Ponavadi ima cca. teden čakalne dobe (5 delovnih dni), ima 6 ali 7 nadomestnih avtov, tako da to ni problem. Cene ima zelo ugodne, več se bo pa potrebno kar nanj obrnit in dogovorit.
Ampak redni servis ne traja tako dolgo ... pa ce zraven lahko prispara se recimo vsaj ene 200? glede na ceno, ki so mu jo navedli v Kopru ... S Pelom se verjetno lahko proba zmenit se, ce ima kaksen nadomestni avto za ta cas, da se lahko zapelje na kaksno kavo recimo ob Zbiljsko jezero ...
Pelko ima 6 ali 7 nadomestnih vozil, tako da to ne bo te?ava, le prej naj se mu omeni, da ga bo nekdo rabil
sem v iskanju "novega" avtomobila in v o?i so mi padle tudi mazde 6, predvsem tretje generacije (?e posebej bela na a.net, ker je dale? najcenej?a). Po prebiranju tujih in tega foruma sem seveda naletel na te?ave 2.2 dizel motorjev in nekako nisem na?el primernega odgovora, ampak bo morda vedel kdo od vas ali Pelko:
Torej: pri mazdah 6 do cca marca 2014 se pojavljajo te?ave z motorjem, ker se zaradi nabiranja nesnage in obrabe gredi (na?el sem ta dva vzroka) zaba?e sit, posledi?no zariba oljna ?rpalka, veriga se strga in zariba ?e motor. Torej se da problem prepre?iti s ?i??enjem tega sita na vsake kvatre? Sode? po posnetkih ni tako te?ko dostopno, da se tega ne bi mogel lotiti sam? Kako je re?en problem pri novej?ih motorjih?
Bom Simona vpra?al kako bi se on lotil taprvih variant Skyactive diesel, v smislu preventive in izogibanju ve?jih te?av.
Upam, da bo? ugodno re?il zadevo in sicer TRAJNO. Te?ava lahko nastane ko enkrat zgubi? zaupanje svoje vozilo in te potem vse skupaj mine, vsaj pri meni je tako.
3000EUR se mi zdi kar precej zverinska cifra (je zgoraj navajal da naj bi motor dobil za 2000 in 1000 potem ?e vgradnja). Sicer ne vem zakaj bi vgradnja stala 1000 pri identi?nem motorju, ampak ok
@Danny, kolikor jaz razumem ima? v osnovi glede sanacije okvarjenega motorja 2 opciji; popravilo obstoje?ega ali nakup novega (verjetno rabljenega) in monta?o.
Pri tem vidim te?avo pri tem novem oz. rabljenem, da tudi pri njem ne bo? vedel v kak?nem stanju so vitalni deli in bo kaj potrebno ?e preventivno obnoviti, hkrati ga te?ko najde?.
Po drugi strani pa ?e gre? obnavljati obstoje?ega, bo? vsaj vedel kaj ima? in ti naj bi delalo potem leta in leta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ponavadi ima cca. teden čakalne dobe (5 delovnih dni), ima 6 ali 7 nadomestnih avtov, tako da to ni problem. Cene ima zelo ugodne, več se bo pa potrebno kar nanj obrnit in dogovorit.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani