Torej imam sledeči problem, čeljusti mi rijajo - je še kdo imel podoben problem? Zbrusim z brus papirjem?
Vsekakor pa bi bil vesel za link do sprednjih diskov in ploščic, da naročim, ker je oboje za menjat (avto trese) - mazda 6, 2.2d, 2015, FL verzija - na autoscout mi ne vrže nič pametnega.
js tut prvič slišim za glave, da bi ble kot serijska napaka, vemo za cedila in s tem posledično veriga in po vrsti kaj sledi zarad tega, pa vemo za težave zapacane sesalne kolektorje, za težave na EGR ventilih in pa za težave pri nekaterih s šobami in pa bakrene podložke to pa mislim, da je to.
Ampak ta je vsaj napisal, kaj je bilo narejenega na avtu. 🤔 Ni mi jasno, kaj delajo s temi avti oziroma v čem je v resnici štos zvitih glav? Ali je problem kje drugje, da ostajajo brez hladilne tekočine in sčasoma se to zgodi? Namreč, nekateri vozniki nikoli ne dvignejo havbe med posameznimi rednimi servisi. In če delajo po 20Kkm na leto, se vmes lahko marsikaj zgodi.
Ta avto ima sicer kar lepo število kilometrov a vseeno. 🤔
Js se pocasi blizam tej kilometrini, po pravici povedan me je mal strah, ko berem vse tole 😬
To ni splošna težava Mazde, ampak tale je verjetno nekoč zakuhala. Al pa je prišlo do nenadne spremembe temperature, ko je recimo nekdo z razgretim motorjem skušal peljat čez kakšen potok al pa poplavljeno cesto.
pri men na Alfi 1.9 JTDm je pršlo do tega, ker sm prepozno opazu, da je termostat fuč in se je pregrela, tak da sm menju glavo pri nekje 310kkm.
tak da se strinjam, preveri če je še kak drug dejavnik za vzrok tega
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Spet en kopmplet resen 🙂
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani