@Andraž, daj kontaktiraj Pelka, sem prepričan, da ti bo uspel rešiti težavo; 041 667 335 (Simon), ima pa telefon stalno zaseden, lahko tudi e-pošta; avto.pelko@gmail.com
Najboljše se nič vozit, potem pa ju3 zju3 Pelka poklicat in naj pove svoje mnenje ter če prideš do njega lahko dobiš neko nadomestno vozilo, da zadevo testira in se vožnja zadovoljno ter varno nadaljuje
Kar je Pelko napisal za POLCAR se moram strinjat in je res POFL kvaliteta. Mehanik iz Stahovice mi je govoril je njegova stranka tam naročila pokrov motorja za Golf 5 in je bila "havba" na eni strani 2cm predolga. Skratka, kar je sumljivo poceni je treba (vsaj) trikrat preverit zakaj je temu tako. Simon, dobro kupi in porihtaj!
Nekateri je v tej seriji tudi puščalo prav pri luči, kjer ni tesnilo dobro zatesnilo odprtine in je potem voda noter zatekala. V samo luč je pa kolega kar luknjico navrtal nekje spodaj.
Ti se verjetno še spomniš (al pa kdo drug) črnem GG 6-ke od Mitkota (LEPI), ko so mi na uradnem servisu rekli, da je zaradi wooferjev in vibracij začela rjavet. Kakorkoli avto je biw na fertig pregnit, blatniki so se razpadli, ostalo grozljivo.
Ponavadi ima cca. teden čakalne dobe (5 delovnih dni), ima 6 ali 7 nadomestnih avtov, tako da to ni problem. Cene ima zelo ugodne, več se bo pa potrebno kar nanj obrnit in dogovorit.
Ampak redni servis ne traja tako dolgo ... pa ce zraven lahko prispara se recimo vsaj ene 200? glede na ceno, ki so mu jo navedli v Kopru ... S Pelom se verjetno lahko proba zmenit se, ce ima kaksen nadomestni avto za ta cas, da se lahko zapelje na kaksno kavo recimo ob Zbiljsko jezero ...
Pelko ima 6 ali 7 nadomestnih vozil, tako da to ne bo te?ava, le prej naj se mu omeni, da ga bo nekdo rabil
sem v iskanju "novega" avtomobila in v o?i so mi padle tudi mazde 6, predvsem tretje generacije (?e posebej bela na a.net, ker je dale? najcenej?a). Po prebiranju tujih in tega foruma sem seveda naletel na te?ave 2.2 dizel motorjev in nekako nisem na?el primernega odgovora, ampak bo morda vedel kdo od vas ali Pelko:
Torej: pri mazdah 6 do cca marca 2014 se pojavljajo te?ave z motorjem, ker se zaradi nabiranja nesnage in obrabe gredi (na?el sem ta dva vzroka) zaba?e sit, posledi?no zariba oljna ?rpalka, veriga se strga in zariba ?e motor. Torej se da problem prepre?iti s ?i??enjem tega sita na vsake kvatre? Sode? po posnetkih ni tako te?ko dostopno, da se tega ne bi mogel lotiti sam? Kako je re?en problem pri novej?ih motorjih?
Bom Simona vpra?al kako bi se on lotil taprvih variant Skyactive diesel, v smislu preventive in izogibanju ve?jih te?av.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če je vozilo prej dalj časa mirovalo, je lahko "smetanca" menda tudi od tega.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani