Evo, termostat zamenjan. Temparature kaže kot mora.👍 Sem pa zdaj odkril, da avto ko je topel, ko se ustavim pri kaksni rdeči luči npr. mi obrati v prostem teku padejo na 750 nekje, mogoče malo manj in kakšnih 4x avto zavribira rahlo, tako sinusno al kako naj opišem, kot da zavibrira za 1 sekundo, potem neha za 1 sekundo, potem spet zavibrira in to se zgodi kaksnih 4x nekje.. potem pa vse normalno. Prav tako v tistem ko zavibrira se luči malce zatemnijo. Vrjetno tudi obrati malce padejo v tistem ko zavibirira oz. je to razlog da zavibrira. Kaj bi lahko to bilo? Hvala vsem.
Enake simptome sem imel jaz na mazdi tik preden se je poslovila sklopka.
Po menjavi kompleta sklopke in potisnega ležaja je problem izginil.
To je bolj pobožna želja, v smislu, saj meni se to ne more zgoditi....prebereš ta forum, pa te mine za nakup mazde dizla👏👍, sorry, ali pa jaz kaj ne razumem....če pa ti nimaš težav pa super in upam, da tako ostane .. ..moje mnenje, mazda dizla 2013-2018, ne bi nikomur priporočil ..👀🤔
Tako napako sem naredil pri bmw-ju. Vedel sem, da so lopute problematične a sem vseeno riskiral in ga kupil. Žal se ni izšlo najbolje.
Sem rekel, da ne riskiram več.
Vidim, da so tele multijet od makaronarjev zakon motorji. Res da so glasni in robustni, a so tudi med najboljšimi. Problem je, da ni veliko avt, ki bi jih lahko kupil z tem motorjem več.
Očitno se Mazde dizla res ne kupuje. Jaz jo ziher ne bom pa sem imel mal v plani. Žal ne. Imam tako srečo, kot tale možakar par postov naprej. Ne grem reskirat nič.
Upam, da kaj rešite.
Jaz sem imel podobno "štalo", ko sem bmw-ja kupil v avtohiši Citroen, Koper.
Par dni pred iztekom garancije mi je v višnjegorca razbilo motor.
Škode za skoraj 4K€. Sem jim zagrozil z tožbo in da jih dam v medije.
Sem dobil povrnjeno do zadnjega centina.
In tako se mi je znamka BMW počasi zamerila za vekomaj.
Jaz bi avtorju teme predlagal, da platišča obdrži in jih da peskat ter barvat v njemu ljubo barvo. To bi npr. jaz naredil. Raje kot pa se na 17" vozil. 😃
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se pa tud kupi prav vrečke za vlago pobirat v avtu. Nekje sem videl, da majo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani