Skoči na vsebino
?i??enje laka
Napisano

Jp,aceton je super za take zadeve! :bravo: Jaz sn na morju fasal smolo na avto na ve? mestih,pa sn jo z acetonom ?isto preprosto dol dobil! :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

De?ki ne se kregat,vsak si pa? kupi avto ki mu pa?e! :D Enim bolj pa?e diesel drugim pa bencinski motor,gre pa lahko avto zlo fajn,ne glede katerega ma spredaj not! :bravo: Pa ne se ?alit no.... :whatever:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M 323f Poraba goriva
Napisano

samo preve? bi bolelo dati 10 jurjev naenkrat. :(

A ni isto ?e da? 2x na mesec po 10 jurjev ali pa 4x na mesec po 5 jurjev??? :P:bravo: Na koncu si na istem.... :D

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjalnik M6 CD
Napisano

Eh,pri Renoju ?e ko prime? menjalnik in je celi trdo-plasti?en mi ?e mine vse..... :( Meni se tudi zdi na moji Mazdici dober menjalnik,ne vem no kak drugim ni! :whatever:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M 323f Poraba goriva
Napisano

Fantje ve?krat morem v MB, da bo avto manj ?rl. :hohoho: Poraba:8.3 litre/100km

Ti samo pridi ve?krat k nam,pa kake krofe ?e zraven pripelji! :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poky...ma kaj doma ti ne devajo nic za jest? Se bos moral k Labiju preselit, ker tam okoli njega je vedno hrana :)

Dajejo,dajejo samo se morem malo branit!! :P Druga?e se mi trakulja naseli,tak ko Labiju..... :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali ste imeli kdaj te?ave z gorivom?
Napisano

Ja ?isto odvisno kje tanka?.... :whatever: Sem ?e opazo,da je to tudi pomembno,ker v?asih z isto vo?njo delam tudi 50-100 km ve?,samo ?e tankam na "pravi" pumpi! B)

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ja sej je res po eni strani...ampak imam doma komplet skatlo narjeno...3 diske, 256 MB rama, 900 MHz CPU, zvocna in video (TV-out) kartica za priklop na monitor v avtu in pa linux operacijski sistem, moram dodat sam se DVD-rom pa wlan mrezno kartico, da bi lahko avto parkiral pod oknom od stanovanja in si pobral dol muziko s streznika...hihi :P

?zmeden? Kaj ti preve? gleda? ZF filme?? :hohoho: Sicer je vse to izvedljivo,samo ?e ti pa to vse rata tak ko si napisal,pol pa kapo dol pred tabo,ma? karton piva v dobrem ?e ti rata! :bravo::cheers:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

hihi...tomi...pol lahko racunam, da mi bos kupil prenosnika al kako? maaaa te bom mel najrajsi pol ves? :bravo:

:D

He he... :hohoho: Mislim,da je bil to samo predlog..... :whatever: ne pa "darilo"! :D

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 PO GARANCIJI
Napisano

Poky ?zmeden?

Pa ti si ja na? flodar...to bi pa mogu prebrat v eni drugi temi ... no da ti pomagam...v temi kjer se je sirius predstavil... :hohoho:

Flodar bom ko bom mel 2790 objav! :hohoho::D

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.