sumim na maf senzor... avto ne vlece ko das gas....ve? ko dodas gasa slabse gre... ce z gasom trza?..nahitro gor dol z stopalko , pol zacne vlect kot treba...
avto je od punce... ona pravi da ko se priblizuje semaforju in vidi da bo treba vstavit ...da u ler...in se zapelje proti semaforju lepo u izi v leru... takrat obrati padejo in samo ugasne... sem ji reku naj proba ne tko vozit ce bo kj bol? da se z brzino do mesta ustavitve prpele... bom dons ?e mase vse prepucu
ocitno ni samo akumulator slab... ko se ustavis na semaforju ... se prizgejo lucke in avto crkne... potem avto vzge in gre... ni mi jasno kaj ga zeza :/
zivjo, pocas bo treba se vztrajnik in sklopko menjat na nasi mazdi 3 saj ima 270.000 km in se ga ze slisi jamrat , je kaj vazno kaj vzamem ...sachs, luk, valeo?
zdravo, vprasal bi ce je kdo imel primer na mazdi 3 1.6 hdi 2005 letnik da so se mu prizigale razne lucke na stevcu... abs ...oil..rocna zavora...itd...
lucke se prizgejo obcasno, za kratek cas, najveckrat ob zagonu...
bral sem na netu da naj bi bla neka hiba? racunalnik oz elektronika z varovalkami ki pride pod predalom sovoznika... ?
?ivjo , na mazdi 3 mi ne dela lu? in park senzorji se ne uklopijo.... le ob?asno rata da deluje oboje... torej je ziher stikalo hin kajne? kje je drugace to name??eno, ob menjavi te?e ven olje ali ne, kdo ve?
v tok kratkem casu dvomim da je blo vse nasteto opravljeno... predn se lotijo avta, malca itd itd... ce je bilo pa svaka cast... da gres korito dol dajat, injektorje ven vlect...itd... ?e poceni je 200?.... kot pravim , dvomim da je vse menju, mogoce eno sobo vn itd... nevem, ugl. cena mi je ok le skrbel bi me ce je res vse to narjen in ok
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?
sumim na maf senzor... avto ne vlece ko das gas....ve? ko dodas gasa slabse gre... ce z gasom trza?..nahitro gor dol z stopalko , pol zacne vlect kot treba...
se da z testerjem videt ce je maf ok?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani