De?ki ne se kregat,vsak si pa? kupi avto ki mu pa?e! Enim bolj pa?e diesel drugim pa bencinski motor,gre pa lahko avto zlo fajn,ne glede katerega ma spredaj not! Pa ne se ?alit no....
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Eh,pri Renoju ?e ko prime? menjalnik in je celi trdo-plasti?en mi ?e mine vse..... Meni se tudi zdi na moji Mazdici dober menjalnik,ne vem no kak drugim ni!
Ti?a vun!!
ja sej je res po eni strani...ampak imam doma komplet skatlo narjeno...3 diske, 256 MB rama, 900 MHz CPU, zvocna in video (TV-out) kartica za priklop na monitor v avtu in pa linux operacijski sistem, moram dodat sam se DVD-rom pa wlan mrezno kartico, da bi lahko avto parkiral pod oknom od stanovanja in si pobral dol muziko s streznika...hihi
Kaj ti preve? gleda? ZF filme?? Sicer je vse to izvedljivo,samo ?e ti pa to vse rata tak ko si napisal,pol pa kapo dol pred tabo,ma? karton piva v dobrem ?e ti rata!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jp,aceton je super za take zadeve! Jaz sn na morju fasal smolo na avto na ve? mestih,pa sn jo z acetonom ?isto preprosto dol dobil!
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani