne moreš zgrešiti med objavami, ampak sem bolj ciljal na neuradne mojstre. Se pa strinjam, da če že firma, bo najbolj ziher prav Pelko...
Saj ni uradni serviser je pa takoj za njimi in baje ok.....🤗😉
No da še tukaj probam srečo, če je komu poznan zvok v videu. Posneto na avtocesti pri 10-20 km/h (guzva zaradi nesreče) pri počasni vožnji je zvok tak pri hitrejši tam nekje do 60 je slišen pa je je podoben ampak bolj kot tisto ko nekaj ruži (podobno tistemu, cče so zavore pri koncu - ampak zavore niso, ker ko zaviram zvok izgine). Avto sta imela dva mehanika na dvigalu pregledala gume in podvozje ni bilo nič zaznati, tudi na kardanu ni videti masti...
Moji M6 in M3, obe letnik 2018, obe bencinski motor 2.0, obe ročni menjalnik, obe malo čez 80.000 km. Do sedaj samo redni servisi (še zavorne ploščice so vse prve) in nekaj garancijskih manjših popravil in kakšen vpoklic.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Veriga se tudi pred 200kkm poslovi..... 😔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani