Glede na to, da sem ravno naro?il 2-din avtoradio in ?akam za menjavo, me zanima v ?em je fora,da se tako trudite popravljati oja?evalec. Ker za isti denar, ki ga jerry vzame za popravilo, dobi? ?e nov oja?evalec.
Al pa si narobe predstavljam in sama menjava ni tako preprosta?
Ekola,danes sem bil v BTC-ju na servisu. Sem bil kar presene?en nad tem,da se da tudi na poobla??enem servisu na tak na?in zmenit za ugodno ponudbo. Skratka servis na 100 000km me je pri?el manj kot 200 eurov. S tem,da so mi tudi olje dali po ni?ji ceni, kot bi ga lahko jaz dobil.
Skratka, sem bil malce v dvomu, a bi vozil avto na poobla??en servis ali ne, Samo glede na izku?njo in ceno, se sigurno ?e vrnem k njim na servis.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glede na to, da sem ravno naro?il 2-din avtoradio in ?akam za menjavo, me zanima v ?em je fora,da se tako trudite popravljati oja?evalec. Ker za isti denar, ki ga jerry vzame za popravilo, dobi? ?e nov oja?evalec.
Al pa si narobe predstavljam in sama menjava ni tako preprosta?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani