Jep! Vro?o vodo po?asi zliva? na odbija?. Plastika se segreje. Potem z roko z notranje strani odbija?a potisne? na ven in se kar poravna. Lahko si popoln antitalent pa ti uspe.
Hvala fantje, mu bom kar zatezil, da naj vse zgoraj omenjeno porihta, pac bo mel dvojno delo, ker z v startu ni OK zrihtal...kaj se ne ujema med vrati in bokom, barvno je ok, mogoce zaradi svetlobe tko zgleda ali mislis uno linijo nad gumo?
Tnx! Sem bil danes pri li?arju in bo tisti desni prehod med plehom in odbija?em zrihtal, za ?ekasto levo stran pa ?e zmeraj krivi valovit delni bok-je rekel da bi moral cel bok pokitat ?e bi hotel da je ok. Mu te?im ?e naprej za pokitat ali mu ponudim kak?no dopla?ilo (nevem kok dela ima s tem, sklepam da mora vse spet zrbusit, pokitat in na novo ?pricnit)??
To je pa skorajda sigurno nosilec motorja - spodnji. Je treba to kar menjat in to s primernimi zadevami ker moras podloziti motor
Hjoj zgleda je 2016 tapravo leto za moj avto kok je krizna situacija, rozlja mi ze kaksno leto, sicer samo na kaksnih udrtinah in lezecih? @zmaj cena pri Peletu? se zmeraj upam da je samo kak "sraufek" odpadel
Jutri peljem nazaj, bomo videli kako debelo bo pogledal.
Imam se eno vprasanje: ima kdo kako sliko podvozja mazde 6 l 2004? Spodaj mi cinglja kot da bi se po zvoncih vozil. Nevem ali zascita za motor tolce ob nekaj ali kaj drugega. Zanima me kako zgleda vse skup in ali se to pritrdi s sraufi in ce kaksnimi? Da mi usput se to zrihta ker je res motece
Uh tole bi jest definitivno reklamiral (tudi zadnji odbijac). Jest imam isto nove obe obrobe pa se nic ne vidi. Caki zej neki ne razumem...zadnji odbijac ti je zavarovalnica krila, obrobe si pa na lastne stroske kril ? Kaksne racun bi pa potem on moral poslati na zavarovalnico ?
Zadnji odbijac je ok zrihtal, problem je ?ekasta leva obroba (rjo je odrezal in gor za?vasal nov delni bok ter poli?al-za cvetke ki so vidne na zgornji sliki je rekel da je kriv neoroginalen bok??) in rob med odbija?em in plehom na desni strani.
1. V odbija? me je en butnil in odbija? krije njegova zavarovalnica
2. Obrobe sem se odlo?il zrihtat, ker so bile ?e konkretno rjaste in nimajo veze z zavarovalnico
Ah... Vse bi lahko dal, zdaj resi kar je pa drugic k pravemu licarju pelji
Jah kaj pa jaz vem kaj je pravi li?ar, se ne spoznam tok... rjo dvomim da bi lahko zrihtal na zavarovalnico, bi bilo pa zanimivo videt ra?un, ki ga je poslal zavarovalnici
Ja tole mora pa nujno se enkrat postrihat... Kje si pa to delal
Avto Bizjan Podutik, se mi pa zdi da je cudno pobarvano in da neoriginalni delni bok nima veze kot je on rekel...Sicer je bilo brez racuna narejeno upam da nebo kompliciral, ker dodatno mu ne mislim pla?evat.
Ja tale rob je kr sfalil, glede leve strani pa takole, upam da se zdaj vidi. Overall nisem najbolj zadovoljen, cena 350eur (+50eur zavarovalnica maribor pred?koda) se mi sicer zdi solidna. Naj reklamiram?
Da se jaz omenim svojo izku?njo, najbolje bo razvidno iz slik:)
imel sem za porihtat rjo na levem in desnem blatniku (levi je bil res krizni saj je bil ?e ?isto prerjaven tako da sem kupil ?e delni bok) in zadnji odbija? (en me je butnil in sem zrihtal na njegovo zavarovalnico z doplacilom za pred?kodo, druga?e pa so bile ene 3 bu?ke vse skupaj). Avto sem ?akal 6 dni (2-3dni ve? kot predvideno)
Kar se ti?e rje sem zadovoljen moti pa me levi del nad gumo, ker je nekako ?ekast oz. valovit - li?ar je rekel, da je tako zato ker delni bok ni original? druga stvar pa je na desnem blatniku ker prehod iz ?asije na odbija? ni lepo zaobljen, se mi zdi da tudi nosileca za odbija? ni dal tja. Kaj pa vi mislite?
Sem malo nerodno napisal.Kupil sem ?eljusti z drugega linka in pri novih ?eljustih so bile vzmeti pre?voh.(ko si zategnil ro?no ni vaki? vrnilo nazaj).
Potem sem premontiral vzmeti s starih ?elljusti in je ok.
Aja pol jih ne priporocas? Se bo treba mal bolj skesirat
Druge sem jaz kupil letos.Edino vzmeti od ro?ne so slabe,pre?voh.
Ena je za?tekala slabo vra?a nazaj, nato sem menjal od starih,zdaj je ok.
kje si narocil vzmeti?
Se mehaniku ne da dol vzet, prepucat in namazat?
Nevem meni je rekel, da rabim nove. Rocna mi zajebava ze odkar sem kupil avto. Predlani mi je zategnil zajlo pa je blo ok par mesecev, pol sem pa enkrat slisal mocan pok, kot da bi se en feder utrgal oz. nekaj podobnega in od takrat mi rocna sploh ne prime.
Sem vprasal se na uradnem servisu kjer so zavrnili pomoc in mi nocejo povedati oem stevilke, saj trdijo da samo njihova pase na moj avto kar se mi zdi smesno...kupil bom zgornjo ali pa dal zasvasat staro, s takim odnosom jih nebom podpiral
Se komu sanja v cem je fora? Iz poobla??enca sem dobil tole, gor je pele ozna?il katero cev potrebujem (61464). Gledam tole cev ki je prava, a je oe ?t. 61465. Ujemajo? oe(61464) pa ima ta cev ??
Na rabljeno sem pomislil, samo ni nova in je vprasanje ce je ze kaj poskodovana in koliko ?asa bo dr?ala. Cena rabljene pa kolikor vem tudi ni ful cenej?a od nem?ke cene:) glede obnove pa nevem, najbrz je ceneje samo je treba mojstra najt.
?e koga zanima je cev pri mazdi 99eur jaz pa bom narocil kar iz nem?ije za skoraj pol ceneje od firme Metzger. Kdo ve kak?na je razlika med spodnjima dvema?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kok pa mora biti vro?a voda?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani