Tvoje pripombe nisem razumel, kot zlonamerne... In tudi nisem odgovoril nanje dokler ni Violet izkoristila tvoje zapa?anje zato, da mi se nekoliko ma??uje zaradi tistih always-ev pri park senzorjih. Tako si avtomatsko padel zraven... :mi pijemoo: :mi pijemoo:
Nista pa pre?tela, koliko druga?nih nasvetov (ne reklamnih), ali mnenj sem podal in tudi koliko tehni?nih pojasnil in ne vesta koliko ?asa mi je to vzelo....
Predstavljajta si, da se Hvilovem avtomatskem menjalniku za?ne zatikati. Redki so mehaniki, ki znajo na njih uspe?no odpraviti te?ave in zakaj ga ne bi za partiso?akov preventivno "cepil" proti slabostim.
Don't get me wrong.... tisto je pla opazka pozitivnega zna?ajo..... sirius od tebe sem marsikaj zvedel.... in to spo?tujem!! In meni to tvoje ogla?evanje blazno u?e?...glede na to da delam v marketingu....
navigacija ja...v stilu...."turn right"....a jaz zavijem levo..."turn right"...jaz spet levo..."turn right you stupid #$&%$#%"#****aker!!!"...meni se je pa tko fajn vozit po kroznem prometu
Zdaj sem pa tako jezen, da bom javno objavil tele "problem?ke".
Namre?:
1. cena kondenzatorja se je zvi?al na 100k
2. Na poobla??eni servis sem peljal zamenjat olje, ker sem zadnjo menjavo pred enim letom. In danes dobim domov ra?un:
olje 3,5l 9.300
filter 2.100
podlo?ka 1.000
hladilna teko?ina-3500
drobni material-1.000
vitrex-1.000
delo - 16.200
Skupaj 36.000 (?e ?ez) za menjavo olja in 15 min dela? WTF?????????? Kaj so kirurgi ali kaj????
Mislim kar je preve? je pa preve?. In glede na to da imajo poobla??eni servisi menda enako ceno, ni drugje ni? bolj?e, ampak tega se pa v reklamah pa? ne pove. No, zdaj bo pa ?lo v javnost.
Ej to res ni visoka cena za reden servis.-.... prej normalna....
Bo?tjan...o?itno si res naletel na "ponedeljkov" avto kot je KAAlman rekel... ?alostno je to da je ?e skorej pri usakem avtu serija polna ?rnih ovc....
Isto blo z o?etovim Landijem.... v prvih dveh letih je 2krat ?la klima po gobe, kardanska gred ?la po gobe.... komplet hladilni sistem ?el po gobe, BC tudi ?el... in ?e ogromno enih stvari ?lo...posledi?no zaradi tega pa kar en zajeten kup?ek denarja in ?ivcev..
Naslednjega ki je kupil.... v 4 letih brez enega samega stro?ka razen rednih servisov... :ne vem:
Se dejansko ne more? ve? vedet kdo pije kdo pla?a tuki...sam nekaj glede te "ponedeljkove" serije avtov zagotovo dr?i....
upam da ti naslednji avto prinese precej ve? sre?e kot ta....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Offtopic: Lukc je po operaciji ?e bolj brbljast in ?e manj vidi---
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani