Spoštovani, |
|
Zdaj zamenjaj vse in imaš mir.
pred 29 minutami je SeekK napisal:Kaj pa pri prvi uporabi, montaži? Ti sprogramirajo kaj, lahko sam?
Mislim, da bo avto kar sam zaznal TPMS ventile, ne bo treba nič nastavljat.
Če pa bo kaj "težil", pa držiš gumb za tlak ...
Sicer ne vem konkretno za Mazdo, a pri drugem sodobnem vozilu sem sam v podobni situaciji s Kitajske naročil ključ z elektroniko (je bil bistveno cenejši kot na uradnem servisu) in ga dal sprogramirat na uradni servis (temu delu se ni dalo izogniti) ter seznanit z vozilom.
Pred eno uro je marko72 napisal:Mogoče kdo ve, so bile kakšne težave z voznikovim sedežem na cx 5. Ima zračnost gor/dol in je zelo moteče pri speljevanju in zaviranju. Sovoznikov je ok, je pa električen.
Hvala
Za to bi lahko ločeno temo dal, ker ne paše semle.
Pa vendar: ali si najprej pogledal, če so sani dobro prišraufane v tla? Lahko se je kak vijak razrahljal ...
Lahko počakaš na mestu, ampak je bolje, če se pelješ ...
Še tole sem našel - prav o zginjanju antifriza ...
pred 6 minutami je Janez007 napisal:Pa pomaga zgoraj predlagano pojačano vzdrževanje kaj loputi turbine, da ne odleti v lopatice rotorja, ali verižici oljne črpalke, da se ne pretrga že pred 200.000 km?
Loputi turbine pomaga tako, da miga (ker gres cez 2500 rpm) in se ne "zasedi", verigi oljne črpalke pa vsekakor, saj se manj napreza, ker je manj usedlin v olju.
Motor 2.2 Skyactiv-D je najpogosteje žrtev:
- kratkih voženj
- neustreznega intervala menjave olja (20.000 km je ob povprečnem olju predolgo)
- voženj z nizkimi obrati
- prekinjenih regeneracij
- slabše kakovosti goriva
- pomanjkljivega vzdrževanja (brez menjave podložk, peskanja kolektorja, čiščenja EGR ...)
Jaz bi vsem lastnikom priporočal temeljito čiščenje motorja (npr. med 120.000 in 150.000 km) in prepolovitev intervala menjave olja (na 10.000 km), saj mu boste s tem praktično podvojili življenjsko dobo. Pa ne bojte se ga (vsaj občasno) pritisniti na obrate ...
dne 15. 1. 2021 ob 12:02 je Janez007 napisal:Pozdravljeni,
Na 4,5 leta stari Mazdi 6 CD175 začela goreti lučka, ki opozarja, da je potrebno zamenjati akumulator.
Evo, sosed me je včeraj obvestil, da se mu je prižgala tale lučka.
Po 7,5 letih in 246k km. Ni švoh za original robo. 😃
Jap.
Pa saj če je original alarm, potem verjetno tudi v knjižici od avta piše, katera varovalka je "zanj".
ČE ima alarm lastno varovalko, samo tisto ven potegnita, pa bo mir.
Napisano
Po moje pumpaš preveč, sploh zadaj (če ne voziš vedno poln prtljažnik stvari).
Pa avto se najbolj predvidljivo obnaša, če so vse štiri gume napolnjene enako. Poskusi še 2,4 ali 2,5 bara v vseh ... Bo po moje lega takoj boljša.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani