jaz na mimovrste kupujem tablete in čistila za pomivlaca, ker so še vedno dosti cenejša kot pa v trgovinah, so pa z ukinitvijo prevzemnih mest in vsemi možnimi doplačili zadevo zelo "hinavsko" podražili, tako da pomojem so s tem izgubili veliko strank....kar se tiče tehnike in druge robe pa mislim, da se pri njih ne splača kupovati, razen, če je nekaj res ekstra poceni/v akciji, ker ponavadi nimajo ravno zadnjih modelov v prodaji (vsaj ko sem gledal npr. tablico za sina....).
Naroči na amazon.de
Neprimerno ceneje, 0.22 centov pranje, kar pri nas reees težko dobiš
Na 08 letniku nimam nič. Na 09 letniku je oznaka v armaturi, če je prazna guma, senzorjev pa na platiščih ni. Vsaj da bi vedel ne. Kupil in še nisem montiral gum. Pa imam 16 in 17 col...zimske in letne gume.
Na 13 letniku imam 17 in 19 col pa nimam senzorjev na ventilčkih. Na 19 col sigurno ne, ker sem imel defekt.
Šestica pred 2018 ima merjenje preko ABS. Pač resiteraš vsakič ko menjaš gume, da ne začne piskat po nepotrebnem, toj pa to.
RAVENOL FO SAE 5W-30 ist ein synthetisches Leichtlauf-Motorenöl mit CleanSynto® Technologie für PKW Benzin- und Dieselmotoren mit und...
Zdaj jaz nisem strokovnjak, naj še kdo drug pove, če je to ustrezno.
Jaz vem da na Alfi in Fordu (Ford WSS-M2C948-B) moram paziti točno certifikacijo, če ne lahko gre motor u maloro. Bi pa verjetno to pisalo na tej strani v knjižici. Pri moji M2 vem da ni.
Ja, 5w30 A5 ali API SL je ustrezna specifikacija za mazdine bencinarje skyactiv g
No potem vemo, da ni to serijska napaka ampak je lahko samo tvoj motor prizadet.
Meni se prvi zvok NE ZDI normalen.
To da pa slišiš "klac klac klac" ob mrzlem zagonu je pa za te motorje (in vse ostale z direktnim vbrizgom) normalno.
Menjat dročnike? Hja, ko enkrat motor odpreš ni nikoli več tak, kot je bil pred odprtjem. In če zvok pri toplem izgine (za kar je motor pravzaprav narejen, da laufa blizu 100 stopinj vode in malo več za olje), jaz ne bi šel v nobene posege. Ker ni nobene garancije, da z novim dročnikom tega NE bo. Koliko pa imaš prevoženih KM? Vozi naprej 5w30 in menjaj olje striktno ko se ti užge lučka oziroma pred 15kkm, če imaš veliko mestne vožnje.
Februarja letos sem postal lastnik vozila mazda CX-5 2.5 G194 awd, letnik 2018.
Po rednem servisu letos sredi 11 meseca sem pri nižjih temperaturah (pod5 stopinj) začel opazati nenavaden zvok ob zagonu motorja (ticking sound). Nato to traja dokler se motor ne segreje. Sicer avto deluje odlično, ko je motor segret. Nastanek težav sevada ni nujno povezan s samim servisom, prej z začetkom malo nižjih temperatur.
Kot so mi omenili je notri olje 5-30. Na internetu sem bral, da bi znal bit kakšen dročnik. Avtosem peljal na 2 pooblaščena servisa (kjer je bil tudi vedno servisiran) in razložil kaj se dogaja in priložil tudi videposnetke, ker do tega ne pride vedno. Približno 2x na teden.
Na interclassu pravijo da ne slišijo ničesar, v BTCju (sem jim pustil avto par dni) pa mehanik pravi, da je to dročink in da naj pustim pri miru, da ni problem če ropota in kasneje izgine, ko se motor segreje in olje zakroži. Češ, da bom imel samo nepotrebne stroške.
Avto je od maja 2023 izven 5 letne garancije.
1. Ali je potrebno popravilo? Ali se dela škoda?
2. Ali lahko kljub potečeni garanciji - 5 let dobim kakšno možnost za '' garancijo na motor'' in mi to uredijo brezplačno ali pa delimo stroške?
3. Ali ima kdo toliko izkušenj, da bi mi znal povedati za kakšno težavo gre? Avto bi rad obdržal ker mi je všec.
4. V prilogi tudi 2 datoteki na temo težav
Spodaj link do posnetkov zvoka motorja po datumih:
Je mogoče že kdo poskusil kremo za usnje LRC Leather Protection Cream?
Dobi se jo na spoliraj.si.
Glede na to da si nov na forumu, jaz ti odsvetujem da drgneš karkšnekoli kreme po volanu. So zelo občutljivi, meni se zdi da odkar mažem je samo še slabši.
9.9 in 10.0🤣😉, pa to ti je isto in vseeno🤣 (joke)....
8.2-8.1, poleti 8.3
treba je pa upoštevati tudi dejstvo, da grem poleti na AC rad kolikor je prazna cesta, danes recimo zaradi moznosti poledice pa po omejitvah
pred 22 minutami je dvorjan napisal:
Ja, tisti, ki delate daljše relacije, seveda ne boste opazili bistveno večje porabe pozimi.
Ampak, v strogi mestni vožnji in na krajše razdalje pa je razlika taka, kot sem jo opisal.
Moja Mazda ima prve tri kilometre poleti cca. 10l/100km, pozimi 13l/100km in v najhujšem mrazu 16l/100km. Šele tam po enih 5, 6 prevoženih kilometrih začne poraba padati ...
Se strinjam, prvih par km zjutraj kar papca bencin
Tista o 30% večji porabi ice pozimi je bosa. Meni res porabi dva deci več, ampak to se komot pripiše večjemu trenju zimskih gum. Enako imajo tudi ev pozimi večjo porabo zaradi zimskih gum. Razlika je le, da zaradi precej bolj obremenjenih gum ev porabijo več watov za premagovanje trenja, kot ice.
Pri mojem avtu na dinozavre ne pogrešam webasta. Gretje zicev, takojšen topel zrak zaradi električnih grelcev v prezračevalnem sistemu in pa vetrobransko steklo na električno gretje - imam skoraj ev. Z razliko da zaradi nižje temperature kilo nafte ne izgublja energetsko vrednost tako kot pri ev v mrazu pada gostota energije po kili baterije.
Ko se mašina segreje, je dinozaverski avto mnogo bolj ekološki kot ev, ker za ogrevanje porablja odpadno energijo, medtem ko mora ev porabljati koristno energijo.
Jaz imam med zimsko in letno porabo razlike 1 deci ... gume/mraz?
Tudi ogrevanje ima vezo, potem pa še tako nižje temperature vplivajo na delovanje baterij. No ja tudi visoke temperature enako zmanjšujejo domet. Pri EV-ju nikoli ne boš točno vedel kolk bo dometa medtem pa pri ICE, če so poti približno enake bo domet enak pozimi in poleti. Ne vem kaj je sicer zate kratka razdalja, ampak to je več ali manj kr mit, da je poraba pozimi pri ICE bistveno večja kot poleti.
Aja zebe me ne, ogrevanje zicev, volana je za prvi topel občutek čist dovolj. Je pa res, da nisem preveč zmrzljive sorte in me kaj dosti ne motijo nizke temperature, edino kar pa pogrešem od Webasta, ki sem ga nekoč imel - rosile so se šipe manj.
Jah lahko je tebi, ogrevan sedež, ogrevan volan, od zadi pa še mal vročine od zavornih čeljusti... ni čudno da ti je vroče
Avto je popravljen. @miha20 je vse strokovno zrihtal, pohvala.
Zamenjana turbina, egr off, istop off, update mape - zdaj ima 200KM...
Avto je zelo odziven, odlično pospešuje, nič zamorjen, intervali med regeneracijami DPF so se povečali, poraba se je zmanjšala. Takšna so prva opažanja. Sicer pa bom od novega leta naprej delal 40 do 50k km na leto in upam, da pridem do 400k km brez večjih problemov.
Predlagam, da menjavaš olje na 10kkm, pa boš lahko vozil in vozil
Ko nekdo podrobno (več let) spremlja in prebere Mazda forum, žal po prebranem ne bi imel ne dizel in ne bencin motorja....(mogoče edino kjer nisem zasledil težav sta 2.5 dinozaver motor in za enkrat X186), vse ostalo je pa bolj tako tako.....loto sedmica, euro jack-pot in druge igre na srečo.....to pa ni ravno za hvalit se
Šrot od zastarelega 2.5 motorja, a napišemo na mazdo zakaj še kr ta jajca vgrajujejo v CX-60, hvala
Da. Po nekaj minutah se temperatura motorja dvigne.
2019 letnik, 2.2 dizel, 150 KM. Klima vedno vklopljena, da se zrak suši.
Ne pričakujem, da se bo po 5-10 min segrel na 100%. Vem, da to ni realno. Ampak se mi ne segreje niti toliko, da bi se mi začelo odmrzovati
Jutranja pot zgleda tako, da najprej peljem avto cca 5 min, potem ga pustim prižganega na mestu za dodatnih 5-10 min nato pa še 10-15 min vožnje. Šele, ko končam vožnjo lahko rečem, da se je temperatura zraka bistveno dvignila. Ni pa na max. V primeru, da uberem drugo pot, kjer je povprečna hitrost poti do službe 70-90 km/h, lahko rečem, da se zrak segreje na visoko temperaturo.
V primerjavi z drugim avtom (Citroen 1.6 dizel) je občutna razlika. Zrak je po 5-10 min že dovolj segret, da npr. začne ogrevati/odmrzovati vetrobtansko steklo.
Aha dizel je, ja ta bo težka. Ampak jaz ti iz izkušenj na 2.5 bencincu povem da naštimam AUTO 21,5 stopinj klimo in se peljem cca 5 km da začne toplo pihat. Do AC imam 14 km in takrat motor še sploh ni na 95 stopinj vode. Drugače ti pa priporočam da poizkusi ko avto stoji pri meru da vklopiš gretje sprednjega stekla ki tudi klimo preklopi iz "eco AC" na "AC".
Živjo. Imam enako težavo. Sedaj, ko je zima, je še toliko bolj moteče. Čas preden se kabina ogreje je enostavno predolg. Če avto stoji na mestu, se po 10-15 minutah zrak v kabini zelo malo segreje.
Mene bolj motijo tisti, ki nimajo avtomatskih luči in imajo dnevne luči, potem pa v tunelih niso zadaj osvetljeni, ravno tako ne v megli in hudem nalivu...
Vsi avti, ki imajo dnevne luči, imajo tudi funkcionalnost avtomatskih.
Žal pa ljudje nimajo na “avto” ampak obrnejo na “0”. Take vidis tudi zvecer v temi in imajo samo spredaj luči. Pač eni nimajo očitno znanja oz želje sistem razumet, pa potem prižigajo po svoje.
Imam cx 5 letnik 2014 2.2 175 hp. A gre za isto motor kot v mazdi 6? Imam pa sledeč problem. Pri obratih od 1800 do 2000 mi pri majhnem gasu motor cuka. Med pospeševanjem ni nobenega problema, le če držim omenjene obrate ...imam pa 155000 opravljenih km. Je problem v egr ventilu oz. kaj menite? lp, Mare
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Naroči sedaj na amazon.de
Pa garantiram, da bo še vedno prišlo prej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani