Skoči na vsebino
DISKI IN ZAVORNE PLO??ICE
Napisano

za prednje plo??ice bo? lahko dau cca 40-50? za zadnje pa tm okoli 30? disk pa lahko pride 60?/kos priporo?am pa ti kak trw,bendix kar je konkurence,kak brembo za ta denar ni glih kaj dobr -_- osebno sm kupu zavore od trw in so ok :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX5 1,8 ne v?ge
Napisano

?e se ti naslednji? zgodi tole z klju?em pa se mora tudi nekako resetirati kodo klju?a (vem da pri hondi ko se zaklene samo da? klju? notri in ga dr?i? na mestu u?iga nato sam prebere kodo klju?a ki pa ni v dr?alu ampak v sami strukturi klju?a. prav tako ima tudi ford.) za cukanje pa tudi jaz priporo?am da vzame? airbox ven in dobro spuca? sesalno loputo ter masni senzor ter preglej ?e ima? kje po?eno cev za zrak.

ta procedura je samo za dodat nov daljinec ?e je klju? ?e dodan u blokadi motorja, klju? se doda v blokado s testejem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3
Napisano

a kdaj dlje ?asa vergla preden zalavfa. npr.meni se ob?asno zgodi kadar ga samo prestavim nekam ,ali da ga pohodim in potem takoj ugasnem avto,ob naslednem v?igu dlje ?asa vergla,ampak potem dela vse ok. ?e je tako ,sem spra?eval ?e po servisih,nadgrajeval software,in tudi po menjavi sve?k ni bilo druga?e. Baje se ne da tega odpravit :ne vem: mene ne moti ,dokler avto potem gre tako kot mora. Poskusi pa zamenjat sve?ke ob servisu(niso drage ?e jih sam nabavi?),zra?ni filter si menjal kdaj, probaj avto malo preterat kakih 100km bodi malo bol grob z gasom in obrati.

hja sve?ke lahko menjam f.zraka mam od k&n in ga redno perem, kar se pa ti?e bit grob 100km bi prej reku da bi lahko biu ne?en z njim 100km :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3
Napisano

torej mam mazdo 3 1.4 ZJ motor. Zjutraj ko je hladen motor oz. stoji avto 8-9h pridem v avto da obrnem klju? v?ge nato parkrat poka?lja na 500 obratih in crkne, vzemem in dam kontakt takoj za tem in kresne v trenutku in dela ko ?us kot da se ni ni? zgodilo. to se je za?elo ne postopoma ampak kar eno jutro XY. kak?na ideja oz znana hiba teh motorjev? trenutno sm pogledu sve?ke ki majo za sabo 40.000km,spucu loputo in malo pogledu konektorje. pumpa goriva se lepo sli?i in avto gre ko strela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda5, utripanje lu?ke za airbag
Napisano

tko je.....tisto je ful delikat,nastavljena je za 3 kroge v desno in levo,?e pa ni v centru ji v eno skrajnost str?e ?ice,to bi pomoje bla edina komponenta ki je v okvari glede na to kar so delali,drugega od airbagov tam ni ...razen airbaga samega, ali pa je kak kabel stisnjen vmes plastik

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.