he,he...saj ne bom postal Golf fahrer... Pa ?e ga ne bi osebno poznal,bi si tudi mislil svoje, zdaj pa itak ne upam ni? re?t,ko mi rihta peka?a.
Lahko govori? kolko te je volja (kak sn dober ), samo res - pusti Premacya doma pa razmisli - topli kraji, pla?a, morje, senjoritas in knacken bikinis.....mljack, mljack,...
Polno je na?inov denar zapravit - ?e ne ve? kako, pa ti po?ljem ?tevilko mojega TRR!!!
Tudi meni je ru?lo (pa saj nisi pozabil) - sigurno bolj kot tebi, pa Mazdica ne ?ivi v strahu da bi morala by by!
@Komar, super te pa ?e lahko nas zraven vzame?, bo prostor v ?estici za kak?ne ?tiri dodatne osebe, malo se bomo morali edino stisnit pa mislim da bo ?lo
Lepo da si tako planiral izlet v jodlarijo
Hmmmm, 4-je smo ?e - pa ?e 4-je - ma mislim, da bi ?lo - hehehe
Verjetno nekaj iz VAG regala, Mazda skoraj ziher ne bo,ker trenutno nobena ne izpolnjuje mojih zahtev.
Ej, pa neeeee, pol ti bo vse in stalno ru?lo, ne pa samo ko je mraz ... hehehe
Eeee, ne bo ?lo ... mam ?e dva - otroka namre? (ups - ena se bo hitro zbunla, da ni ve? otrok) - HEHEHE
Druga?e pa, da se vrnem na prej?njo temo - v MB-ju AC ?erbinek mislim, da se lahko med servisiranjem stranka malo sprehaja po delavnici in vidi kva dogaja ... pa majo enega prijaznega gospoda, ki tam niti vle?e in izgleda obvlada zadeve - sli?i pa na ime g. Darko ... ?e je to komu pomembno - v MB na servis ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Saj, ?e ne ve? kam z dnarjem - mam jaz en TRR ra?un ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani