Skoči na vsebino
Dodatki gorivom
Napisano

uh kaksna tema spet. no moje izkusnje so pa take, tankam vse povsod narejenih mam skoraj 200 000 nikoli nisem imel tezav y ravnimi filtri in karkoli drugega. par let nazaj je bilo v makedonij krepko pod -15 ponoci tudi -23 sem izmeril zato da mi ne bi nafta zmznala sm na poln tank dolival se 2l bencina. letos sm celo 2 tanka prevozu s kurilcem ne da sm sparal zgolj zaradi firbca in stave. pri meni ni bilo nikoli DPF EGR itd. sam dizla je pa treba vozit in ne se jajcak po cesti. 

pa lep dan

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Sem mu omenil te?avo in je obljubu, da bo po?timal zadevo, treba mu le dostavit pa bo? zadovoljen z vo?njo.  :danzoman:

Odgovor glede te?ave pa se glasi;

Pozdravljeni,

Lahko je potisni lezaj.
LP
Simon

kaj pa prib. cene te zadeve?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ni vazn ali so lezeci policaji ali kaksna luknja, zmerej poka. js sm prvo sumil kak amortizer oziroma stabilizator ampak se je izkazalo da so ploscice.

kok sem js vidu je pelko  odrezal tisti plehnati del na ploscici ki ima po mojem funkcije bla?ilca in zaradi tega zdaj plo??ica udarja na celjust in mi to slisimo kot pok.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jest mam ene par vprasanj za nasega mojstra :) in sicer:

1.)V?eraj sem opazil da mi ne dela pri paketu za kadilce vti?nica.. namre? kar redno telefon tudi polnin v avtu in sedaj ga pa? nemorem tudi tista kapica za ?ik pri?gat nedela ?e jo notri porinem kar notri ostane in sploh ne skoci ven.

2.) Julija sem pri nasmu mojstru menjal plo??ice in diske ter zavorne cilindre in ze nekaj casa slisim da ko stisnem na bremzo rahlo pokanje. Pokanje se ne pojavi ravno vsakic ko stisnem na bremzo se pa slisi kar pogosto. Najveckrat se slisi ko recimo parkiram vzvratno in stisnem na bremzo in pa ko je zunaj malo bolj mraz (primer ko se ob 6h zjutraj vracam iz sihta).. Poleg tega sem tudi dojel da sem imel posodico za zavorno tekocino tko reko? prazno in sem zadnjic dolil 0.5l zavorne tekocine tako da upam da mi tud tega sranje ne pije, ker do sedaj nisem imel s temu probleme.

3.) Ko imam avto v prostem teku mi v?asih za?ne kar malo bolj vibrirati (tresti) tko mocno da se ?e prov sli?jo plastike oz. armatura ( ?eprav ?e sm to prov vidu nej bi bla to hiba teh prvih generacij da se sli? kako plastike pr armaturi vibrirajo) ampak kakor koli zanima me zakaj se tok trese.. zaradi LPG-ja?. vidi se tudi nevem primer ce odprem zadnja leva vrata pa pogledam vrata se prov tresejo..

4.) Kot je tudi ze on seznanjen mi malo pusca glavna servo cev... sicer jo to puscanje reees minimalno ampak bi rad porihtal ker takoj ko pol deci spije zacne ze tuliti volan ko zavijam in je motece zej me pa zanima ker nimam interesa kupovati nove glavne cevi za 250? sem pa tukaj na forumu zasledil od ?lana curko ki je kupil obojestransko lepilo " LOCTITE 3450 teko?a kovina " in je s tem zadevo re?il kljub temu da je njemu bolj pu??ala in da sta mu pu??le ?e dve cevki za klimo in me sam zanima ce bi to stvar jest isto lahko kupu pa da pac on to sam zalima :)

Zanima me pa sam njegovo mnenje slede?ih problemov in koliko bi pri?lo vse skupaj :)

Hvala za posredovane odgovore :)

imel isti problem, sem menjal za druge isto pri pelkotu pa mi spet poka. meni pa poka ko se bremze segrejejo. obcasno ampak nadlezno, sploh meni ko mam rad da avto dela tako kot se zagre in ne da skoz neki poka.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 BOSE aftermarket radio
Napisano

Da se jaz malo pomesam se v to temo. Tudi sam ze nekaj ?asa zbiram aftermarket radio kot zamenjavo. Vendar ne vem kaj bi vtaknil....ker cenovni razpon je od 200-800?. Nebi pa prevec dal ha ha. Kak prwdlog ?e?

ce te kj vec zanima oziroma ce bi rad zamenjal ti lahko prodam js mojo enoto.. ima 8 incni zaslon 800x480.. skratka super zadeva..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokanje pri zaviranju
Napisano

meni tudi poka ko bremzam in razlog je premajhne ploscice, zacel pa mi je pokat kmalu po temu ko mi je pelko menjal diske in ploscice. tako da zdej caka pelkota reklamacije ampak prej si morm cas najdit.. 

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.