Men se ne zdi lih drago, cca. 130 ? za menjavo menjalnika, na uradnem servisu, tistole olje sicer ni pocen, ampak oni majo pa? tak?ne cene, ne glede na starost vozila v katerga se vliva!
Hja mazda kar se delov ti?e, so res dragi ko sto matr (govorim novi - original), upam da ti uspe v treh dneh spravt skup stroja, da gre? na Tehni?nega!
nekaj krat sem obiskal stran poraba.com in se ?udil porabi omenjenega modela, namre? jaz imam enakega, pa mi na ra?unalniku pi?e 7.3, nekaj krat sem tudi ra?unal in je bila kar natan?na. Opravljam samo relacijsko vo?njo gorica-ljubljana( tempomat na 130), zato se mi zdi poraba previsoka.. na porabi pi?ejo o povpre?ni porabi 6,3-6,8...
v ?em bi lahko bil problem?
mazda 6, 2007, 120 DPF
Na tvoji relaciji bi pri?akoval porabo malenkost nad 6 litrov, kar je ve?, se mi ne zdi ravno malo!
A tle je govora samo o rednem servisu? Se prav filtri (olni, benz, zra?ni in morda ?e kak kabinski), pa olja ene slabe 4 litre za v motor, pa morda sve?ke, ostalo pa recimo da je kul al je kaka posebnost?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem prepri?an, da za manj kot 100 EUR bi ?el redko kdo tole menjavat! :ne vem:
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani