Ne nisem sem po?asi zaviral..1000km...da se udelajo..kaj obstaja kak?en spraj..grafitni...za to cviljenje...bolj?e po?akat ..da se prilagodijo zavor.plo??ice.Ali pa zamenjat ?e bolj mehke..Textar..?pol garancija..?..lp
Lp...pri menjavi prvih zavornih plo??ic -orig.mazda pri poobl.mazda servisu .se pri zaviranju sli?i neprijetno cviljenje.zavor..to ko po?asi zaviram..to je 3tedne ..naredil 1000 km..res da ima zavorni disk majhen rob ..se morejo zavorne plo??.udelat in prilagodit z.disku..res pa je da na za?etku full cvilo pri zaviranju..zdaj manj..?e vedno cvili..me full moti....orig.plo??ice..mehke..bi moglo bit ok..na servisu so rekli da je vse ok..peljal drugi? na reklamacijo..da se more ?e malo udelat...koliko ?asa...jebemliga..kaj naredit..??? Druga?e dobro zavirajo zavore...lp
Ne ne ..ko bi imel servis na orig.mazda servisu bi ti naredili vse kaj je potrebno za tvoji mazdo...tudi vpoklic ..imajo vse zabelezeno na tvoji elekt.servisni kartici..saj tako je pri meni na mazda servis kp..lp
Ej...se spla?a vsake toliko obiskat Mazda servis..enako grem tudi jaz do kolega na Mazda servis v kp..zmeraj izvem kaj novega...tudi za te nove motorje skayactive X...inf...molo zamujajo v novo M3..bojo poleti 2019..problem so imeli z klenkanjem ventilov pri dol.temperaturi motorja zdaj so to porihtali..pa tudi komresor ki ga bojo tej motorji imeli deloval bo ob?asno ko bo rablo..bomo vidli kako se bo obneslo...testi...lp
ej,, pri meni deluje ta sistem...poglej ?e ima? vklopljeno v nastavitvah v tablici not mora bit kljukica ...?e ne pelji na uradni mazda servis saj je v garanciji...lp
Ej..jaz mojo mazdo cx5 vozim na Avto plus Mazda. Kp.ker je ?e v garanciji..moram..he he meni ki poznam tam mi naredijo dobro in kvaliteno plus popust.prej ko sem imel Mazdo sem vozil k na?emu mojstru Pelkotu medvode..
Saj na Avto plus kp bi naredili dobro samo cenovno..bi blo ???
Lahko mi po?lje? ZS tvoj gsm..te pokli?em ..lp Ale?
Ej...mislim da je bolj?e da pelje? k mostru Pelkotu da ti on strokovno naredi..tle na obali ni takega mojstra za MAZDE ..so lahko mojstri samo jaz ne vem..he he dobro re?i ..lp
Ej...Curko ti kar zavari to bo? najbolj poceni zrihtal .ta ki ti bo zavaral lahko malo oja?a z vari.mislim da na? mojser AJVAR pozna dobrega mojstra.lp
Ej...probaj testirat z veliko kartonasto ?katlo vozi 30 da 40 km..ne zaviraj...meni deluje kot mora..prvo zapisko mo?no pol zavira v polno..res razdalja do ?katle pride minim.probaj..vi?ja ko je hitrost manj nata?en je ta sistem zaviranja v sili..lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne nisem sem po?asi zaviral..1000km...da se udelajo..kaj obstaja kak?en spraj..grafitni...za to cviljenje...bolj?e po?akat ..da se prilagodijo zavor.plo??ice.Ali pa zamenjat ?e bolj mehke..Textar..?pol garancija..?..lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani