Skoči na vsebino
Jaz mam tud problem
Napisano

ni samo slabo gorivo, ?eprav na hrva?kem je oz. je bil in je verjetno ?e (samo v tem primeru bi ti zaribal motor, stro?ke pa bi si kril sam) - objavljeno pri njihovem dnevniku

kaj pa ?e ima? okvaro katalizatorja in sistema za kontrolo emisije, kajti posledica tega je slabo delovanje, zmanj?ana mo? in okvaro motorja- za dizle in bencinarje - in sicer:

- ?e ne uporablja? ustrezno gorivo (neosvin?en bencin in verjetno tudi dizel- za dizel je predpisan cetansko ?tevilo najmanj 51)

- ?e si vozil avto, ?e motor o?itno slabo deluje

- ?e si potiskal avto z izklju?enim v?igom

- ?e si vozil po strmini navzdol z izkju?enim v?igom in vklju?enim menjalnikom

- ?e si priganjal motor k visokemu ?tevilu vrtljajev dlje kot 5 minut, ?e nisi vklju?il prenos mo?i

- ?e si posegal v v sistem za kontrolo emisije - to opravijo samo na servisu

- ?e si zagnal motor s potiskanjem ali z vleko avtomobila

preberi in izlu??i, ?e je kaj uporabnega

pa sre?no

?zmeden? ??????? ?zmeden?

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nastavitev potovalnega ra?unalnika
Napisano

problem je samo v tem, da se ?ez nekaj ?asa zadeva spet resetira na prvotno vrednost (0) in je potrebno ponoviti postopek

A potem je postopek pri 6-ki enak? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nastavitev potovalnega ra?unalnika
Napisano

Hmmm, zanimivo. Tudi mene zanima taka zadeva pri 6-ki, pa ne vem, ?e je zadeva enaka, da ne bom kak?nega kozla ustrelil. Mogo?e je pa to ?e kdo poizkusil? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - ro?ica menjalnika
Napisano

Od danes nova ro?ica :jupiii::jupiii: Zamenjali so mi jo pod garancijo in to brez te?av... ?e preden sem prav dokon?al razlago, je mojster ?e rekel "dajte mi servisno knji?ico, bomo uredili". Opozoril pa me je, da je mo?no da se bo tudi tu "lu??ila" barva. Neka serijska napaka pa? :( ?e bo, bom pa? spet zamenjal...

Pagat jaz imam isto te?avo :( . Daj povej mi prosim na katerem servisu so ti jo zamenjali pod garancijo, da grem ?e jaz tja.

Lp, Boj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.