Skoči na vsebino
Hankook?
Napisano

Glede na to da si ?e ?tudent,ma? pa fullll dober avtek!!!! :P:bravo:

Ehhh, pa to mu je ata kupo - heeeheeeheeeee..... peace brother :ouje:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hankook?
Napisano

:hohoho::hohoho: Ja in mazda mafija s ?e?nje padla....

Nem?ke AC so ?ir?e, lep?e, bla bla bla.... Labi... nachos s ?evapom!!! :bravo:

Evo, tortica, 12 ?evapov na pladnu, pa ?e malo sve?ega paradajza (ker ?ebule ne papa?),...OK Labi??? :mi pijemoo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hankook?
Napisano

Kot je Labi meni napisal - z objavo tega posnetka kr?i? avtorske pravice - kazen bo najmanj ... bom ?e razmislil - nekaj dobrega - njamaaaa :hohoho:

Pa to nisem jaz - to si z neta skino!!! :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hankook?
Napisano

Imel pred leti Hankook gume - modela ve? ne vem (nih?e ?e ni poznal te firme) na Ford-u - bil zelo zadovoljen!!! :bravo:

Aja - malo hitro so se edino rable ... :whatever:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Airbag lucka lightshow
Napisano

....diesel, kot vemo, je pocasno prevozno sredstvo z majhno porabo

Pa ja no - zopet bom prisiljen uporabit slikico L.... hkhmmm - ene armaturke - Laby sorry - moral sem - hehehe :rozico:

Ma? v dobrem ena lepinja (al pa tortic), kaj ?e?..... :rispekt:

post-198-1138129866_thumb.jpg

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekaj mi ru?i v motorju...
Napisano

he,he...saj ne bom postal Golf fahrer... :P Pa ?e ga ne bi osebno poznal,bi si tudi mislil svoje, zdaj pa itak ne upam ni? re?t,ko mi rihta peka?a.

Lahko govori? kolko te je volja (kak sn dober :hohoho: ), samo res - pusti Premacya doma pa razmisli - topli kraji, pla?a, morje, senjoritas in knacken bikinis.....mljack, mljack,... :pepsi:

Polno je na?inov denar zapravit - ?e ne ve? kako, pa ti po?ljem ?tevilko mojega TRR!!! :jupiii::danzoman:

Tudi meni je ru?lo (pa saj nisi pozabil) - sigurno bolj kot tebi, pa Mazdica ne ?ivi v strahu da bi morala by by! :ljubezen:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekaj mi ru?i v motorju...
Napisano

@Komar, super te pa ?e lahko nas zraven vzame?, bo prostor v ?estici za kak?ne ?tiri dodatne osebe, malo se bomo morali edino stisnit pa mislim da bo ?lo :P

Lepo da si tako planiral izlet v jodlarijo :bravo:

Hmmmm, 4-je smo ?e - pa ?e 4-je - ma mislim, da bi ?lo - hehehe :policaj:

Verjetno nekaj iz VAG regala, Mazda skoraj ziher ne bo,ker trenutno nobena ne izpolnjuje mojih zahtev.

Ej, pa neeeee, pol ti bo vse in stalno ru?lo, ne pa samo ko je mraz ... hehehe :cheers:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Airbag lucka lightshow
Napisano

hihihi kaj to pomeni da ?e bi mel mene zdraven bi kar pustil da me napihne..... JAAAOOO!!!! <_<

Neeee, mislim, da se bi zgodilo, da te NE napihne, ko bi bilo to potrebno-hehehe :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Debata glede servisov in strank
Napisano

ponavadi sem zraven ko je kaksna majhna stvar npr. instaliranje novega software-ja....

Labi - kaj si profitiral z novim software-jem???

Jaz bi tudi mel, pa bi najraje ?el s tabo na Gamo in bi mi tam po?timali, ?e ima to kaki smisel sploh????

Dam za ene napolitanke potem!!!

:prstgor:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ja, prodat M6 pa kupit tole (dokler ni otrok)

cuore sportivo :bravo:

pa se crna je

Eeee, ne bo ?lo ... mam ?e dva - otroka namre? (ups - ena se bo hitro zbunla, da ni ve? otrok) - HEHEHE :hohoho:

Druga?e pa, da se vrnem na prej?njo temo - v MB-ju AC ?erbinek mislim, da se lahko med servisiranjem stranka malo sprehaja po delavnici in vidi kva dogaja ... pa majo enega prijaznega gospoda, ki tam niti vle?e in izgleda obvlada zadeve - sli?i pa na ime g. Darko ... ?e je to komu pomembno - v MB na servis ... :cheers:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

...zanimivo, da pri novem faceliftanem modelu ima sklopka vecji premer :huh: :ne vem:

lahko bi zakljucil,da so pri dizel modelih (tudi premacy) poddimenzionirali sklopko ??

Bova morala na hitro zamenjat za novo Labi??? :ne vem:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.