Ali pa daj kako nalepko na voznikovo steklo - vozilo z Webastom. Se je ?e zgodilo, da je nekdo v paniki klical gasilce, te pa takoj razbijejo steklo da pridejo do akumulatorja.....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Trojke ne vem ce so imele, ampak cd143 bi pa znala - so redke takrat konje dim, ce ugasnes avto in spredaj slisis se kako se niza nek zvok in tk tk pumpice, potem ga imas.
Pa tudi ce se ti dizel v mrazu segreje v 5 min ga imas.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ob jutranjem mrzlem zagonu (avto je na prostem) se mi ?e tri dni dogaja, da mi prvih nekaj minut vo?nje v armaruri nekaj tiho, a vendar zaznavno bren?i, sli?i se kot nek elektromotor. Ni ventilacija (?e dam na off, je enako, notranje, kro?enje zraka da/ne ne spremeni zadeve), ni radio, ?eprav se sli?i nekako tako, kot da bi se radio trudil z branjem cdja. ?e CD izvr?em, se sli?i enako. Tudi garmin dashcam ni krivec. Po nekaj minutah (2 do 10) bren?anje poneha. Danes bom zadevo poizkusil posneti.
Ima ?e kdo tak fenomen?
ti nima? webasta ali pa? ke je avstrijska?
Kolkr pi?e na vpoklicu ni zaradi izpustov ampak je vpoklic ker lahko pride do stika kateri prekri varovalko ?ob in posledi?no ugasne motor. Tudi ne vidim razloga da bi bila ve?ja poraba. Al sem kaj spregledal.
Ti govoris o tem kaj so ti napisali, drugi pa o tem kaj dejansko govori praksa po nadgradnji.
dpf je mogu prejsnji lastnik o?itno odstranit.... drga? bi ga pa mogu imet ja..
pa ni dpf zabasan ker avto je ?el ko raketa...zjutraj pa ne... dpf je satovje ki se s?asoma zaba?e in avto je skoz bolj len itd.... to je logi?no
pa tud avto gre vsake tolk kr dobr, 95% pa nikamor... torej ?e bi bil dpf neb ?ou nikol n?...
najbl sumim maf... sam je nov 100? in ga za brezveze kupovat ne mislim, ker sigurno pa? ni, morem najdit enga ki bi posodu za sprobat, a ga ni. tud rabljenega ne najdem..
Saj to ?e je odstranjen, ne more? potem govroiti na napake na njem. MAF je pri mazdah skorajda enak med 2,3,6 probaj si ga sposoditi. Preglej pa vse cevke in za veliko rebraso za razpoke.
Maf lahko tudi da? ven in ga za silo spuca?.
To so stvari ki jih lahko sam ?e proba?, ?eprav te?ko govoriti kje je napaka. Ma? pa rde? klicaj na ?arilnih....pa spet zaradi tega bi te?ko v?gal.... :ne vem:
Sem pa moral avto zve?er pripeljat, da so aku izmerili, ?ez no? polnili z njihovim polnilcem, in zjutraj spet testirali. Tako zahteva postopek, kot tudi imajo dokaz da je res aku, ker je tudi jutranji test pokazal da je ?voh, oziroma dokaz da ni alternator ali kak porabnik ?ez no?, saj so ga odklopili od avta in dali filat. Isti patak.
Jaz sem danes sel nazaj na servis, aku je ocitno bogi. Se enkrat testirali in potrdili. Narocili novega. Glede na to da mislim webasto dati notri je to sedaj treba narediti.
Noben problem ni bil tudi ker imam samo racun od servisa na 30.000 iz Francije (ni zabelezeno v sistemu).
dober ve?er imam mazdo cx7 letnik 2007 cuka 123456 pristavi bilo je menjano veriga servis sve?ke na testerju ne poka?e napak kaj bi bilo ?e narobe se je kdo soo?il s to te?avo
Je slucajno lpg?
Se parvi ne glede na to, da je nastavljeno na flexibilni interval in da je predvideno cca 5000 km prej se lahko dr?im 20.000 ali 1 leto in to brez izgube garancije.
Hvala in LP
Tako je
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa saj ?e gre v safe mode mora nekaj light showa biti...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani