Skoči na vsebino
Zarjaveli pragovi na M6
Napisano

kolega malo te?ko bo? te "?tifte" vse dobil dol cele!!so pa tudi na servisu zelo poceni, tako,da... :ne vem:

p.s. se ti pa fuuul spla?a dobro izolirat! ?e posebej pod zadnjimi blatniki, in robove pod za??ito!!!tam DOBRO O?ISTI ter nama?i kolkr se le da!

pa uspe?no!

kolega ;) vse ?tifte sem dobil ven brez da bi kerega strl! druga?e pa stanejo nekje 5 ? komad...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarjaveli pragovi na M6
Napisano

jaz o?itno nimam te sre?e da nebi rjavela... moja m6 je 2005 letnik, pa so pragovi v celoti rjavi, pa tudi na vratih sem ?e na?el mehurje rje, ki se bodo v kratkem predrli... pa je bil avto pri prej?njem lastniku gara?iran.... sem mel prej peugeoja, ki ni imel skoraj ni? rje pa je bil star 11 let... sem pa ga res ?uval in vedno pozimi pucal sol z njega...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarjaveli pragovi na M6
Napisano

majo na zalogi ali treba naro?it? kje si jih vzel? na blatnikih sem ?e re?il zadevo, zaj ?e rabim samo kak dan ali dva frej da ?e prage po?timam. japonci res nimajo pojma kako za??itit pleh... druga?e pa je avto super.... rjo pa bomo ?e probali nazaj dr?at...

hvala za info

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarjaveli pragovi na M6
Napisano

pozdrav mazda?i

sam sem nedavno postal lastnik mazde 6 in imam namen protikorozijsko za??ititi pragove. skoraj po celotnem pragu poteka gumijasta za??ita pritrjena z "?tifti". je ?e kdo odstranjeval to za??ito? ne bi rad katerega odtrgal.

hvala za info

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.