Skoči na vsebino
Mazda6 2004 AUX
Napisano

Tale AUX mod se pove?e na priklju?ek za npr. zunanji CD menjalnik, da ga vklopi? mora? dvakrat pritisniti tipko CD. Tipka TAPE/AUX za ta priklju?ek ne deluje.

Nekaj na to temo:

http://www.mazda-si.net/topic/11501-mazda-6-media-button/?hl=media

Ampak ?e je tipka mrtva, zna biti da je ?el procesorski del radia in ta mp3 player ne bo kaj pomagal....

oziroma kabla ne zazna pa ne raigira samo to dvoje je lahko in glede na opis izdelka je to drugo....

Mazda 6 2006 to up ONLY

Zivjo!

V avto (mazda6, 2004)

sem si namotiral

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zadnje klopi + xenon
Napisano

4je vijaki pokriti s plastiko pri nogah. Thats all

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odstranitev betona s plo?evine
Napisano

Ali ima kdo kak?no izku?njo z odstranjevanjem betona s plo?evine na avtu

s ?im manj?im po?kodovanjem barve?

kak?no je zavarovanje? KAsko, Kje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 dizel
Napisano

Kuri olje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BENZIN
Napisano

Sicer je 20L min da se kompjuter skalibrira.

Drugac pa kot v stoenki po bremzi da se plovc odhakla :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 karavan SPC vle?e v desno
Napisano

Pozabi tole zadnje, moja 6ka je tudvlekla desno in je res normalno za ta avto. Sem pa pogruntal, da z trsimi gumami in dimenziji 205/55 16 je blo manj tega.

teb je ok ?e ti ga vle?e...:) men ni in moja ni vlekla, je kar naravnost dajala  :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BENZIN
Napisano

?ivjo

Danes sem od?el na mol tankat in tankjam za 40eur. Porabo koliko km lahko naredim sem spremljal na celotni moji vo?nji 100km. Ko prispem do cilja pi?e da lahko prevozim ?e cca 250km. Sem rekel ok in ugasnem avto. ?ez cca 10min avto u?hgem in mi sveti lu?ka za benzin in na pot.ra? pi?e da imam ?e za 0km.

Domov sem se peljal kot po jajcih saj nisem vedel kaj je narobe. Mi lahko kdo kaj svetuje se je to komu ?e naredilo?

al se je kompjutru zme?alo (nekaj v merilnem sistemu) ali so ti ga pa spumpalven - smredlo ni ni??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 karavan SPC vle?e v desno
Napisano

Preveri stekanje zavornega cilindra. Pogost pojav.

Vidis tako da dvignes avto na desni gumi stisnes parkrat bremzo in nekdo naj proba ko spustis ti bremzo ce se kolo prosto vrti. Pa vecinoma bi se morala ta gume pregrevat

Druga stvar bi pa znala bit amortizerji. Dolinar Vic naredi zastonj test. Sem bil 2 dni nazaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Clovek pribaj druge svecke...magar rabljene

Kolega cx7 na plin. Cukal...imel nove svecke. Servis mu je rekel da je sel katalizator zaradi plina pa mu je pelko dal nove svecke...fural naprej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda5 in ?kripajo? zvok iz motorja
Napisano

Tudi jaz sem skozi pripet...ampak v primeru, da samo prepelje? avto ali se odpne? med vo?njo za kratek ?as, da vzame? kaj iz ?epa ima pa Mazda 5 definitvno najbolj zoprn alarm.

No, ?e bo samo to narobe na avtu bomo pre?iveli  :)

Lep pozdrav vsem!

ni samo prepelje?, ker za?ne piskat po nekem ?asu pri 10km/h....?epe je pa treba sprazniti poprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Najlep?a hvala za odgovor in pomo? :rispekt:  Takoj, ko se otopli in zopet za?kripa zapeljem na servis in sporo?im!

P.S. neuspe?no i??em na?in, kako izklopit alarm za nepripet pas (voznikov in sovoznikov)...kak?en namig?

Lp,

Igor

Tega ti pa ne bom dal, ker je to nesmisel in se tudi ne da. Pripenjaj se ?lovek.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
a4amata5.jpgEto to je to. 35ojro na uradnem servisu 2 kos. Ker rabis 2. Tudi Majes iz mazda btcja je rekel da je to 100%. Predlagam da se obrnes nanj da naroci, ker sem vzel zadnja 2. Tudi meni je enkrat na morju v vrocini zacvilil. Pa se zrihtali ti bodo je na dnu avta 1,2,3 - 4je vijaki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

po odstranitvi DPF
Napisano

Sedaj dajete normalno olje not, ne vec c1?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sicer pa kot sem rekel to je bilo pri minusu.

moja stava je na bushingih (nosilcih, selenih, kako se to sploh re?e?) roke stabilizatorja

koda CC29-34-156C

guglaj kodo - so 40? enostavno se menjajo. Tudi to je VELIK problem mazde5

http://www.mazdas247.com/forum/showthread.php?123810731-2008-Mazda5-banging-rattling-noise-in-front-suspension

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pozdravljeni!

Vozim Mazdo5,2.0D; letnik 2007, prevo?enih 143.000km. Zadnje ?ase opa?am, predvsem ob toplem vremenu, ?kripajo? zvok, ki prihaja izpod motornega pokrova, ko prevozim "le?e?ega policaja" ali pri zavijanju. ?e je hladno je vse OK. Amortizerji so bili ?e menjani pred 50.000 km...ali je to lahko nosilec motorja? Koliko stane popravilo in katerega mojstra priporo?ate v okolici Lj? Pa ?e nekaj...ob nizkih vrtljajih in hitrosti avto ob?asno "cuka". Kak?na ideja, kaj bi bilo?

Hvala za odgovore in lep pozdrav!

Igor

Mazda5 je imela serijski problem, sicer se ga je ve?inom sli?alo pri nizkih temp. in sicer gumice na amortizerjih / fedrih. So menjali samo amortizer ali tudi fedre druga?e?

druga?e pa pregledat, ni izklju?eno karkoli drugega. Ko spelje? ali se sli?i kak TOK kovinski zvok (v smislu lufta nosilca)

za cukanje pa ?obe?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F - BA 1.5 16v
Napisano

Kaj pa prepis na kakega druzinskega clana da loh preneses bonus?

Sicer pa danes 50% senkavajo a ni tako?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Defekt na ?obi
Napisano

sem iskal proizvajalca in ga na?el, in na?el ?e eno ?olsko in sicer nevarno nevarnost:

Naziv                                   Nevarnost     Vrsta proizvoda                                                     Proizvajalec      

DPF REGENERATION AID   Nevarna       PROIZVOD ZA REGENERACIJO FILTRA                 LBZ

je pa to nekaj takega

http://www.kenteurope.com/uk/datasheets/86169.pdf

- gre pa za slab prevod, pospe?evalec regeneracije ni isto kot preventivna pomo? regeneraciji. Mogo?e res pomaga pri ?ganju, vpra?anje pa je ko tole highly flamable pride v olje.....ki se segreva v iber. Ko ta dodatek stoji v tanku je druga?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Defekt na ?obi
Napisano

zni?uje temp v?iga in pomaga? ?udno - ker pri mazdi se vbrizga nafta da pove?a temp....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popravilo to?e
Napisano

treba videt, luknje se na?eloma vle?e ven vsako posebej, ?e pa je po?kodba prevelika pa kita.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 karavan
Napisano

DPF dela ?e se vozi? - ali je 2.0 ali pa 2.2. Ima pa na?alost neko ?ivljensko dobo tam okoli 200-250.000 - gre pa? za pe?. Sam izkusil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

R.I.P. DPF Mazda 5
Napisano

Ni apdejtan firmware

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koda P405 - ni EGR
Napisano

Dobro preveri vse konektorje in njihovo napetost na EGR ventilu, P405 sode? po forumih velikokrat povzro?i slab stik ali narobna napetost na EGRju, nenazadnje tudi ventil.

Preveri vse v zvezi z elektriko, tudi varovalke, okoli pcmja in tudi akomulator konektorje

Potential causes of a P0405 code include:

Short to ground in EGR signal or Reference circuits Short to voltage in EGR ground or signal circuits

Bad EGR valve

Bad PCM wiring issues due to chafing or loose terminals

Read more at: http://www.obd-codes.com/p0405
Copyright ? OBD-Codes.com

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.