Men je neki ?asa smrdel v kabini po olju ko sm meu olje polit po katalizatorju in ko sem na mestu stal je smrdel po olju, ampak je s?asoma nehal smrdet.
Drga? ti bojo pa drugi ve? povedal! Pa pol povej kaj je blo!
Lp
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Nasledn olje k gre k men not bo ali shell helix 10w-40 ali valvoline top sint 5w-50. Shela sm ?e meu u ponyju in je biu zakon, baje pa tud Z5 motorjem zelo pa?e.
POZOR!
Bodi vesel ?e bo samo rjavela, in bo vse ostalo delalo ok. Jaz osebno raje da je malo gnil, kot pa da se ne upam peljat 2 kkm dale?, ker me je strah da kaj odpove.
POZOR!
Ali mi lahko svetujete kateri od Mazda servisov je glede li?arskih del med bol?imi, da se slu?ajno ?e tu ne bom nategno!
A cosmos na Celov?ki 182! Jst sm meu po?kodovana leva zadnja vrata in bok in so po?timal tipi topi. Ker je biu avto butnjen tudi po boku, sem jih prosil ?e mi lahko na novo pobarvajo ?e tisti rob na zadnjem blatniku ker je ?e malo rjavel in pa ?e mi lahko dajo ?e ostanek barve za kozmeti?ne popravke. Use so uredil brez problema, avto so mi opral in koker sm jst gledu, je li?ar res lepo pobarvu. Tko da jst vem da ?e bom ?e kdaj popravlju prek zavarovalnice gre avto 100% ke!
Lahko ti dam gor ?e slike pred in po barvanju.
POZOR!
?e neki me zanima ?e mi lah pomagate. Namre? po vsej vrjetnosti mi je mt stran vrgla ?kodne liste za popravilo mojga avta (tiste ki mi jih je dal cenilec prec po tem ko je ocenil ?kodo) in me zanima ?e so k?ne mo?nosti da dobim kak?en duplikat s katerim grem pol na verov?kovo na zavarovalnivo triglav? Upam da se da kj narest k sm ?e celo stanovanje obrnu in jih ne najdm.
POZOR!
Kam pa naj dam jst svojo mazdico popravt (zadnja leva vrata in bok)? Kako se re?e unmu servisu v LJ, poleg na?ih sre?anj??? ?e zdj ne vem al je gamma al cosmos al kaj ?e??? Ker v parih dneh gre avto na popravilo.
POZOR!
Gospod Smrkolj je klepar in ne li?ar, ima pa ene par li?arjev ki so ?isti nategovalci!!! Meni je njegov li?ar reku da barvanje zadnjih levih vrat pod letvico im mj?kn boka pride najmanj 250 Evrou!!! (sj je slika pod chat is back) Smrkolj je odli?en klepar, sam li?arje ma pa brezvezne.
POZOR!
Bi zarad teh vi?jih in ?ir?ih gum lahk pri?lo do kakih te?av, zaradi zni?anega podvozja?
PS: A je res glede ra?una "izvajalca del", da ga bom mogu zraven prinest ko bom podvozje homologiral?
Glede ?ir?ih gum ne bo problema ker ima? zato bo?nico na teh gumah toliko ni?jo, da ti obseg gume ostane prbli?no isti (pri 14 col ima? bo?nico visoko 60% ?irine gume, zato oznaka 185 60 14, te pa ima? 205 45 16 kar pomeni da ima? bo?nico visoko 45% ?irine gume) tako da s homologacijo ne bo? imel nobenih problemov, 100% garanteram. Glede ?irine gum ja pa tako, da ti bojo mj?keno bolj trpeli le?aji in kon?niki, mogo?e se ti bo poraba dvignila za kaka deci, to je pa to. Ni? hudega ker ?e bi bilo tok slabo za avto noben ne bi daju ve?ji col plati?? na avto
Glede podvozja pa res ne vem kako to gre, bom se pa pozanimal ?e ne bo kdo prej povedal kako to gre.
Lp
POZOR!
Nekako sem sklepu da je vsaka felgna prirejena za dolo?eno ?irino gume, tk da bi mogu kupit nove felgne za 205 gume ... (zakaj ni nobenga sme?kota za "embarrassed")
V tem primeru kupim gume pravih dimenzij, zrihtam na LPP-ju al pa v MBju in to je to?
Da. Sm isto homologeral ALUTEC feltne sam model NITRO, sam je na sre?o bila prava dimenzija gum. Kupi? 205 gume, se prijavi? in po?aka?. Na 16 col mora it okol 225 guma gor ali pa ?e ve?. ?e gre na 13 Col ?irine 5,5 J 205 guma gor ne vidm razloga zakaj na 16 col ?iroke 7J ne bi ?lo, sicer so pa ravno 205 gume najprimernej?e za tvoje vozilo, saj je razlika v diametru 2,5% (lahko bi bla tud 0) gre pa nekako do 4,5% max pol je pa ?e kriza. Velik sre?e! Aja, tuf je definitivno taprav ker sem s tem tuf-om jst naredu homologacijo (sam za model NITRO ter za 323F BA model).
Lp
POZOR!
Zmeni se z maretom pa ti jih v nedelo nategemo do ti?ine.
No hvala, se bom zmenu. Ker ti?ino res pogre?am v mazdi, sicer pa zjutaj ko sem zaspan me usaj malo zbudi, sam ?koda k se ni k?nga druzga na?ina spomnla
P.S. Bom pa tud mal po?astil da ne boste delali zastojn!
POZOR!
Si mogo?e pomislil da ima? obrabljene jermene, ali pa premalo napete ??
Jermeni so bili menjani 9000 km nazaj, skupaj z vodno pumpo, oljem in oljnim filtrom. Glede tega da so premalo napeti pa sm skor 100% da je to to sam jih ne znam sam napet.
POZOR!
No pa naj bo tema ta?ave Denisovega in Borutovega avta, da ne odperam nove teme. Moti me nagrav?no cviljenje jermenov bodisi servo volana bodisi jermena za vodno pumpo. Te?avo sem najprej probu re?t z wd-jem, a to je blo za?asno. Nato sem kupil sprej namenjen tem zadevam in je res delovalo, ampak samo en dan. Sedaj mi jermeni cvilijo ?E mo?neje in ?E dalje. Kako naj bi bil pravilno napet jermen, recimo da bi ga z roko probal premaknt malo obrnit sem ter tja, za koliko se mora jermen premaknit? Ker to cviljenje je res nagrav?no in se ne spodobi za mazdo. A se kdo javi da mi pomaga pogledat zadevo??? Nad spreji sm obupu, bi blo ?e nekak ?e bi delovali usaj tedn dni ne pa CEU BO?JI DAN in potem ?e slab?e rata use skp. Prosim za pomo?!
POZOR!
K vidm take ra?une me kr mika (?e bi meu M6 seveda) da bi ?ou nazaj na pony-ja. Sicer se pa tud ceu ?ivljenje ne mormo z rik?am okol vozt, je treba mal tud na varnost in okolje gledat.
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vijak je spodaj na karterju ?e ti kj pomaga...
Usaj upam da je
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani