Skoči na vsebino
MAZDA 6 2005
Napisano

?ivjo mazda?i

Zopet imam eno te?avo. Spraznila se mi je klima in sem jo dal filati. Po filanju je klima normalno delala kak?en teden, zdaj pa ?e nekaj ?asa ne hladi kot bi morala saj piha kar niti mrzel niti vro? zrak nekje vmes. kaj bi bilo lahko narobe

lp zoom zoom

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POPRAVILO PASA ZADAJ
Napisano

Curko, sam imam isti problem. Me pa zanima kako gre ta ?rna plastika od zati?a dol brez , da kaj polama? ? ;)

Jaz sem vzel kar navaden izvija? in pogledal kje pridejo plastike skupaj, potem sem pa izvija? lepo po?asi porinil med plastiki in odprl varovalo (pas) res da ne gre z lepa mora? kar malo bolj pritisniti in mirkati da ne bo? odlomil plastike...

ps. Priporo?am ti da mirka? ko bo? v avtu cinil kablje ker meni se je naredila nesre?a slika pove vse...

?e pa ima kdo mogo?e kak?no idejo kako naj prekrijem odprtino v sede?u velikosti 1x0.5cm bi pa prosil za komentar.

Zoom-Zoom

post-6506-1367578244_thumb.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POPRAVILO PASA ZADAJ
Napisano

Zdravo

Kon?no sem se lotil pogledati zakaj mi ?e kar lep ?as sveti opozorilna lu?ka za zadnji desni pas. Svetila je zeleno ?e se je kdo privezal ali ?e je bil pas odvezan. Na servisu so mi rekli da bi morali zamenjati nekak?en del in mi povedali da bi me to priblji?no stalo 80-90 eur kar se mi je zdelo preve?. Zato sem se zadevo sam lotil popraviti.

Opazil sem da se je pretrgal kabelj. Prilo?il bom slike ?e se mogo?e ?e komu kaj takega naredi da ve kako se popravi.

Upam da vam bo v pomo?

post-6506-1367175626_thumb.jpg

post-6506-1367175829_thumb.jpg

post-6506-1367175991_thumb.jpg

post-6506-1367176060_thumb.jpg

post-6506-1367176171_thumb.jpg

post-6506-1367176285_thumb.jpg

post-6506-1367176566_thumb.jpg

post-6506-1367176651_thumb.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA POKA?E ZNAK TE?AVE
Napisano

Hvala obema.

ZMAJ tebe bi pa prosil ?e mi pove? koliko ti bo ra?unal za delo.

Zanima me?e ali mislita da se mi bo to zopet hitro ponovilo?

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA POKA?E ZNAK TE?AVE
Napisano

Zdravo Mazda?i

Danes zjutraj pri?gem avto in se odpeljem cca 2km do bankomata. Avto pustim pri?gan, ko se vrnem v avto sem opazil da se mi je pri?gala lu?ka za motor.

Re?em si dobro jo bom pa? odpeljal kar na poobla??en servis. Zadnji je bil narejen 4000km nazaj. Ko ho?em speljati nisem mogel dodati ni? gasa avto je kar sam in delal na 1.5 obratih na minuto ko sem dodal gas se ni ni? spremenilo ker gasa sploh nisem mogel dodati sli?ali so se pa ?udni zvoki, vgasnem avto in ga na novo pri?gem in ista zgodba. V 2 je pa zopet deloval normalno.

Odbeljem ga na servis kjer so mi ga priklopili na instrumente. Rekli so mi da se je zabila neka loputa na motorju in da to pride ali od kondenza ali od kak?ne umazanije ali da se je zapacala. Kar na enkrat je zopet deloval normalno. Mo?akar mi je rekel da pride nova loputa cca 600-700eur.

Rekel sem da bom premislil. Zdaj me pa zanima kaj naj naredim in ali se bo to ponovilo. Je ?e imel kdo tak?no te?avo? 700eur?kov je pa tudi kar nekaj denarja...

Mazda 6, letnik 2005, 1.8 sport TE, limuzina

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stikalo za odpiranje oken
Napisano

pa opozorilo, treba je vsako okno posebej na svojem stikalu, ne na voznikovih vratih

Hvala za informacije :)

Ko odklopi? akomulator ti potem stekla ne grejo automatsko dol in gor ??

Re?i? enostavno-nau?iti mora? stikala(vsaka vrata posebaj)

odpri okno do konca ,in ko pride do konca zadr?i pritisnjeno stikalo 1-2sec Nato zapri okno,ko pride do konca prav tako zadr?i pritisnjeno za 1-2 sec. Tako ponovi? na vseh 4h vratih posebaj in potem bi se morala okna s klikom odpreti in zapreti. Ter na tvojih voznikovih vratih mora za?eti delovati ;)

Hvala za informaciji :)

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stikalo za odpiranje oken
Napisano

Zdravo

Pri mazdi 6 so mi zamenjali akumulator, vse lepo in prav. Ampak imam zdaj druge te?ave. ?e menja? akumulator ali pa ?e mora? avto pri?gati na kleme se podre sistem za odpiranje oken. To se mi je ?e naredilo peljal sem ga k mehaniku in povedal kaj je narobe vsedel se je v avto in pritiskal po stikalih za odpiranje oken po nekem zaporedju seveda ni hotel povedati kako je popravl va?no je bilo da sem lahko odpiral okna. Zdaj me pa zanima ?e mi lahko kdo pove kaj narediti ?e se okna ne odpirajo saj sem menjal akumulator in se je sistem spet podrl za odpiranje oken. ponavadi sem ?akal mesec ali dva da se je stvar sama postavila nazaj. Zdaj me pa zanima kaj naj naredim da bom popravil okna.

Ali naj ga peljem zopet k mazdinem poobla??enem servisu da bo pritiskal tipke po zaporedju da bo potem delalo.

Hvala za odgovore

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LU?I
Napisano

Zanima me ?e kdo kaj ve kje bi dobil v sloveniji meglenke za mazdo (spodnje).

Hvala vsem za odgovore bom poskusil Z PHILIPS-ovim SAMO DA VIDIM KATERE IMAM H?

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LU?I
Napisano

Kaj bi dal lahko namesto navadnih ?arnic v mojo mazdico da nebi bila tako rumewna svetloba prosim pi?ite mnenja. Kak?ne ?arnice naj kupim.

post-6506-1323674795_thumb.jpg

post-6506-1323674815_thumb.jpg

post-6506-1323674838_thumb.jpg

post-6506-1323674929_thumb.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

STIKALO ZA PAS IN ?ARNICA
Napisano

V?eraj zve?er sem opazil da mi ne gori lu?ka za za zadnje steklo in ?e nekaj ?asa mi nagaja opozorilo za zadnji pas gori mi zelena lu?ka tudi ?e nisi privezan mogo?e kdo ve kako se popravi?

-zamenjati ?arnico in kje kupiti tako ?arnico

-popraviti opozorilo za pas

se opravi?ujem za kakovost slik

Hvala

post-6506-1323605899_thumb.jpg

post-6506-1323605922_thumb.jpg

post-6506-1323605963_thumb.jpg

*??)

?.???.?*??) ?.?*?)

(?.?? (?.?? Lep dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.