Skoči na vsebino
lucke po armaturi mazda 3
Napisano

sem ga snel...spucat se ga ne da... nevem a kupm novga za 120? al probam rabljenega najdit ? verjetno je rabljen isto loh pokvarjen ...

sm pa snel dol se filtr zraka ker spodaj so ble mase res cist gnile... jao jao

post-7279-0-59617100-1546202396_thumb.jpg

post-7279-0-63430700-1546202413_thumb.jpg

post-7279-0-59948300-1546202432_thumb.jpg

post-7279-0-62218700-1546202452_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

avto je od punce... ona pravi da ko se priblizuje semaforju in vidi da bo treba vstavit ...da u ler...in se zapelje proti semaforju lepo u izi v leru... takrat obrati padejo in samo ugasne... sem ji reku naj proba ne tko vozit ce bo kj bol? :D da se z brzino do mesta ustavitve prpele... bom dons ?e mase vse prepucu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

zdravo, vprasal bi ce je kdo imel primer na mazdi 3 1.6 hdi 2005 letnik da so se mu prizigale razne lucke na stevcu... abs ...oil..rocna zavora...itd...

lucke se prizgejo obcasno, za kratek cas, najveckrat ob zagonu...

bral sem na netu da naj bi bla neka hiba? racunalnik oz elektronika z varovalkami ki pride pod predalom sovoznika... ?

kdo kaj ve? hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzvratna luč ne dela
Napisano

?ivjo , na mazdi 3 mi ne dela lu? in park  senzorji se ne uklopijo.... le ob?asno rata da deluje oboje... torej je ziher stikalo hin kajne?   kje je drugace to name??eno,  ob menjavi te?e ven olje ali ne, kdo ve?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

v tok kratkem casu dvomim da je blo vse nasteto opravljeno... predn se lotijo avta, malca itd itd... ce je bilo pa svaka cast... da gres korito dol dajat, injektorje ven vlect...itd... ?e poceni je 200?.... kot pravim , dvomim da je vse menju, mogoce eno sobo vn itd... nevem, ugl. cena mi je ok le skrbel bi me ce je res vse to narjen in ok

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.