Ponavadi je na uri stalni + pa - za napajanje ure, potem je + za osvetlitev ure, ko da? kontakt in ponovni +, da kadar pri?ge? lu?i, da za?ne ura svetleti z pol mo?i, da ti pono?i ne sveti preve?. Ali ima? ti tudi tako narejeno?
dravni, hja pise ze...sam predn ugotovis zakai je kera ze tut str ratas....naprimr, nism se ugotovu kera je za spredne luci alpa kei takga...ok, clo za kabino sm ugotovu k pise gor cabin no ja, pa za zmigvce...
pa sj bo pocas...se bo najdla napaka....nebi izkljucu moznosti tut da je ker konektor alpa kei takga...na klemcah pride mav do oksidacije pa zajebava....
bomo raziskal zadevo...
Ni?, potem pa ?e nikjer ni? ne pi?e, varovalke so vse uredu potem predlagam: stikalo al' pa uro ven, pogledat katera je plus, ?e je plus potem ti manjkka minus, pa po ?iceh in ?e ti plus manjka je mogo?e, da ima tudi kak?no notranjo varovalko ali pa, da ko si ?aral pod volanom kaj odtrgal.
dravni, pregledv sm une varovalke v masini, k so koj zravn akumulatorja, pa une pod volanom...nevem...so se kere kje :ne vem: to me tut zanima na kero varovalko je vezan ta mehanizem za pomik speglov...
sj drgac sm jes tut stromar...sam brez nacrta sm se zgubu med kabli...pa se problem je k sm mjckn barvo slep pa ne razlocm barv zic prevec dobr
bumbar, ali ti na pokrovih varovalk ni? ne pi?e???
problem pa nastane dons zutrj....nedela mi ura :ne vem: , poi se mjckn probam sart okol pa ugotovim da nedela se elektricni pomik speglov....varovalke pogledam...so use dobre....
Katere varovalke si pregledal. Mazda ima del varovalk v motornem delu, del varovalk pa pri vozniku.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Frutek ali si pogledal pod rubriko mali oglasi??
LP
Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani