bil sm na kriziscu minding my own business pa stisnem sklopko pa ostane pedalo noter... sklopka drzi, pol pa ce hocm da spusti jo morm z nogo ven potegnat in pocakat da se "sprosti" (ca 15-30sec)
js tut. pozre mi ga vec kor rx8. niam pa niti casa niti dnarja tega rihtat, rabim ga pa ene 2l na mesec.
kar se aditivov tice sem slisal susljat da se primejo povsod in da zmanjsajo pretok - myth or truth?
mislim da mi je plin ( ker nimam ene 5000km zdej mazanja ventilov (al pa tut brez tega?)) pozrl batne obrocke ker pred plinom pol tok ni kuru kot zdaj. za 2x je slo gor.
ve? kak?nega dobrega? ljubljana/okolica ali velenje/celje/okolica?
ma malo ga mam sam nevem ?e se upam po avtu ?raufat...
ma? kako idejo za blinkanje lu?i v interierju?
ko sem zamenjal vse za LED je blinkalo, zaj sem dal eno navadno notr pa samo navadna tu pa tam malo oranzno zazari. hotu sem en upor gor zlotat sam ga morm narocit.
lucka za akumulator mi sveti.. tak.. vcasih, ko je motor v nizkih obratih, utripa skupaj z zmigavcem.. ko dam malo na gas je spet vse kul.
zacelo je to delat DANES. kar sred nicesar..avto mi je crknil pri speljevanju na kriziscu ko sem ga przgal nazaj je pa tak zacel delat.
a je kej hudga?
aja, pa ?e notranja lu? tako malo ?ari/ne ?ari (v vratih!) kot da jih ?isto malo ?troma spusti?, ampak to je delalo ?e predn je lu?ka za akumulator za?ela goret
ko je meni to delalo na 323F (drseca sklopka) je potem crknil menjalnik.. tud okoli 120k km. preveri se to za vsak slucaj... meni mehanik ni in jo je zamenjal da je potem se nova crknila.
vem samo meni vcasih tud ko na mestu in ne do konca. pa saj crknilo ni nic, servo dela, samo vcasih mi na zivce hodi ker tut ko avto vozim (pa tko ene 50 ne vec) kako ster ovink zapiha
servo ko ga v kak bolj eksremen polozaj na mestu dam zacne "Pihat".. samo to dela tak ze celo leto, zdej pa nevem.. crkno ni nic, sibkejsi tut ni, vidi se tut ni ne, na servisu pa tut niso nic vedli povedat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
bil sm na kriziscu minding my own business pa stisnem sklopko pa ostane pedalo noter... sklopka drzi, pol pa ce hocm da spusti jo morm z nogo ven potegnat in pocakat da se "sprosti" (ca 15-30sec)
Kaj je to? kok stane? kje lahk cimprej nardim?
avto mi zaj stoji v siski v LJ.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani