Skoči na vsebino
Razlitje akumulatorske kisline
Napisano

Evo eno pra?anje glede razlitja acc kisline. In sicer kako oz s ?im odstanit hudi?a, preproge ne ra?re, je pa ?e 1 teden mokra, ra?rlo mi je pa eno majico ?isto slu?ajno, potem sem pa neko ?otorko vrgel notr pa je kar ?ez usekalo, ruzaka kateri je bil gor pa niti ne upam gledat koliko ga manjka :(

destilirana voda... razdred?i? ene parkrat potem postane pa hlapljiva...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gretje sedezev, Mazda 6
Napisano

Okej dans zjutri blo 13°C pa sem jih vklopil sramezljiv

Kdo ve kak tt hudic dela?? Najprej na polno starta pol pa neha... pa je sam mlacen zic :glare: Ma kak termostat al timer al kko?? Da ko ti rit segreje ne greje vec?? :ninja:

Jz bi mel skos toplo rito :aaaaa:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pri?gane lu?ke za motor on zdrs
Napisano

Isti problem imam na svoji mazdi 6 2004 letnik,ker sem sam mehanik sem avto priklopil na tester in je napisalo napako na elektromagnetnem ventilu ko odpira lopute v sesalnem kolektorju,avto vlece normalno brez tezav,ce si iz okolice Maribora poklici pa bomo pogledali kaj je narobe.

Ta ventil sem imel tudi jaz ze na svoji 136gt menjan :) cuka mi pa nic ne... oziroma vsaj ne opazim ^^

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zani? turbina?
Napisano

Pri 120ki se nism cul tulit turbine, pri moji 136 pa se vedno v kabini cuje zvizganje :)

So pa kilometri ze godni za kaksno tako napako... In ce kadi je spustil lager na turbini in spusca olje v izpuh in posledicno kadi... Ni mus da tuli al pa kej lahko naenkrat lager gre v vecna lovisca :)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon-ke
Napisano

Mas v moji temi... 80? ti zrihtam Philips Ultinon :) D2S 6000K... cena za par :) ce te ne mot kolega konc nasledn tedna spet fura robo iz nemcije pa lohk prpelje :)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OPOZORILNA LU?KA CHECK ENGINE IN TSC/DSC
Napisano

Ce te lucka ne moti das blendo vmes in adijo... Ce te pa moti pa ti nekdo naredi "simulator" ebako kot za DPF da ga racunalnik bere kot da je tam, dejansko pa ga ni... Sam bi sel v to smer, ker ko pa bo dejansko nekaj narobe z motorjem pa ne bos vedel zaradi ze obstojece lucke...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tresenje pri zaviranju...
Napisano

mokster sem klical... bodo mehanika povpra?ali tudi za sliko so prosili in sem link na mail poslal... Ne re?em da sta oba enaka prvemu ko sem dol vzel, pa ?e to sta ZDAVNAJ ZA ODPIS, da je pa en tak da ni ve? povr?ine in to gre mim mehanika pa ne razumem... Res ne in takega bi mu bremze dol pobral pa rekel da je to NORMALNO... :vskalo:

Da bi jaz to videl ?loveku klju?ev od avta ne dam nazaj dokler 70? ne da in da zadevo porihtam... Pa tut ?e ve? pride ni vredno zarad tega ko bi zablokiral letet pod kamion al pa nekam v maloro...

boss... hja ne vem kak?no je normalno stanje sam tole definitivno NI bilo.. Razen ?e dec vsakemu ko vidi to re?e ker se mu ne ljubi uro pa pol ?asa vzet (kar je men vzel ko sem prvi? razdiral zadnje ?eljusti) in zadevo popravit... Kolega je na debel pogoltnil ko je ugotovil s ?im hodi na ?iht pa otroke v ?olo fura... <_<:ph34r:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.